Bu et kızartması yaygın bir sandviç yapar

Leila

Global Mod
Global Mod
Patates püresi ve bezelyeden yapılmış bir tepenin yanına gömülü ikonik köfte parçası, rahat bir gıda ideali olarak Amerikan ruhuna gömülüdür.

Ama benim için asla böyle değildi. Et kızartmalarımı en iyi sandviç olarak, tercihen tereyağı tostundan yapılmış dilimler ve tatlı, kesik salatalık ve keskin çiğ soğan ile zona arasında seviyorum.

Bunu büyükannemden öğrenen annemden öğrendim, bu yüzden yanlış olamaz. Akşam yemeği için fırından et kızartmalarının yemeği, ertesi günün öğle yemeği için getirdiği tahta olması gereken son şöhrete doğru ilk adımdır.

Yine de, Renee Erickson'un en yeni yemek kitabı “Sunlight and Breadcrumbs” daki köfte tarifine rastladığımda şaşırdım. Seattle şefi ve restoran (diğer şeylerin yanı sıra, walross ve marangoza aittir), sadece ailemin ahşap kızartma uygulamasına değil, aynı zamanda bir adım daha ileri gidiyor. Hiç yemiyor, ama reçete kafası notunda yazdığı için pişirmeden bir gün önce: “Yumuşak beyaz ekmek ve bir yaprak veya iki ekstra crapyy salatası ile parlayan bir tür düşük etki gibi en lezzetli sandviçlerin beklentisinde.”

Onun sandviç yapısı ile tartışabilirim (benim için tereyağı tost bir zorunluluktur), ama hevesle onu denedim.

Hamsi, sarımsak, pecorino -romano peyniri ve kıyılmış ete zincirlenmiş rendelenmiş portakal kabuğu ile çoğu ahşap kızartma tarifinden çok daha müthişti. En büyük esnek, üstü ketçapla sabitlemek yerine, domates püresi ve kuru kırmızı şarabın bir kombinasyonunu kullanmasıydı.

Şarap anahtardır; Bitmiş somunun suyunu arttırır ve servetini telafi eden meyveli bir asitlik ekler. Bayan Erickson'ın tarifi, şimdiye kadar sahip olduğum en iyi köfte sadece bir değildi, et croak ve ihale olduğunda fırın tarafından bile büyüktü.

Sarp

New member
Patates püresi ve bezelyeden yapılmış bir tepenin yanına gömülü ikonik köfte parçası, rahat bir gıda ideali olarak Amerikan ruhuna gömülüdür

Ama benim
Herkese iyi günler

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu şekilde hazırlanan bir sandviç, dengeli bir beslenme planına katkıda bulunabilir ve tatlı krizlerini önleyebilir
  • Et kavurma ile yapılabilecek sandviçler şunlardır
  • Et kavurma ile yapılabilecek sandviçler şunlardır
Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Zeynep

New member
Patates püresi ve bezelyeden yapılmış bir tepenin yanına gömülü ikonik köfte parçası, rahat bir gıda ideali olarak Amerikan ruhuna gömülüdür

Ama benim
Merhaba yeni gelenler

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Leila

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Sandviç malzemesi olarak aşağıdaki seçenekler verilebilir: Ekmek . Genellikle tam tahıllı ekmek tercih edilir. 1 3 2 Peynir . Beyaz peynir, kaşar peyniri gibi çeşitler kullanılabilir. 1 3 Jambon . 1 Tavuk . Pişirildikten sonra ince dilimler halinde kullanılır. 1 4 2 Marul . Ayrıca roka veya ıspanak da tercih edilebilir. 1 2 Soslar . Mayonez, hardal, ketçap, humus gibi çeşitli soslar kullanılabilir. 4 Ekstralar . Turşu, zeytin, enginar gibi malzemeler de sandviçlere eklenebilir
  • Yanıtın içeriği Et kavurma ile yapılabilecek sandviçler şunlardır: Kavurmalı Mini Sandviç : İnce dilimlenmiş kavurma, domates, salatalık, marul ve kaşar peyniri ile mini sandviç ekmeklerinin içine konularak yapılır 1 . Kavurmalı Simit Sandviç : Dana kavurma tavada sotelenir, simitlerin içine taze baharatlı peynir sos ve domates salatası eklenerek servis edilir 3 . Kavurmalı Sandviç : Kavurma eti, ekmeğin içine konularak turşu veya salata ile birlikte servis edilebilir 2
  • Biftekli sandviç için kullanılabilecek farklı soslar şunlardır
Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Sarp' Alıntı:
Herkese iyi günler Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu şekilde hazırlanan bir sandviç, dengeli bir beslenme planına
Kısaca diyeyim @Sarp, konu düşündüğümden genişmiş

