Pirinç Tarifleri – Haberler

Leila

Global Mod
Global Mod
Haftalık Tanya e-postanı aldattığın için özür dileyerek başlayacağım. Bunun yerine, tanınmış bir sebze yiyen ve @nytcooking sosyal hesaplarının arkasındaki çılgın beyinlerden biri olan benimle, yani Becky ile kalacaksın. Bana bir iyilik yapıp Instagram, TikTok ve YouTube kanallarımıza göz atmayı düşünür müsün?

Bu platformu hayatımın ışığına, pilav pişiricime adamak istiyorum. Yıllarca ailemin zojirushi’sini (pirinç hazır olduğunda söylediğin o küçük şarkıyı) arzuladım. Benim Ulusal marş) sonunda kendiminkini alana kadar. Özel bir şey değil ama ucuz 4 fincanlık versiyonu bile yaşam kalitemi en az 20 kat artırdı. Çünkü meslektaşım Nikita Richardson’dan alıntı yapmak gerekirse slogan şu: “Para her şeyin üstünde, pirinç her şeyin üstünde.” Mükemmel pişmiş pirinçle dolu bir tencere günlerce yemek açar.

Şiitake turşulu Yaki onigiri, nişastalı suşi pirincinin mükemmel bir kullanımıdır. Alexa Weibel tarafından uyarlanan tarif, Tim Anderson’ın “Vegan JapanEasy: Evde Yemek Yapmak İçin Klasik ve Modern Vegan Japon Tarifleri” kitabından geliyor ve her türlü pirinç topunu yapmak için mükemmel bir rehber. Anderson’ın baharatlı turşu mantar dolgusu bir zevktir, ancak mağazadan satın alınan Mağazadan satın alınan kimchi, pişmiş sebzeler veya buzdolabında beklediğiniz diğer artıklar harika alternatiflerdir. Doldurmadan bile, çıtır, miso sırlı, karamelize edilmiş bir pirinç topu, değerli bir çabadır.

Misodan bahsetmişken, Sam Sifton’un miso sırlı patlıcan ve bir kase pirinç için reçetesiz tarifi haftalık rotasyonda bir yeri hak ediyor. Doğrudan ocaktan alınan sıcak, taze pişirilmiş pirinç, gevrek, ızgara kenarlı, yumuşak, kremalı patlıcan için rahat bir yatak oluşturur. Üstüne birkaç taze soğan ekleyin (veya bonus puanlar için uygun bir pa çoklık) ve hayalimdeki yemeği yiyin.

Artık pilavınız bittiğinde (ve kendinizi zaten kızarmış pilavla doldurduğunuzda), bu, Melissa Clark’ın Parmesan Lahana Çorbası gibi tek kaptaki tariflere kısayol olabilir. Pişmemiş pirinçten biraz daha sonra pirinci ekleyin; aynı nişastalı, koyulaştırıcı etkiye sahip olacak ve parmesan kabuklarıyla rahatlatıcı bir çorba yapacaktır (bu arada bunu da yapabilirsiniz). Mikrodalgada işleyerek çıtır bir atıştırmalık haline getirin. Öğrenmeyi asla bırakma!).

Parmesanlı lahana çorbası

Bu tarife göz atın.

Sadece bir şey!

Marian Burros’un meşhur erikli tart tarifinin tarihi 1940’lara kadar uzanıyor. Sizi insanlığın büyüsüne kaptıracak enfes bir geçmişe sahip, şimdiye kadar en çok talep edilen tarifimiz. Gerçekten mükemmel, notsuz bir tarif. Herkes “Doğum günün kutlu olsun, erikli kek!” diyor.

Bunun bir parçası olmama izin verdiğiniz için teşekkürler; ikna edici olmasa da Tanya’yı canlandırmak benim için bir onurdu. Beni Instagram’da bulabilirsiniz; burada evcil hayvanlarınızın bazı fotoğraflarını DM’lerimde görmek isterim. Bisous!

Bize şu adresten bir e-posta gönderin: theveggie@Haber. Bültenler arşivleniyor Burada. Meslektaşlarımla şu adresten iletişime geçin: pişirmebakımı@Haber Hesabınızla ilgili herhangi bir sorunuz varsa.