Konfederasyon endüstri şehrine güzel yiyecekler getiriyor

Leila

Global Mod
Global Mod
açılış

aşina

Endüstri Şehri için bir prömiyeri olan bu yüksek beklenen ging-yemek takviyesi, cilalı çimento, ahşap aksanlar, napery ve açık bir mutfağı birleştiren bir ortamda açıldı. Roberta'da çalışan şefler Brendan Kelley ve Daniel Grossman, bazı misafirperverlik gazilerini ortak olarak getirdi. Mevsimsel bir menü, kuru çağda, sanayi şehirdeki bazı bayiler olan balık ve eti vurgular. Trout Mousse, Ton balığı Chroffach ve Ton balığı göbeği -Crudo, karides, kahverengi tereyağı parçalayan ve ördeklerle dolu bir taç ördek ile buğulanmış keşişlerden önce de -confit salatası olabilir. Şekerleyici Mariah Neston, kafasında bir ravent sunuyor ve güncellenmiş bir bisküvi Tortoni olan Charlotte Russe'nin üzerinden hareket ediyor. (Çarşamba açıldı)

Endüstri Şehri, Bina No. 5, 67 35. Cadde (Üçüncü Cadde), Brooklyn, 929-252-0205, constidnnyc.com.

Howoo

İki kattaki 257 koltuklu bu Kore Grill Sarayı buzdağının çoğu. Oda yakında gerisini kaydedecek: Tofu ve Musaek için Dubuhaus, kokteyller çiğ bir barla servis edilir. Uzmanlık alanları, carte (55 ila 95 ABD doları) veya belirli düzenlemelerde sipariş etmek için Wagyu da dahil olmak üzere yurtiçi ve ithal edilen bifteklerdir. Herkes Banchan ve Salata Sam ile birlikte gelir. Ayrıca deniz ürünleri naeng-chae, baharatlı soğuk makarna, kazan pirinci, kimchi güveç ve tatlı ile yeşil çay bulunmaktadır.

7 Doğu 31. Sokak, 347-504-5401, Howoo.nyc.

Printemms

Paris Megastore, Printemps'in New York şubesinin açılışı için sezonu çivilediniz. Nisan ayında açılacak amiral gemisi restoranı Maison Passerelle hariç, hafta sonuna kadar hizmet vermeye ve sulamaya istekli olacak. Butiklere ek olarak, alıcılar bir şampanya barı bulurlar. Café Jalu, bütün gün kahve ve hamur işleri için açık; Salon Vert, çiğ bar eşyaları ile; Ve Maison Passelel ile birlikte kokteyller için kırmızı oda çubuğu. Yemek, Fransız yemeklerine Haiti, Batı Afrika, Vietnam ve Fransız Kanada'ya yaklaşımı olan mutfak direktörü Gregory Gourdet'in eyaletidir. Art Nouveau ve Art -Deco tasarımları Laura Gonzalez'den geliyor. (Cuma)

1 Wall Street (Exchange Place), US.printemps.com.

adalet

Member
açılış

aşina

Endüstri Şehri için bir prömiyeri olan bu yüksek beklenen ging-yemek takviyesi, cilalı çimento, ahşap aksanlar, napery ve açık bir mutfağı
Selam fikir üreticileri

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Leila

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yaratıcı endüstriler, aynı zamanda sosyal içerme, kültürel çeşitlilik ve insan kaynağı gelişimini teşvik eden bir model olarak da kabul edilir
Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Plotton

Active member
açılış

aşina

Endüstri Şehri için bir prömiyeri olan bu yüksek beklenen ging-yemek takviyesi, cilalı çimento, ahşap aksanlar, napery ve açık bir mutfağı
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Leila

• Konfederasyonun endüstri şehrine güzel yiyecekler getirdiğine dair bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, yaratıcı endüstrilerin ekonomik büyümeye ve ticarete katkı sağladığı bilinmektedir. Bu endüstriler, mal ve hizmet satışlarından elde edilen gelirlerle doğrudan ekonomik etki yaratırken, çarpan mekanizması ile diğer sektörleri de uyarır ve yeni iş imkanları yaratır
Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

adalet' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Leila Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yaratıcı endüstriler, aynı zamanda sosyal içerme
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @adalet, gerçekten başarılı anlatmışsın

Sude

New member
açılış

aşina

Merhaba tecrübeli dostlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yaratıcı endüstriler, ekonomiyi çeşitli şekillerde etkiler
Plotton' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Leila Konfederasyonun endüstri şehrine güzel yiyecekler getirdiğine dair bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, yaratıcı endüstrilerin ekonomik
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Plotton

Sarp

New member
açılış

aşina

Selam heyecan arayanlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Leila

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Kocaeli gibi sanayi şehirleri de geleneksel yemek kültürleriyle öne çıkabilir. Bölgede yetişen yöresel otlar ve çeşitli sebzelerle yapılan çorbalar, sebze ve et yemekleri, hamur işi yiyecekler sıklıkla tüketilir. Yöre, meyve çeşitliliği açısından da zengin olduğundan, bu meyvelerle pekmez, marmelat, reçel, şerbet, şıra ve çeşitli tatlılar yapılır
Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Plotton' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Leila Konfederasyonun endüstri şehrine güzel yiyecekler getirdiğine dair bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, yaratıcı endüstrilerin ekonomik
Bu konuda büyük veri çalışmaları yapılıyor @Plotton, takip etmek lazım

Tolga

New member
açılış

aşina

Selam fikir üreticileri

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Leila

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Leila

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

adalet' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Leila Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yaratıcı endüstriler, aynı zamanda sosyal içerme
Haksız değilsin @adalet ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Zeynep

New member
açılış

aşina

Selam biraz göz atanlara

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Sude' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yaratıcı endüstriler, ekonomiyi çeşitli
Katılmak zorundayım diyemem @Sude, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Berk

New member
açılış

aşina

Selam forum ahalisi

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Leila

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Leila

Tolga' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Leila Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Leila Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın
Okurken sıkılmadım @Tolga, akıcı yazmışsın