Bahar için vejetaryen makarna tarifleri

Leila

Global Mod
Global Mod
Kişisel Gelişim nedir? Sınırlar belirler mi? Bir hobiyi emiyor ve duruyor (ve yayılıyor) mı? Kelimenin tam anlamıyla sadece sallanıyor mu?

Yoksa yanılıyorsan kabul edildi mi? Daha dogmatik bir insan hayır derdi. Ama büyüdüm! Tüm göğsümle söyleyeyim: Yanıldım. Yine yanılacağım; Ve makarna konusunda yanılmışım.

Yıllarca nadiren aradım ve zevkim için zor buldum ve çoğu zaman unutulmaz değil. Sonuçta, hiç beğenmediğime ikna oldum. Ama son zamanlarda ateş söndürmeye tekrar değişen kuşlar gibi başka bir melodi söyledim.

Meslektaşım Krysten Chambrot'un bu hafta vurguladığı gibi, makarna, tanımlanmış bir yemeğin eksik olduğu bir mevsim olan bahar için en uygun yiyecek olabilir. “Yazın buz ve ızgara dumanı, güveç ve kızartma, kış çorbaları ve güveçler düştüğünde, baharın plakaları nelerdir?” Crysten yazıyor. “Isınma havası taze ve parlak bir şey gerektirir, ancak kalıcı soğuk hala biraz ağırlık gerektirir. Bu … parlamak için makarna zamanı mı?” Hiç değil mi?

Ali, kuşkonmaz ve sarımsaklı ekmek kırıntıları ile limon orzo'yu susturur – hafif, çimenli, otsu, bir çocuk oyunu. Çıtır konfeti, bu tarifin 10.000'den fazla taksit bölgesine yatırım yaptığı şey mi? Sen hakimsin.

Kuşkonmaz ve sarımsak ekmek kırıntıları ile limon orzo

Bu tarifi göster.

Yemek yemek Orzo Her şeyden daha pirinç gibi hissediyor; Makarna ayetleri için bir ağ geçidi formudur. Melissa Clark, ıspanak ve feta ile bir pan-orzo için beş yıldızlı tarifi ile bu benzerliği destekliyor ve Yunan ıspanak ve pirinç mahkemesi Panacorizo'yu anımsatıyor. Bahar soğan, bebek ıspanak, bezelye ve dereotu gibi mevsimlik favorilerle dolu, bugünün ekleminde çalmak için idealdir.

Ispanak ve Beyaz. Daha iyi oluyor mu? İle Patates -GnocchiKolay olabilir. Hetty Lui McKinnon, Spanakopita'dan yapılandırılmış gevrek Gnocchi salatası için esinlenilen göz kamaştırıcı ikiliyi de kanalize ediyor.

Zil çiçekleri ilkbaharın sonlarında çiçek açmaz Campanelle – Çan çiçekleri veya küçük çanlar için İtalyan. Melissa Clark'ın bu kremsi makarna tarifinde kuşkonmaz, bezelye ve nane ile birleştiğinde, taçyap benzeri makarna kıskanır.

Ancak çok ısınmadan önce, khushbu saag paneer lazanyasını biraz yatıştırıcı yapmak istiyorsunuz Lazanya yaprakları. Ispanak ve kişniş ile yeşil, tarifleri güneşli bahar günlerinde göz kırpıyor, ancak ısınma baharatlarının serin akşamlar için daha uygun olduğunu biliyorlardı.

Ancak makarna için yenilenen takdirimle bazı güçlü resmi tercihler var. Uzun makarna söz konusu olduğunda, sert ve içi boş Bucatini hüküm sürdü. Alexa Weibel'in dört -tekerlekli vegan kremalı pırasa makarnasında, pırasa yağından yapılmış ipek sos ve püre pişmiş pırasa yeşili, bucatini bir orman zeminde yosun gibi halılar. Bu bir dahidir, genellikle atılan veya kompostlanan bu koyu, pırasa uçlarını kullanan bir atık tarifi değildir.

Benzer şekilde, şımarık ve yosunlu Andy Baraghanis, Miso bakımından zengin, fesleğen ile taze ve snappers ve yadsınamaz en iyi makarna şekli ile gevrek olan son derece yeşil makarna salatasıdır: Rigatoni. Daha önce yanılmışım – ama bununla ilgili değil.

Başka bir şey!

Bugün başlayan ve 13 gün boyunca gözlemlere koşan çok mutlu bir Nowruz! Andy'nin kutlayabileceğiniz beş nefes kesen yeni tarifi var. “Her yemek,” diye yazıyor, “her bileşen daha büyük bir şeyi sembolize ediyor.” Tabii ki yeniden doğumu somutlaştıracak otlar var. Külleri birlikte, Sabzi Polo, Kuku Sabzi ve Mast-O-Khiar neredeyse her yeşil tonu yaratır.

Tejal Rao, “Kıdemli Kıdemli” nin sezon finalini kutlayanlar için: şovdaki yemek gizemli ama önemli.

Okuduğunuz için teşekkürler ve gelecek hafta!

Bize Posta Edin thevegie@Haber. Bültenler arşivlendi Burada. Meslektaşlarımla iletişime geçin Cookcare@Haber Hesabınız hakkında herhangi bir sorunuz varsa.

Berk

New member
Kişisel Gelişim nedir? Sınırlar belirler mi? Bir hobiyi emiyor ve duruyor (ve yayılıyor) mı? Kelimenin tam anlamıyla sadece sallanıyor mu?

Yoksa
Selam yazılım camiası

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bahar için vejetaryen makarna tariflerinden bazıları şunlardır
Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Sarp

New member

Yoksa
Selam hemfikir olanlara

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Leila

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Pasta Primavera'nın nasıl yapıldığına dair bilgi bulunamadı. Ancak, genel olarak vejetaryen makarna tarifleri için aşağıdaki adımlar izlenebilir
Berk' Alıntı:
Selam yazılım camiası Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bahar için vejetaryen makarna tariflerinden bazıları
Bu bakış açını anlıyorum @Berk, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Zeynep

New member

Yoksa
Selam fikir üreticileri

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Leila

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Tarifler, kullanılan malzemelere ve kişisel tercihlere göre değişiklik gösterebilir
Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Sarp' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Leila Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Pasta Primavera'nın nasıl yapıldığına
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Sarp

Sude

New member

Yoksa
Merhaba buradan geçen herkese

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Leila

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Vejetaryen makarna tarifleri için farklı kaynaklara şu internet sitelerinden ulaşılabilir
Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Zeynep' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Leila Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tarifler, kullanılan
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Zeynep

Plotton

Active member

Yoksa
Merhaba değerli arkadaşlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Leila

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Zeynep' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Leila Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tarifler, kullanılan
Bu bakış açını anlıyorum @Zeynep, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Tolga

New member

Yoksa
Selam ilgi duyanlara

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Plotton' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Leila Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay Bu bakış açını anlıyorum @Zeynep, fakat bazı yerlerde
Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Plotton, benzer sonuçlar gördüm

adalet

Member

Yoksa
Selam üstatlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Leila

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

İşin sonunda 'tamam' dediğim yer kabaca burası

Plotton' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Leila Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay Bu bakış açını
Aslında seni anlıyorum @Plotton ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Sude' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Leila Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Sude

Tolga' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur Benim gözlemim de seninkiyle
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Tolga