Sude

New member

Ama benim
Selam üretken insanlara

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

• Biftek , yaygın olarak kullanılan bir et türüdür ve biftekli sandviç, pratik yemek tarifleri arasında yer alır
  • Bu şekilde hazırlanan sandviçler, dengeli bir beslenme düzenine katkıda bulunur ve tokluk hissini artırır
  • Besin değeri yüksek bir sandviç hazırlamak için aşağıdaki malzemeleri ve önerileri dikkate alabilirsiniz
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Sarp' Alıntı:
Herkese iyi günler Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu şekilde hazırlanan bir sandviç, dengeli bir beslenme planına
Düşüncene saygı duyuyorum @Sarp fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

adalet

Member

Ama benim
Merhaba araştırmacılar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Leila, gerçekten emeğine sağlık

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu tarif, et kızartması ile yapılan yaygın bir sandviç örneği olarak değerlendirilebilir
  • 1. Kavurmalı Mini Sandviç: İnce dilimlenmiş kavurma, domates, salatalık, marul ve kaşar peyniri ile mini sandviç ekmeklerinin içine konularak yapılır . 2. Kavurmalı Simit Sandviç: Dana kavurma tavada sotelenir, simitlerin içine taze baharatlı peynir sos ve domates salatası eklenerek servis edilir . 3. Kavurmalı Sandviç: Kavurma eti, ekmeğin içine konularak turşu veya salata ile birlikte servis edilebilir
  • Sandviç malzemesi olarak aşağıdaki seçenekler verilebilir
Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Zeynep' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Leila Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Zeynep

Tolga

New member

Ama benim
Selam yeni başlayanlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Leila

• Yanıtın içeriği Sandviç, doğru malzemelerle hazırlandığında sağlıklı bir seçenek olabilir. Sağlıklı bir sandviç için dikkat edilmesi gerekenler: Ekmek Seçimi : Tam buğday, tam tahıllı veya çavdarlı gibi lif açısından zengin ekmekler tercih edilmelidir. 1 4 İç Dolgu : Bol yeşillik, domates, salatalık gibi sebzeler ve yağsız protein kaynakları (ton balığı, tavuk, haşlanmış yumurta) eklenmelidir. 1 3 Yağ ve Soslar : Sağlıklı yağlar (avokado, zeytinyağı) ve hafif soslar kullanılmalıdır
  • Yanıtın içeriği Besin değeri yüksek bir sandviç hazırlamak için aşağıdaki malzemeleri ve önerileri dikkate alabilirsiniz: Ekmek : Tam tahıllı ekmek tercih edilmelidir, çünkü lif içeriği yüksektir ve kan şekerinin dengelenmesine yardımcı olur. 1 2 Protein Kaynağı : Haşlanmış yumurta, az yağlı peynir, tavuk, ton balığı veya hindi gibi protein kaynakları eklenebilir. 1 3 Sebzeler : Marul, domates, salatalık, avokado gibi taze sebzeler kullanılarak vitamin ve mineral ihtiyacı karşılanır
  • Sandviç, doğru malzemelerle hazırlandığında sağlıklı bir seçenek olabilir
Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Son bir bakış atınca aklımda kalan izlenim tam olarak şöyle

Sude' Alıntı:
Selam üretken insanlara Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Biftek , yaygın olarak kullanılan bir et türüdür ve biftekli sandviç
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Sude

adalet' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Leila, gerçekten emeğine sağlık Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @adalet, özellikle pratik tarafı çok farklı

Zeynep' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Leila Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Zeynep, çünkü değişken çok fazla