Kahverengi tereyağı ile morina, coq au vin, kavrulmuş kış domatesleri

Leila

Global Mod
Global Mod
Günaydın Geçen hafta Florida Keys'de şanslıydım. Arkadaşlar Cobia'nın kıyıdan yakalanmışlardı ve biz tartar sosu ve salata ile yemek için ızgara yaptı. Sevimli ve hafif ve etliydi, düz gezintilerde Big Coppitt Anahtar Av Tarpon'un kuzeyindeki pelvisde bir günün mükemmel bir sonu.

En iyi yemek yerel gıda, ya tutku, beceri ve mutluluk, lezzetli bir şey oluşturmak için alınan malzemelerdir. Ve tedarik zincirinin uzun veya karmaşık olması gerekmediğini hatırlamak için bu hafta sonu yapmanız gereken şey budur. Yapabiliyorsanız bir sonrakiden gelenleri pişirin. Her seferinde özel bir şey.

Şu anda kuzeydoğuda bu belki de kahverengi tereyağı ve çam çekirdeği (üst), tatlı ve yumuşak ve tuzla pişmiş Georges Bank'tan morina. Güneyde, köri ve tatlı patates ile pişmiş vahşi karides olabilir. Kaliforniyalılar, bezelye ve nane ile kremsi bir kuşkonmaz makarna için erken sezonun kuşkonmazını bulabilirler.

Sunulan tarif

Kahverengi tereyağı ve çam tohumları ile morina

Tarif Göster →

Tabii ki, bunu özellikle kış ve ilkbahar arasındaki bu omuz mevsiminde yapmak her zaman mümkün değildir. Bahar kuzusuna değil, Aziz Patrick Günü Corned Sığır ve Kohl için yememizin bir nedeni var. (Kuzu henüz bitmedi, sığır eti, bodrumdaki bir varildeki lahana ve patates ölülerinin yanındaki ölü etin yanındaki iyileşir.) Bu kaynar: Sahip olduğumuz şeyle ortaya çıkarırız.

Farklı bir yol söyleyin: Kendi şansınızı yapabilirsiniz. Bu hafta sonu sizi hazırlarsanız Coq Au Vin size bu seviyeyi gösterecektir. Bu yüzden Ribollita ve şef Amanda Cohen'in bize öğrettiği bu harika kavrulmuş kış domatesleri. Belki kavrulmuş altın pancar ve kış kabak salatası? Veya pişmiş fasulye pişmiş mi?

Kapsayıcı fikir – bu şirket gibi bu bülten – lezzetli bir şey hazırlamak ve dikkat, sevgi, niyet ve bakım ile hazırlanan yiyeceklerin büyülü özelliklerini göstermek için onlar için önemli olan insanları kullanmaktır. Bu hafta sonu için işin bu. Bunu yaptığını biliyorum.

Seçtiğim tarifler itirazda bulunmazsa, Haberler'ı pişirdiğinizde sizi beklemeniz gerektiğinde binlerce kişi daha düşünülmelidir. Dijital koridorlarımıza gidin ve dikkatinizin kendinize ne çektiğini görün. (Son zamanlarda benim için bu tava Genevieve Ko'dan haşlanmış yumurtalardı.)

Hesabınızla ilgili sorunlarınız varsa, lütfen yardım için yazın: cookcare@Haber. Birisi sizinle iletişime geçecek. (Bir hesabınız var, değil mi? Sana ihtiyacınız var. Bunu yapmazsan, bugün hala kayıt olmalısın mı?) Ya da bir bayrak ya da merhaba ya da merhaba: helloam@Haber yakarsanız bana her zaman yazabilirsiniz. Her mektuba cevap veremem. Ama aldığım herkesi okuyorum.

Şimdi makarna veya midye ile hiçbir ilgisi yok, ancak Gene Hackman'ın ölümü beni arşivlere gönderdi. 1975'ten itibaren onu “Gece Hareketleri” nde görmek için hoş bir 99 dakika geçirdim.

Rebecca Yarros'un Romantasie romanı “Dördüncü Kanat”, 84 hafta boyunca Haberler'ın en çok satan listesinde yer aldı. Heyecanın ne hakkında olduğunu görmem gerektiğini düşündüm. Bir yan dönüştürücü mü?

Meslektaşım Alissa Wilkinson, Joan Didion hakkında bir kitap yayınladı: “Kendimize hikayeler anlatıyoruz”. Charles Finch, Haberler Kitap İncelemesinde ona iyi bir defter tuttu.

Sonuçta, Panda Bear bizi oynayacak: “Feribot Lady”. “Şimdi kendimizi bükülüyoruz.” Bunu pişirirken dinleyin ve Pazar günü görüşürüz.

Tolga

New member
Günaydın Geçen hafta Florida Keys'de şanslıydım. Arkadaşlar Cobia'nın kıyıdan yakalanmışlardı ve biz tartar sosu ve salata ile yemek için ızgara yaptı
Merhaba tartışma sevenlere

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, tatilbudur.com sitesinde Fransa'nın meşhur yemekleri hakkında bilgi bulunmaktadır
Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Sarp

New member
Günaydın Geçen hafta Florida Keys'de şanslıydım. Arkadaşlar Cobia'nın kıyıdan yakalanmışlardı ve biz tartar sosu ve salata ile yemek için ızgara yaptı
Merhaba konuya ilgi duyanlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Leila

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kahverengi tereyağı ile morina, coq au vin ve kavrulmuş kış domatesleri hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, aşağıdaki tariflere göz atabilirsiniz
Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Tolga' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, tatilbudur.com sitesinde Fransa'nın meşhur
Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @Tolga, tartışma keyifli

Plotton

Active member
Selam ilgi duyanlara

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Leila

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kavrulmuş kış domatesleri için gerekli malzemeler
Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Sarp' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Leila Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kahverengi tereyağı ile morina, coq
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Sarp

Zeynep

New member
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Leila

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İsteğe bağlı olarak sarımsak, kekik, biberiye gibi malzemeler de eklenebilir
Bir minik destek de benden gelsin istedim

Plotton' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Leila Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kavrulmuş kış domatesleri için
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Plotton, bence gri alan daha geniş

Sude

New member
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Leila

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Plotton' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Leila Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kavrulmuş kış domatesleri için
Ben burada biraz daha karamsarım @Plotton, ama geliştirilir

adalet

Member
Selam oyun tutkunları

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Leila

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Tolga' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, tatilbudur.com sitesinde Fransa'nın meşhur
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Tolga, bence gri alan daha geniş

Berk

New member
Selam deneyenlere

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Leila

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Leila

adalet' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Leila Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Ekstra olarak bunu söylemek istedim
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @adalet, özellikle pratik tarafı çok farklı