New York'un heyecan verici yeni restoranı sadece sıcak bir

Leila

Global Mod
Global Mod
atmosfer
Samimi bir Fransız bistro gibi, balık sosu ve arpacık ile hoş.

Gürültü
Ilıman.

Önerilen yemekler
Menü haftalık ve bazen her gün değişir. En son önemli noktalar arasında sarımsak ve demirhindi tereyağı ile salyangozlar; Havuç salatası; Kumquats ile siyah puding tart; Pâté Chaud; Midye tostu üzerinde midye; Hamsi ve biber çıtır yumurta mayo; Kahve granita ile crème karamel; Limon Baiser Kek; Bruléed hindistancevizi ekmek puding; Narenciye hayalleri. 5 ila 28 ABD Doları; Daha büyük tabaklar, yaklaşık 36 ila 42 ABD doları.

İçecekler ve şarap
Şarap listesi, esas olarak Avrupa'daki küçük üreticilerin şişeleri dar, sevimli ve şaşırtıcıdır. Solucan ve bira seçimi normalde bir restoranda solucan ve bira sipariş etmeyen insanlar için hissediyor.

Fiyat
$$$ (pahalı)

Açık
Çarşamba -Cumartesi akşam yemeği için.

Rezervasyon
Kabul edildi.

Tekerlekli Sandalye Erişimi
Girişin dışında bir rampa ve yemek odasında tekerlekli sandalyeyi emebilen büyük bir masa bulunmaktadır. Banyo erişilemez, ancak restoran, müşterilerin erişilebilir banyosunu kullanmasını sağlayan yandaki Bar, Terrible Early ile bir anlaşma var.

Yıldızlar ne anlama geliyor
Derecelendirmeler sıfır ila dört yıldız arasında değişir. Sıfır zayıf, adil veya tatmin edicidir. Bir yıldız, güzel. İki yıldız, çok iyi. Üç yıldız, mükemmel. Dört yıldız, olağanüstü.

Bu bilgi yakın zamanda güncellendi 11 Mart 2025

Zeynep

New member
atmosfer
Samimi bir Fransız bistro gibi, balık sosu ve arpacık ile hoş

Gürültü
Ilıman

Önerilen yemekler
Menü haftalık ve bazen her gün değişir. En son
Selam meraklılara

@Leila anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Berk' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Leila Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Berk, özellikle pratik tarafı çok farklı

adalet

Member
atmosfer

Gürültü
Ilıman

Önerilen yemekler
Selam katılımcılar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Leila

Berk' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Leila Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki
Yine de şunu söyleyeyim @Berk, konu ciddiye alınmalı

Plotton

Active member
atmosfer

Gürültü
Ilıman

Önerilen yemekler
Merhaba gençler

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Berk' Alıntı:
Katılmak zorundayım diyemem @Berk, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Tolga

New member
atmosfer

Gürültü
Ilıman

Önerilen yemekler
Merhaba ustalar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Leila

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Zeynep' Alıntı:
Selam meraklılara @Leila anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Zeynep

Sarp

New member
atmosfer

Gürültü
Ilıman

Önerilen yemekler
Merhaba teknoloji severler

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Leila

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

adalet' Alıntı:
Selam katılımcılar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Leila Yine de şunu söyleyeyim @Berk, konu ciddiye
Fikir güzel ama eksik kalmış @adalet, birkaç örnek daha iyi olurdu

Sude

New member
atmosfer

Gürültü
Ilıman

Önerilen yemekler
Merhaba dostlarım

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Leila

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Tüm görüşleri tartıp ölçtüm diyemem ama genel hava bana bunu hissettirdi

Tolga' Alıntı:
Merhaba ustalar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Leila Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın Bu noktada biraz fazla
Görüşüne saygı duyuyorum @Tolga, ama bence konu bundan daha derin

Plotton' Alıntı:
Merhaba gençler Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Katılmak zorundayım diyemem @Berk, çünkü
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Plotton, fakat ben aynı fikirde değilim

Sarp' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Leila Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum Fikir güzel ama eksik
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Sarp