“Melissa Clark bir telefon rehberini lezzetli hale getirebilirdi”

Leila

Global Mod
Global Mod
Merhaba! Yaşadığınız yerde leylaklar tamamen çıldırıyor mu? Sokağım mor renkte patlıyor ve burnunuzu bir çiçek salkımına sokup derin bir nefes almanızı şiddetle tavsiye ederim. Vanilyalı dondurma gibi kokuyor, değil mi?

Yeni (çiçekli olmayan) bir gelişme daha: Son zamanlarda çoğunlukla vejetaryen yemekler pişiriyorum. Keşke bunun iyi bir amaç için olduğunu söyleyebilseydim, ama gerçekte bunun nedeni yakınımdaki bakkalın et satmaması ve tembel olmam. Bu, şu anda yoğun rotasyonda favorilerimden bazıları olan bir dizi vejetaryen tarif keşfettiğim anlamına geliyor: peynirli lahana tteokbokki, patlıcan dal ve bu inanılmaz derecede iyi karnabahar shawarma.

Okuyucunun Melissa Clark'ın bu beş yıldızlı tarifi hakkındaki notları heyecan verici. “31 yıldır evliyim ve kocam bunun şimdiye kadar yaptığım en iyi yemek olduğunu söyledi. 10 üzerinden 12 yıldız verdi. Yemek yemeyi bırakmak eğlenceliydi ve çok zordu” diye yazıyor Cheraud. Z. Stafford, “Melissa Clark bir telefon rehberini lezzetli hale getirebilir” diyor. Ve özellikle RP'nin coşkusunu ve dürüstlüğünü takdir ediyorum: “İlk incelememden bu yana bunu iki kez daha yaptım. Kafayı bulmuşken yemek yemek şu anda hayatımdaki en önemli neşe ve kendimi ifade etme kaynağı.”

Önerilen tarif

Baharatlı Tahinli Karnabahar Shawarma

Tarifi görüntüle →

Hetty Lui McKinnon'un Jalapeño-Avokado Soslu Kavrulmuş Patates Salatası başka bir vejetaryen gösteridir: Kavrulmuş patates, cannellinis, yeşil fasulye ve bol miktarda dereotu, avokado, sarımsak, limon ve kırmızı biberden oluşan kremsi, lezzetli bir karışımla karıştırılır. Bu doyurucu bir başlangıç ve beynimin e-postalardan hafta sonu yemeklerine gitmesine izin verirsem, kızarmış bütün balık ve narenciye salatası ile harika gider.

Vejetaryen tarifler için Haberler Cooking arşivlerini karıştırmak yerine (ki bu hala gerçekten eğlenceli), genellikle meslektaşım Tanya Sichynsky'nin Veggie bülteninde bana ne yapacağımı söylemesine izin veriyorum. İki gece üst üste yaptığım karnabahar kebabı ve mantarlı burgerlerle bu sayede tanıştım. Veggie: sadece vejetaryenler için değil!

Meyve ve sebzelere kolay erişim nedeniyle, proteinin ana kahraman yerine destekleyici veya değiştirilebilir bir faktör olarak kullanıldığı yemeklere de yöneliyorum. Panang körisi, yumuşak tavuk parçalarından yapılır, ancak bence asıl ilgi çekici olanın sos olduğunu söyleyebilirim: Hindistan cevizi sütü, yer fıstığı, baharatlar ve tofu veya sebzelerle lezzetli kırmızı köri ezmesinin zengin bir karışımı.

Margaux Laskey tarafından uyarlanan Diana Henry'nin tarifi olan bu Siyah Fasulye, Pirinç ve Acılı Kızarmış Tavuk, kesinlikle sulu, kemikli, derili tavuğa odaklanıyor. Ama aynı zamanda kimyon kokulu pirinç ve fasulye, parlak domatesler, Fresnos ve tüm o enfes ekstralar (salamura biber, ekşi krema, dilimlenmiş avokado) için de buradayım.

Son fakat bir o kadar da önemli: Meyve ve çekirdekli meyve mevsimi başlasa da narenciyeli tatlıların kalbimde her zaman bir yeri vardır. Yossy Arefi'nin yeni narenciye kısa hamuru, kolay hafta sonu pişirme veya hafta içi erteleme için mükemmeldir: sadece bir kase ve istediğiniz narenciye kabukları karışımı da dahil olmak üzere altı malzeme. Burada da okurların notları mutlu. “Mükemmel pişmiş; iyi hissettirdiği için kabuğa biraz biberiye ekledim. Ve tadı da güzeldi!” diye yazıyor Delicious! (gerçek okuyucu adı).