Daha iyi dondurulmuş (veya ev yapımı) bir pizza için okuyucu ipuçları

Leila

Global Mod
Global Mod
Pide ekmek: “İyi bir Yunan gözleme paketi alın ve en sevdiğiniz malzemeyi ekleyin. Çok daha tatmin edici ve yaklaşık yüzde 90 daha ucuz.” Wren, Sidney, Avustralya

Ekmeği: “Püristlere, bu muhtemelen küfür gibi gelecek. Kabuk için 12 inçlik bir tortilla kullanıyorum ve üzerine sos ve seçtiğiniz taze mozzarella, asiago, ekstra sıcak çedar (başka bir küfür) ve fesleğen kullanıyorum. İnce tortilla çıtır çıtır pişer ve sosu ve peyniri kolayca destekler. Bence yerel tekliflerden çok daha lezzetli. DLP, Syracuse, NY

Dökme demiri dışarı çekin

“Dökme demir pizza, donmuş pizzadan daha iyidir. Yazın sonunda domatese boğulurken kendi sosumuzu yapıp birazını presleyip kalanını donduruyorum. NYT’de 1 saatlik kabarma süresinden 24 saat buzdolabında bekleme süresine kadar pek çok pizza hamuru tarifi var – hepsini denedik ve en sevdiğimiz pizza hamurumuza rakip oluyorlar. Sabah pizza hamurunu dondurup buzdolabına koyuyorum, sonra tepsiye sığacak şekilde streçlemeden önce 40 dakika tezgahta bekletiyorum. Görünüşe göre hamur, sos veya sos yoksa, yapılacak başka şeyler var. İyi bir İtalyan ya da Yunan salatası ya da basit bir frittata ve tost muhtemelen donmuş bir pizzadan daha iyi olacaktır.” Darcie D, Metro Detroit

Hazır hamur kullanın

“Taze yapmak bu kadar kolayken insanların nasıl donmuş pizza yediğini anlamıyorum. Whole Foods veya Trader Joe’s’tan gerçekten iyi bir hazır hamur satın alabilirsiniz. Kendi sos-peynir oranınızı ekleyin ve 500 derecelik önceden ısıtılmış fırınınızda herhangi bir donmuş pastadan daha kısa sürede hazır. JH, New York

Tost makinesi fırınını kullanın

“Zamanınız mı kısıtlı? Bir boboli kabuğu alın, üzerine birkaç kaşık makarna sosu atın, biraz mozzarella ve en sevdiğiniz çeşnileri ekleyin – 450 derecede tost makinesine atın. LBG, Berg Laurel, NJ

Bir pizza fırınına yatırım yapın

“NYT Cooking’den Roberta’nın hamuru, sosu için biraz tuz eklenmiş bir kutu Pomì domates, taze fesleğen ve satın alabileceğiniz (ya da yapabileceğiniz?) en iyi taze mozzarella peyniri ve iştesiniz. Ahşap pelet Ooni pizza fırınına geçtim, pizza seviyorsanız anlaşma budur. doktor Jones, Colo

Yorumlar stil için düzenlendi.