Menünün her zaman değiştiği yer

Leila

Global Mod
Global Mod
Tekrar tekrar ziyaret etmeye değer restoranlar

Bazen herkes gibi yemediğimi hatırlamam. Ortalama bir kişi, belki de ortalama New Yorker bile, her zaman aynı restoranlara girebilir ve her birkaç ayda bir yeni bir yemek alanına atabilir.

Yeniliye göre sürekli zulüm var. Ve sevgili okuyucularım, seni benim yönüme taşımak istiyorum. Konfor bölgemin dışında yeni favoriler keşfettim ve çok daha zorlu bir damak geliştirdim. Artık etkilenmiyorum ve bunun için daha iyi bir akşam yemeğiyim.

Aydınlanmaya seyahatinize başlamak için iyi bir yer mi? Menünün sürekli değiştiği restoranlar; Zaten sevdiğiniz bir gruptan yeni bir albüm duymak gibi. İşte dinlemeye değer üç yer.

Bilmeniz gereken ilk şey aşina sanayi şehirde. İkincisi, güzel bir daire restoranı olmasıdır. Endüstri Şehri birçok şeyle bilinir – mobilya mağazaları, Japonya Village ve Sahadi – ancak kaliteli yiyecekler hiç akla gelmedi.

Ve yine de, Brooklyn'in Costco'suna ek olarak yemeğinizin uzunluğunu unutacağınız Ciristant'ta çalışıyor. Mart ayından bu yana, şefler Daniel Grossman ve Brendan Kelley, geniş bir odada mevsimsel, tarih damgası menüsüne sahipler. Mevcut erkeklerin ışığı vurguları arasında boru alabalığı köpüğü olan bir parça maya, küçük alabalık haydut ve dereotu bulunmaktadır. Yabani pirinçli Chicorée Salatası; tatlı ve tuzlu pancar ve boquerons; Ve hayal edebileceğiniz gibi görsel olarak tutuklanan karides potpie. Sırdaşın ayrıca özel bir pasta programı var – Teşekkürler – Le Rock'tan bir şap olan Mariah Neston'dan geliyor. Boyalı Mille Feuille'e gidin.

67 35. Sokak, Bina No. 5 (Üçüncü Cadde)

BGO

Andrew Tarlov'un Manhattan'daki ilk restoranının sürekli değişen bir menüye sahip olması şaşırtıcı değil. Sonuçta, bu bize hepimize hayatta kalacak olan fava fasulyesi püresi hariç, menünün her gün değiştiği bir roman getiren adam. BGO Akşam yemeğine girmek neredeyse imkansız, ama iyi haber şu ki öğle yemeği için durabilirsiniz. (Bilmeden bu hafta öğle yemeğinin ilk günü için ortaya çıktım.)

Kendi Melissa Clark'ın bu kış restoranı incelediği için menünün nasıl değiştiğini görebilirsiniz. Kızarmış delicata kabak halkaları kayboldu ve açık yeşil bir yay risotto sunuldu. Narenciye salatasından mümkün olduğunca bastırdılar ve salam, kesilmiş haşlanmış yumurta ve zeytin ile havaya uçurulan etli ve tuzlu insalata borgo ile değiştirdiler. Ancak, Umbrian mercimek havuzundaki devasa rezene sosis, çikolata benzeri Sakert kek ve tarlow ekleminin kusursuz hizmeti gibi değişmeden kalır.

124 E 27. Sokak (Lexington Bulvarı)

En sevdiğim restoran kimsenin bahsetmediğidir. Bir kez, “sıcak” veya “vibey” idi, ama şimdi sadece yıpranmış ve güvenilir. Bu değerli kulübün birkaç üyesi? Locanda Verde, Golden Diner ve La MercerieAynı şef Marie Aude-Rose, 2017'de Roman ve Design Business Roman ve Williams Guild'deki restoran olarak açıldığından beri.

RH-RESTAURANT gibi, gıda o kadar iyi donanımlı ve çevredeki alan kadar güzel. Bayan Aude-Rose, menüyü ve giyinen birçok şık insanı değiştirir: birkaç değişen detayla üniforma. Şu anda menüde (restoranın narenciye meyvelerinin sürekli kutlanması sayesinde): Mountain College ile soğuk, çabuk haricots; Montauk karidesinin greyfurt, turuncu çiçeği salata sosu ve yarı avokado ile çekici bir düzenlemesi; Ve bir süredir sahip olduğum narenciye ile en iyi yemek. Tüm bunlar artı net bir krep ve bir kurşun dondurma ile sıcak çikolatalı fındık bisküvi üzerinde somon … Bu akşam dönmem gerekebilir.

53 Howard Street (Mercer Street)

Bir Okuyucu Soru

Artık daha sıcak havaya sahip olduğumuza göre, yüksek hatta yürümeyi dört gözle bekliyorum. Her iki uçta veya yüksek çizginin ortasında hangi sıradan restoranları önerirsiniz? – Jo Anne G.
Sorunuz zamanında gelen kutuma geldi. Geçen hafta sonu, Amy Sherald sergisini okumak için yüksek çizginin sonunda (ya da başlangıç mı?) Whitney Amerikan Sanat Müzesi'nde ayrıldım. Yaklaşık iki saatlik ogling yaptıktan sonra, hiçbir şey bir masayı kavramaktan daha iyi değildir Fransız fırın Müzenin zemin katında. Fırın tarafından kandırılmayın, bu tam servis restoranı. Kremsi mantar spagetti ile miso tereyağı ve sarımsak ve patates kızartması bir tarafı sipariş edin. Sonra sokak için birkaç çörek ve kurabiye alın.

99 Gansevoort Caddesi, Birinci Kat (Washington Caddesi)

Bültenin önceki sürümlerini buradan okuyun.

Okuduklarınızdan hoşlanıyorsanız, başkalarına tavsiye etmelisiniz. Buraya kaydolabilirsiniz.

New York restoranından herhangi bir sorunuz var mı? Bize buraya bir not gönderin.

Instagram, Facebook, YouTube ve Pinterest'te Tikkok ve NYT yemeklerinde NYT Food'u takip edin.