Fransız klasiğinin ucuz manzarası

Leila

Global Mod
Global Mod
Günaydın Asbury Park, New Jersey'den selamlar! Bir düğün için aşağı indik ve şehrin her yerinde kozmik çocukları tam kostüm elbisesinde yedik.

Talula's On Cookman Bulvarı'ndan olağanüstü pizza ve ertesi sabah Bradley Plajı'ndaki Bagels International'dan her şey üzerinde ince domuz rulosu, yumurta ve peynir vardı. Öğle yemeği için Toms Nehri'ndeki Della Cucina'dan bir İtalyan sub vardı, tören için plaja gittik, daha sonra McLones Pierhaus'ta Long Şube'de büyük bir yayılma vardı ve yavru kedi gibi uyuduk.

Biz kahvaltı için başka bir domuz silindir, yumurta ve peynir, bu fantastik bir sert rulo, Asbury Franks Deli ve sonra şehrin kuzeyindeki büyük şehir için ayak vurdu.

Tebrikler, Mol ve Nick! Bize sahip olduğunuz için teşekkür ederim.

Sertleştirilmiş et beni domuz eti vuruşuna getirdi: boğulmuş pirzola; İki iki pişmiş bonfile; Turşu salatalık ile Katsu. Ve bu hafta sonu için: Kay Chun'un klasik Fransız güveç Blanquette de Veau'nun ucuz bir manzarası olan Pırasa (üst) ile kızarmış domuz eti için yeni tarifi. Sadakat sadeliği ve zengin, ipeksi bir sos, butterfolter ve bir bardak hafif pinot noir için mükemmel bir katkı için hoşuma gidiyor.

Sunulan tarif

Pırasa ve mantar ile örtülü domuz eti

Tarif Göster →

Ancak bundan sonra, bir süredir domuzluyum. (Bu, yiyecekle izlendiğinizde dünyanın yoludur. Bir hafta boyunca tavuk schnitzeline derinlemesine gidiyorsunuz ve sonra Udon'a geçiyorsunuz ya da hafta boyunca bir festival ölçümü için ıstakoza bakın.) Elma ve mavi peynir, bir yumurta çorbası olan bir kereviz salatası servis edeceğim. Kung pao tofu veya mantar shawarma, vejetaryen tortilla çorbası veya can fish ile bahar balıklarından bir Pazar şampiyonu yapabilirdim.

Bu aynı zamanda sabah zafer çörekleri veya kahvaltı için ayran krepleri için güzel bir hafta sonu olurdu, ton balığı için -sandwiches ve öğle yemeği için hindi biber için. Pazar yemekleri için baharatlı soya sosu ile ipek bir tofu koyun ve haftaya olağanüstü bir başlangıç yapacaksınız.

Bu tariflerin hiçbiri hitap ediyorsa, Haberler'ı pişirdiğinizde sizi beklediğinizde binlerce kişi daha var. Dijital koridorlarımıza göz atın ve ne bulduğunuzu görün. Tabii ki bunun için bir aboneliğe ihtiyacınız var. Abonelikler çalışmalarımızı destekler ve devam etmesine izin verir. Henüz çıkarmadıysanız, bunu bugün düşünür müsünüz? Çok teşekkür ederim!

Teknolojimizle veya hesap geçişinizle sıkışıp kalmışsanız yardım için yazın: cokcare@Haber. Birisi sizinle iletişime geçecek. Ya da bir şeyden şikayet etmek istiyorsanız veya daha da iyisi bana yazabilirsiniz! – Meslektaşlarımı neşelendirmek için: helloam@Haber. Her mektuba cevap veremem. Ama aldığım herkesi okuyorum.

Şimdi bal veya peynir altı suyu ile ilgili herhangi bir şeyden önemli bir mesafe, ama arkadaşım Josie beni bir yerli gibi YouTube kanalı İngilizcesine getirdi, bu da diğer şeylerin yanı sıra Brummie aksanımı önemli ölçüde geliştirdi.

Davide'ın Haber'daki şair ve yeni yazar Ocean Vuong ile yaptığı röportajdan keyif aldım.

Esquire için David Gaevey Herbert, dövüş sanatları Kingpin Daniel “Tiger” Schoolman'ın derinliklerine girdi.

Sonuçta, Jon Caramanica'nın Times for Times, Mobil Pop Music Eleştiri, en son Playboi Carti, “Evil J0RDAN” nın son şarkısı için yeterince değerlendiremiyorum. “Kardeşim – bu çılgın bir iş,” diyor Jon ve yanlış değil. Bunun tadını çıkarın ve Pazar günü görüşürüz.