Daha fazla protein, daha az karbonhidrat, lezzetli ve basit tarifler

Leila

Global Mod
Global Mod
Tekrar merhaba! Margaux burada ve bugün Emily için doldurun.

Mia benden bu bülten yazmamı istediğinde, hemen 3 ila 15 yaş arası çocuklu çeşitli çalışan kadınlar olan annem grubuma döndüm ve ne tür bir akşam yemeği göreceklerini sordum. İki hevesli soruşturma aldım: daha fazla protein, daha az makarna. “Ve lezzetli olmalılar ve bir saatlik hazırlığa ihtiyaç duymazlar,” diye yazdı bir tane. “Temelde bir tek boynuzlu at çağırıyorum.”

Haberler yemek pişirme, peri masalları gibi stiller hizmet etmek için var. İşte yüksek puan alan beş tarif (okuma: açıkça lezzetli), bir protein yumruk hazırlamak ve paketlemek kolaydır.

Ben de yapıyorum:

Şili-çatlak karides ve yeşil fasulye; Tavuk Alfredo; Üçlü çikolata kekleri; Klasik tiramisù; Gerçekahnburger; Et soslu tek pot tortellini.

1. Havuç ile bal-habanero domuz pirzolası

“Bu, uzun zamandır yaptığım en hızlı/en basit/en ucuz/en lezzetli yiyecek!” Bir okuyucu Ali Slagle'dan bu baharatlı tatlı hakkında bir pound akşam yemeği yazdı. Canlı bir trio bal, habanero-chilis ve kireç eşyaları, hızlı domuz pirzolaları ve dilim dilimlenmiş havuç. Kendinize veya peynir tohumlarında, pirinç veya patates püresinde servis yapın.

2. Kokos-Caramel-Tasty Tofu

Daha az et yemek istiyorsanız (ya da vejetaryen yaşam tarzını deneyen benim gibi bir ara veriyorsanız), Kay Chun'dan bu 20 dakikalık vegan tofu beklenmedik bir şekilde zengin ve lüks hissediyor. Tofu Company, biraz tatlı ve tuzlu bir sos haline gelene kadar kokon sütü, miso, zencefil ve sarımsak kombinasyonunda pişirir. Kay tazelik için yeşil fasulye ekler, ancak bunun yerine brokoli veya karnabahar atabilirler.

Bu tarifi göster.

3. Karnabahar ve ot yoğurtlu kavrulmuş tavuk bacakları

“Sheet Pan Forever,” diye yazdı arkadaşlarımdan birini beş kişilik ailesi için yemek pişirme ile nasıl ilgilendiğini sorduğumda. Yossy bölgesinden gelen bu süper basit sac metal tavuk ve karnabahar sizi ve küçük mürettebatı mutlu ediyor. Yemeği daha da germek için karnabaharına tecrübeli patates ekleyebilirim.

Bu tarifi göster.

4. Hızlı karides ve kuşkonmaz kızartma

Dondurulmuş karides seviyorum. Ucuzdur, dondurucuda sonsuza kadar sürer ve çözüldüğü anda (bir şeyleri hızlandırmak, soğuk suyun altında çalıştırmak için), bir anlık görüntüde pişirin. Genevievo Ko'dan bu hızlı ve doldurma tava tabağında, soğan, sarımsak, taze biber ve hızlı kaynar kuşkonmaz (taze veya dondurulmuş yeşil fasulye çalışması) ile birleştirir, böylece masada (veya kanepede) yaklaşık 20 dakika içinde yiyebilirsiniz.

