New York’ta okuyucuların sevdiği rahat restoranlar

Leila

Global Mod
Global Mod
Hiç bitmeyen soğuk bir kış beklentisiyle Aralık sonunda rahat yemek hakkında yazdım. New York şehrinin sadece sizin ve arkadaşlarınız için ayrılmış daha sessiz bir bölgesine götürüldüğünüzü hissettiren restoranları bilirsiniz.

Aynı programda sizden kendi tavsiyelerinizi sordum ve şunu söylememe izin verin, bu bülteni yazmamın üzerinden neredeyse bir yıl geçmesine rağmen hiç bu kadar coşkulu bir yanıt almamıştım. Bu hafta biraz daha serinledikçe, düpedüz soğuk değilse de, inanılmaz okuyucularım hepiniz için rahatlığın ne anlama geldiğine dair harika bir özet yapayım dedim.

Greenwich Village bunun için inşa edildi

Rahat pazarda belirli bir mahallenin bir köşesi yok gibi görünüyor, ancak bir mahalle ortaya çıkmaya devam etti: Greenwich Köyü. Manhattan’ın en eski yerlerinden biri olarak, Eski Dünya cazibesine her zaman önde başlamıştır.

Joe D., ailesinin orada akşam yemeği yediğini paylaştı. Piccolo Angolo, 25 yıldır Hudson Caddesi ile Jane Caddesi’nin köşesinde. “Ağabeyim, açıldıktan kısa bir süre sonra bu küçük yere rastladı ve – biz ve takipçileri için – bir aile yemek odası haline geldi” diye yazdı ve “samimi ve asla gürültülü” olduğunu da sözlerine ekledi. Eski ve yeniyi karıştırıyor: menüde vegan kuşkonmaz mantı yanında yaban domuzu paçavrası var. Bruno M. benden bunun hakkında düşünmemi istedi. Oscar’ın yeri, yine Hudson Caddesi’nde bulunan ve “rahatlık fikri” adını verdiği bir İngiliz-Belçika restoranı. Balık ve patates kızartması ve tam İngiliz kahvaltısı ile popülerdir.

Başka bir okuyucu, Donna A., Fransız restoranını etiketledi. siren, Broome Caddesi’nde. Siparişiniz: Fransız soğan çorbası ve bir kadeh kırmızı şarap. Sıcaklık düştüğünde “bağırıyor – tamam, fısıldıyor – rahat” diye yazdı.

Bana bu tür restoranları işaret eden çok sayıda e-postadan Fransızların rahatı icat ettiğine kendinizi ikna edebilirsiniz: Le Fond Greenpoint’te; La Bonne Çorbası Ve iki Amerikalı Midtown’da; Le Gigot batı köyünde; Le Parisien Kip Körfezi’nde; odeon TriBeCa’da; ve iki oy Chez Napolyon Hell’s Kitchen’da. (“Küçük, sessiz ve harika bir şekilde eski moda Fransız mutfağı,” diye yazmıştı Jane D.)

New Yorklular için rahatlık makarna demektir

Daha önce de belirttiğim gibi, New Yorkluların Fransız yemeklerine takıntılı olduğunu biliyoruz. Tek yakın saniye? İtalyan. Adam S. tavsiye edildi mariolarBronx’taki Arthur Bulvarı’nda ailesinin “tüm günleri, doğum günlerini ve yıldönümlerini ve aradaki her şeyi” “rahat ve sıcak” bir ortamda kutladığı 104 yıllık bir kırmızı sos restoranı.

Daha güneyde, Yukarı Batı Yakası’nda, Carmine’s’in gölgesinde, kitap raflarıyla dolu yeni bir İtalyan restoranı var. Osteria Accademia, Amsterdam Caddesi üzerinde. Vicki W. şöyle yazdı: “Genel etki bir kitaplık gibidir, ancak çok karanlık değildir ve bu küçük alandaki gürültüyü kontrol altında tutar.” Favorilerinden bazıları arasında portakallı ve fıstıklı rezene salatası, tabliolini neri ve hepsi balık yemekleri. -de Trattoria Dell’Arte, Carnegie Hall yakınında, Tom P.’yi bulun. Ünlü burunların portreleriyle üst kattaki yemek odasının “aşağıdaki gürültülü odadan uzakta fısıldayarak yapılan sohbetler” ve “gizli randevular” için iyi olduğunu söyledi. Sen, Tom P.!

Güzel bir yerde iyi bir yemek yemek için çok uzaklara seyahat ederdim ama her zaman eve Brooklyn’de üs kurmak için gelirim. Bu yüzden, sanırım bir sonraki kış akşamımı Brooklyn Heights’ta, “mükemmel temiz bir mutfağı mahvetmekten” daha çok dışarıda yemek yemeyi tercih eden Steve M.’nin tavsiyesi üzerine geçireceğim ki bu çok, çok gerçek. Genellikle İtalyan restoranına gider. makarna pudingi, Henrystr.

“Yemekler taze ve iyi hazırlanmış ve genel his ‘Şerefe’, cana yakın ve misafirperver,” diye yazdı. Ve hiçbir web sitesi veya resy sayfası ve tabela olmadığı için gerçekten gizlidir. Bütün bunlar ve kuzu bolognese tam benim sokağıma benziyor.

Diğer haberlerde…

• Pete Sites bu hafta inceledi Torrisi Bar & RestaurantMajor Food Group’un en yeni New York restoranı. Sites, dekorun “daha çoktur” estetiğe yöneldiğini yazıyor, ancak şef Rich Torrisi “kariyerinin en incelikli ve etkileyici mutfağını” pişiriyor.

• Yeni Açılışlar: Williamsburg’daki Brooklyn Şaraphanesi daha büyük tesislere taşındı ve açıldı Brooklyn Şaraphanesinde Rozettam hizmet veren bir restoran; Bar TabyasıMidtown’da Le Jardinier’in yukarısındaki şık yeni bar Perşembe günü açılıyor; Ve Suşi NikkoLong Island City’deki JACX & CO yemek salonunun asma katında omakase tarzı bir tezgah açıldı.

• Bunlar aşkına bum Amerika’da Eric Asimov, son Pour sütununda pirinç şarabı ithalatının son on yılda iki kattan fazla arttığını bildirdi.

• Cater Cellner komedisi, iptal edilmesinin üzerinden on yılı aşkın bir süre geçti. Parti Düşüşü geri döndü. Tejal Rao, “yemek veya yemek pişirmeyi hiç fetişleştirmeyen” bir gösteri, bunun yerine “bir bütün olarak gastronomi konusunda daha keskin, daha empatik ve muhtemelen daha dürüst hissettiren” bir gösteri.

• Julie Creswell, kayıtlı katılımcılar için azalan avantajlar hakkında bilgi verdi Sadakat programları Starbucks, Dunkin’ ve diğer restoran zincirlerinde. Kurumsal özür mü? Şişirme.
Bize e-posta gönderin neredetoeat@Haber. Bültenler arşivleniyor Burada. Takip etmek TikTok’ta NYT yemekleri Ve Instagram’da NYT Cooking, Facebook, Youtube Ve Pinterest.