İki malzemeler mango yumuşak servis tarifi

Leila

Global Mod
Global Mod
Tatlı bir dişim olduğunu sanmıyorum, ama yine de kilerimde her zaman en az iki dozda tatlandırılmış yoğunlaştırılmış süt var. İşleri çok seviyorum; Pürüzsüz, kremsi, ışıltılı tatlılığı, bu zayıf ceviz süt notaları. Temelini oluşturur Mochi pastası – Bir potluck için en sevdiğim tatlı – Hawaii tarzında şerbetSunmak Lemonada ve Manolya Bakery ünlüdür Muz pudingi. Japonya'yı ziyaret ettiğimde, sabah tostlarında ve öğleden sonra kahve içinde kullandığım tatlandırılmış yoğunlaştırılmış sütle sıkabilen bu tüplere aşık oldum.

Yani: Yoğunlaştırılmış sütü her zaman kendime tatlandırdığım için, Mango Soft Servis'ten sadece birkaç mango olduğum anlamına geliyor. (Hetty Lui McKinn'in tarifi dondurulmuş mango veya istedikleri diğer meyveleri talep ediyor, ancak sezondayken tazeliğe gidiyorum.) Devam edebilirim, ama bu tarifin Brenda K. olarak sunduğu zahmetsiz neşenin daha iyi bir resmini çizebileceğimi sanmıyorum:

“Bu tarifi saat 17: 30'da gördüm, dondurulmuş mangolar için koştum, eve koştum, her şeyin 5 dakika içinde kurulmasına izin verdim ve saat 18: 15'te dondurucuya koydum. Sonra saat 19: 30'da, insanların kazanan olduğunu söylediği dördüncü Temmuz partisine getirdi.”

Bugünün spesiyalleri

Zerdeçal -Yeşil Zeytin Yoğurtlu Kireçler: Yiyeceklerin bir çubukta daha iyi tadı olduğu bir yaz prensibidir (bkz: Kebaplar, İlçe Adil Mısır Köpekleri, Kökte Dondurma). Sulu tavuğu Nargissen Benkabbou'nun bu yeni tarifinde gerçekten parlattığını iddia etsem de, bu çok fazla şiş değil, knobles, turşusu ve zeytin ile yoğurt.

Karides aguachile: Okuyucu, bu Kristina Felix tarifinin resmini ilk kez gördüğümde hava aldım. Bu renk! Bu canlı yeşil renkte pratik olarak kireç, kişniş ve serrano şili deneyebilirsiniz. Tarif dört ila altı başlangıç sunuyor, ama bir sürü kırık Tostadas ve buzlu bir Pacífico ile her şeyi istiyorum.

Kızarmış yumurta ile spagetti: Bir Markbittman Classic Cumartesi günü her şeyi yapmak için harcadığınızda, ancak bakkalda yapmadığınızda ve şimdi evde ve yorgun ve açsınız ve makarna, birkaç yumurta, sarımsak ve yağ var.