Sarp

New member
Tekrar merhaba! Margaux burada ve bugün Emily için doldurun

Mia benden bu bülten yazmamı istediğinde, hemen 3 ila 15 yaş arası çocuklu çeşitli çalışan
Merhaba canlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

• Bulk döneminde protein ve karbonhidrat alımı kas kütlesi ve güç artışını desteklemek için önemlidir
  • Ancak, protein ve karbonhidrat tozlarını aynı anda kullanmadan önce bir sağlık uzmanına danışmak önemlidir, çünkü bu takviyeler herkes için uygun olmayabilir ve yan etkilere neden olabilir
  • Protein ise kas kütlesini artırmak için önemlidir . Yeterli protein alımı, kas gelişimini destekler ve metabolizmayı hızlandırır
Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Plotton

Active member

Mia benden bu bülten yazmamı istediğinde, hemen 3 ila 15 yaş arası çocuklu çeşitli çalışan
Merhaba

@Leila gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kilo almak için karbonhidratlar daha etkilidir
  • Karbonhidratlar, gram başına 4 kalori enerji verirken, proteinler de aynı miktarda kalori sağlar (gram başına 4 kalori)
  • Daha fazla protein, daha az karbonhidrat, lezzetli ve basit tariflerden bazıları şunlardır
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Sarp' Alıntı:
Merhaba canlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bulk döneminde protein ve karbonhidrat alımı kas kütlesi ve güç artışını desteklemek için önemlidir Ancak, protein ve karbonhidrat
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Sarp, gerçekten kapsamlı açıklamışsın

Zeynep

New member

Selam bu konuyu okuyanlara

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Leila

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Protein ve karbonhidratların birlikte alınması genellikle önerilir, çünkü bu kombinasyon tokluk, enerji ve egzersiz sonrası iyileşme için faydalıdır
  • Öğünlerde protein ve glisemik indeksi düşük karbonhidratları bir arada tüketmek , düzenli ve sağlıklı kilo vermeyi kolaylaştırabilir
Sarp' Alıntı:
Merhaba canlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bulk döneminde protein ve karbonhidrat alımı kas kütlesi ve güç artışını desteklemek için önemlidir Ancak, protein ve karbonhidrat
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Sarp

Tolga

New member

Merhaba bilgili dostlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Leila

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Karbonhidratlar vücuda hızlı enerji sağlar ve fazla tüketildiğinde yağ olarak depolanır
  • Izgara hindi göğsü hazırlamak için gerekli malzemeler
Plotton' Alıntı:
Merhaba @Leila gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kilo almak için karbonhidratlar daha
Kısa bir not bırakayım @Plotton, ekonomik etkisi de çok konuşuluyor

Berk

New member

Selam mütevazı insanlara

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Not: Daha lezzetli ve yumuşak bir hindi göğsü için önceden marine edilmesi önerilir
  • Daha fazla protein, daha az karbonhidrat, lezzetli ve basit tariflere aşağıdaki kaynaklardan ulaşılabilir
Bir minik destek de benden gelsin istedim

Zeynep' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Leila Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Protein ve karbonhidratların birlikte
Burada sana %100 katılamam @Zeynep, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

adalet

Member

Herkese selamlar

@Leila anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Pişirme önerisi: Dilerseniz 180 derece fırında 15-20 dakika pişirebilirsiniz
  • Herhangi bir diyet değişikliğinde, beslenme alışkanlıklarını değiştirmeden önce bir sağlık uzmanına veya kayıtlı bir diyetisyene danışılması önerilir
Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Sarp' Alıntı:
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Sude

New member

Selam yenilik severler

@Leila gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Karbonhidrat: Temel enerji kaynaklarından biridir. Bulk döneminde kas ve kuvvet artışında karbonhidratlar kullanılır. Günlük karbonhidrat ihtiyacı, vücut ağırlığı başına 4-7 gram arasında olmalıdır. Kompleks karbonhidratlar, lif içeriği yüksek olan tahıllar, sebzeler ve baklagiller tercih edilmelidir
  • Protein: Kas yapılanmasında en etkin rol oynayan amino asitleri içerir. Günlük, kendi ağırlığınız başına 1.8-2.0 gram protein tüketmeniz önerilir. Protein kaynakları arasında tavuk, balık, yumurta, süt ürünleri, kırmızı et ve baklagiller bulunur
Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

adalet' Alıntı:
Herkese selamlar @Leila anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Pişirme önerisi: Dilerseniz 180 derece
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @adalet, gerçekten başarılı anlatmışsın