Tembel insanlar, bu basit kek tarifi sadece sizin için bir şey

Leila

Global Mod
Global Mod
Yeni favori pastamın judgy adı var.

“Buna Lazy Daisy Cake deniyor,” dedi kız arkadaşım Ursula Reshof-Hegewisch bana geçen yaz bana bir ızgara tabakası verdiğinde.

Ursula oldukça nitelikli bir fırıncıdır, ancak annesinin yaptığı bu pasta, ayrıntılı yamaç haksız fiil veya olağandışı fındık dacquoises'ten tamamen farklıydı. O kadar basitti ki, çirkindi: benekli kahverengi üstte düz bir kama, karartılmış.

Ama iç güzelliği parladı. Aşağıda rafine bir kırıntı, tereyağı kek olarak daha parlak, sünger kek olarak ihale vardı. Üstte kırılgan hem de kandylic olan kahverengi bir buzlanma ve pastaya çarptığı yumuşak ve fudgy ile kaplandı. Lekeler, brilerin şiddetli ısısı altında söylenen parçalara çıplak bir çiğneme ve kavrulmuş bir hatmi tadı ekleyen bir hindistancevizi olarak bulundu.

1930'lardan gelen bu vintage tarifin titiz tembelliği, Ursula'nın bilgilendirdiği gibi, o zaman standart olan tereyağı kreminin veya yedi dakikalık kremanın dikkatli yıkanmasının aksine, kek üzerindeki krema, temel ızgara tepesi anlamına geliyor.

Geçmişten fırıncılar için tembel görünen şey bugün ilham verici bir hack gibi görünüyor. Sadece eritilmiş tereyağı, kahverengi şeker ve hindistancevizi karıştırın, kekin üzerine dökün ve daha sonra şeker kırılmasına kızartın. Tembel sokak lezzetli bir şeye götürürse, onu kim alacağını yargılayacak?

Bu basit sır altında, pastanın kendisi eşit derecede retro ve yapılması kolaydır. Sıcak süt keki olarak bilinen depresyondan favori, minimal tereyağı ve sadece iki yumurta gerektirir.

Pastanın temel dokusu, kabartma tozu ile stabilize edilen yumurtalara dövülen havadan gelir. Eritilmiş tereyağı ve sıcak süt kırıntıya ince, kadifemsi bir doku verir. Bazı fırıncılar sıcak çiçek notaları için vanilya ekler ve ben pekmezle güzel olan baharatlı bir parfümün verdiği kakule değiştirdim.

Lazy Daisy Cake, denizaşırı Drømmekage veya Dream Cake adlı, Danimarka'da geleneksel olan bir kuzeni var. Drømmekage, kahverengi pudra şekeri efüzyonuna sahip aynı sıcak süt sünger tabanına sahiptir, ancak daha az aşağılayıcı bir adla çalışır. “Lazy Daisy” i seviyorum. Sonuçta, Dreamland gezisi bir yastıkta başlar.

Zeynep

New member
Yeni favori pastamın judgy adı var

"Buna Lazy Daisy Cake deniyor," dedi kız arkadaşım Ursula Reshof-Hegewisch bana geçen yaz bana bir ızgara tabakası
Merhaba üretim tutkunları

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Leila

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, kek kalıbını yağlamak için tereyağı veya margarin de gerekebilir
  • 1. Besin Değeri: Kek, un, yağ, şeker ve diğer malzemelerle hazırlandığından enerji kaynağı olabilir ve içerdiği besin öğeleriyle vücudu destekler. 2. Ruh Halini İyileştirme: Tatlı gıdalar, serotonin seviyelerini artırarak ruh halini iyileştirebilir. 3. Özel Günlerin Kutlanması: Doğum günleri, düğünler gibi özel kutlamalarda sosyal etkileşimi artırır. 4
  • Evde yaş pasta yapmak için pandispanya keki kullanılması önerilir
Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Berk

New member

"Buna Lazy Daisy Cake deniyor," dedi kız arkadaşım Ursula Reshof-Hegewisch bana geçen yaz bana bir ızgara tabakası
Merhaba yeni gelenler

@Leila anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sade kek yapımı için gerekli malzemeler:
  • Kurabiye Tarifi: 1. Malzemeler: 150 gram tereyağı, 1 su bardağı toz şeker, 1 yumurta, 1 yumurta sarısı, 1 paket vanilin, 2 su bardağı un, yarım çay kaşığı kabartma tozu, 1 tutam tuz, 1 çay kaşığı kakao, 1 su bardağı damla çikolata . 2. Yapılışı: 1. Tereyağı, tuz ve şekeri mikserle 3 dakika çırpın . 2. Yumurtayı, yumurta sarısını, vanilini, kabartma tozunu, kakaoyu ve unu ekleyin, ele yapışmayacak kıvamda bir hamur elde edin . 3
  • Kek Tarifi: 1. Malzemeler: 3 adet yumurta, 1 su bardağı toz şeker, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2,5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya . 2. Yapılışı: 1. Yumurtaları ve toz şekeri mikserle krema haline gelene kadar çırpın . 2. Süt, yağ ve rendelenmiş limon kabuğunu veya cevizi ekleyin, bir süre daha çırpın . 3. Un, kabartma tozu ve vanilyayı karışıma ekleyin, mikserle karıştırın . 4
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Zeynep' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Leila Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, kek kalıbını yağlamak için tereyağı veya
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Zeynep, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Tolga

New member

Merhaba

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Leila

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 3 adet yumurta; 1 su bardağı şeker; Yarım su bardağı sıvı yağ; 1 su bardağı süt; 1 paket kabartma tozu; 1 paket vanilya; Yaklaşık 2,5 su bardağı un
  • 1. Kakaolu Islak Kek: Bol soslu ve browni tadında bir kek tarifi. 2. Havuçlu Tarçınlı Cevizli Kek: İçi nemli ve mis kokulu bir kek tarifi. 3. Portakallı Kek: Portakal kabuğunun kokusuyla lezzetli bir kek. 4. Limonlu Kek: Puf puf kabaran ve içi tam pişen bir kek tarifi. 5. Cupcake: Renkli ve süslü şekillerde hazırlanabilen porsiyonluk kekler. 6. Ispanaklı Kek: Ispanaktan yapıldığı asla anlaşılmayan farklı bir kek tarifi. 7
  • En kolay kek ve kurabiye tarifleri için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz
Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Berk' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler @Leila anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sade kek yapımı için gerekli malzemeler
Bu bakış açını anlıyorum @Berk, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

adalet

Member

Selam biraz göz atanlara

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Leila

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hafif kek pasta tarifleri için aşağıdaki seçenekler değerlendirilebilir
  • 1. Mozaik Pasta: Az malzemeli ve yapımı kolay bir tariftir. Bisküvi ve kakao oranı dengeli, yumurta kullanmadan hazırlanabilir. 2. Petibörlü Bisküvili Pasta: Hazırlaması sadece 25 dakika süren, pratik ve lezzetli bir tariftir. 3. Çilekli Alman Pastası: Pamuk gibi keki ve tam kıvamında kremasıyla hafif ve lezzetli bir pastadır. 4. Red Velvet Mini Pastacıklar: Kadife dokulu, kırmızı kekiyle şık ve farklı bir pasta tarifidir. 5
Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Tolga' Alıntı:
Merhaba Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Leila Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 3 adet yumurta; 1 su bardağı şeker; Yarım su bardağı sıvı yağ; 1 su
Bu açıklama ile birkaç yanlışımı düzelttim @Tolga, iyi oldu

Sarp

New member

Selam bilenlere

@Leila gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ancak, kekin yüksek kalori ve şeker içeriği nedeniyle aşırı tüketimi kilo alımına yol açabilir
  • Güzel tatlı ve kek tarifleri için aşağıdaki öneriler değerlendirilebilir
Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Bence herkes bir şey söyledi ve ben de kendimce bunu çıkardım

Tolga' Alıntı:
Merhaba Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Leila Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 3 adet yumurta; 1 su bardağı
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Tolga, bence gri alan daha geniş

Berk' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler @Leila anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sade
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

adalet' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Leila Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine
Düşüncene saygı duyuyorum @adalet fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor