“Materyalistler” filminin iki yıldızı, pizza yapmak ve aşk üçgenlerini eğlendirmek için Haberler yemek stüdyosunu ziyaret etti.
“Materyalistler” den Chris Evans ve Dakota Johnson.Haberler için Taylor Miller
Yayınlanmış 16 Haziran 2025Güncellenmiş 16 Haziran 2025
Haberler Cooking'den yeni bir dizi olan Pizza Röportajına hoş geldiniz, burada dikkat çekici konuklarla bir yakalama ile röportaj: pizza yapmak zorundasınız.
“Materyalist” filminin iki yıldızı olan Dakota Johnson ve Chris Evans, geçen hafta pizza yapmak ve aşk üçgenlerini eğlendirmek için Haberler yemek stüdyosunda ziyaret ettiler. Filmde, Bayan Johnson, Bay Evans tarafından oynanan eski erkek arkadaşı ile Pedro Pascal tarafından oynanan büyüleyici bir milyoner arasında bir eşleştirici oynuyor.
Düzenlenen ve yoğunlaştırılmış outerkeslerden alıntılar için aşağıyı okuyun.
Hiç pizza yaptın mı?
Chris Evans: Hayır, hiç pizza yapmadım.
Dakota Johnson: HAYIR.
Evans: Bu doğru değil. İngiliz Muffin pizzaları yaptım ama 12 yaşındaydım.
Johnson: Ne? Bu bir şey değil.
Evans: İngiliz muffin pizzaları biliyor musunuz? Okuldan sonra?
Johnson: Boston gibi.
Hiç oyunculuk rolü için bir pişirme yetkinliği öğrendiniz mi?
Evans: Hayır diyemez misin, bilmiyorum. HAYIR.
Johnson: Hatırlayamıyorum.
Yemek yapmayı sever misin?
Johnson: Evet.
Evans: Ben iyi bir yardımcıyım. Bir şeyleri hacklemeyi seviyorum. Karım inanılmaz bir aşçı. Nasıl çalıştığını temizlemeyi seviyorum. Bu bana neşe getiriyor.
En sevdiğiniz pizza yeri nedir?
Evans: Ben Boston'da Leone adlı bu yerin büyük bir hayranıyım.
Johnson: Tabii ki Boston diyecek. Çok çılgın. Arturo's diyeceğim.
Favori bir pizza zinciriniz var mı?
Evans: Bu zor. Bazılarını aramak istemiyorum çünkü büyüdüğüm bazı pizzalar harikaydı ve bazıları düştü.
Johnson: Pizza zincirlerini isimlendirmek için ödeme yapmamız gerektiğini hissediyorum.
Hiç gerçek bir aşk üçgeninde bulundun mu?
Evans: Bildiğim biri değil! İnanmıyorum. Ve olsaydım, muhtemelen seçilen ben değilim.
Johnson: Pedro ve Chris arasında gerçek bir aşk üçgeni var. Ama daha çok nefret üçgeni.
Evans: Pedro şu anda almak için çok oynuyor.
Pedro Pascal bir yemek yemeği olsaydı, ne olurdu ve neden?
Evans: Daiquiri sayılır mı? O eğlenceli! Renkli ve heyecan verici.
Johnson: Turta.
Evans: Turta! Hangi yemek olacağımı sorma.
Johnson: Aslında börek olursunuz ve Crème Brûlée gibidir. Crème brûlée çünkü dışarıdan zor, ama oraya çatladıklarında, sadece yumuşak bir tatlılık.
“Materyalistler” deki karakterlerinin her ikisi de kırmızı bayraklarla karşılaşır. Gerçek hayatta yeşil bayraklarınız nelerdir?
Johnson: Samimiyet.
Evans: Samimiyet. Bence hayvanları seviyorsanız, bu gerçekten önemli. Özellikle köpekler. Büyük tatil kutlamalarını severim. Büyük bir anlaşma yapmayı seviyorum.
Johnson: Noel'i seviyorsun.
Evans: Noel, Cadılar Bayramı, her neyse! Çaba göstermeyi ve eğlenmeyi seviyorum. Şenlikli olun. Yani evet, kimse çok alaycı.
Takip etmek Haberler Instagram'da CooksSunmak FacebookSunmak YouTubeSunmak Tiktok Ve Pinterest. Tarif önerileri, yemek pişirme ipuçları ve alışveriş tavsiyeleriyle Haberler Pişirme'den düzenli güncellemeler alın.
“Materyalistler” den Chris Evans ve Dakota Johnson.Haberler için Taylor Miller
Yayınlanmış 16 Haziran 2025Güncellenmiş 16 Haziran 2025
Haberler Cooking'den yeni bir dizi olan Pizza Röportajına hoş geldiniz, burada dikkat çekici konuklarla bir yakalama ile röportaj: pizza yapmak zorundasınız.
“Materyalist” filminin iki yıldızı olan Dakota Johnson ve Chris Evans, geçen hafta pizza yapmak ve aşk üçgenlerini eğlendirmek için Haberler yemek stüdyosunda ziyaret ettiler. Filmde, Bayan Johnson, Bay Evans tarafından oynanan eski erkek arkadaşı ile Pedro Pascal tarafından oynanan büyüleyici bir milyoner arasında bir eşleştirici oynuyor.
Düzenlenen ve yoğunlaştırılmış outerkeslerden alıntılar için aşağıyı okuyun.
Hiç pizza yaptın mı?
Chris Evans: Hayır, hiç pizza yapmadım.
Dakota Johnson: HAYIR.
Evans: Bu doğru değil. İngiliz Muffin pizzaları yaptım ama 12 yaşındaydım.
Johnson: Ne? Bu bir şey değil.
Evans: İngiliz muffin pizzaları biliyor musunuz? Okuldan sonra?
Johnson: Boston gibi.
Hiç oyunculuk rolü için bir pişirme yetkinliği öğrendiniz mi?
Evans: Hayır diyemez misin, bilmiyorum. HAYIR.
Johnson: Hatırlayamıyorum.
Yemek yapmayı sever misin?
Johnson: Evet.
Evans: Ben iyi bir yardımcıyım. Bir şeyleri hacklemeyi seviyorum. Karım inanılmaz bir aşçı. Nasıl çalıştığını temizlemeyi seviyorum. Bu bana neşe getiriyor.
En sevdiğiniz pizza yeri nedir?
Evans: Ben Boston'da Leone adlı bu yerin büyük bir hayranıyım.
Johnson: Tabii ki Boston diyecek. Çok çılgın. Arturo's diyeceğim.
Favori bir pizza zinciriniz var mı?
Evans: Bu zor. Bazılarını aramak istemiyorum çünkü büyüdüğüm bazı pizzalar harikaydı ve bazıları düştü.
Johnson: Pizza zincirlerini isimlendirmek için ödeme yapmamız gerektiğini hissediyorum.
Hiç gerçek bir aşk üçgeninde bulundun mu?
Evans: Bildiğim biri değil! İnanmıyorum. Ve olsaydım, muhtemelen seçilen ben değilim.
Johnson: Pedro ve Chris arasında gerçek bir aşk üçgeni var. Ama daha çok nefret üçgeni.
Evans: Pedro şu anda almak için çok oynuyor.
Pedro Pascal bir yemek yemeği olsaydı, ne olurdu ve neden?
Evans: Daiquiri sayılır mı? O eğlenceli! Renkli ve heyecan verici.
Johnson: Turta.
Evans: Turta! Hangi yemek olacağımı sorma.
Johnson: Aslında börek olursunuz ve Crème Brûlée gibidir. Crème brûlée çünkü dışarıdan zor, ama oraya çatladıklarında, sadece yumuşak bir tatlılık.
“Materyalistler” deki karakterlerinin her ikisi de kırmızı bayraklarla karşılaşır. Gerçek hayatta yeşil bayraklarınız nelerdir?
Johnson: Samimiyet.
Evans: Samimiyet. Bence hayvanları seviyorsanız, bu gerçekten önemli. Özellikle köpekler. Büyük tatil kutlamalarını severim. Büyük bir anlaşma yapmayı seviyorum.
Johnson: Noel'i seviyorsun.
Evans: Noel, Cadılar Bayramı, her neyse! Çaba göstermeyi ve eğlenmeyi seviyorum. Şenlikli olun. Yani evet, kimse çok alaycı.
Takip etmek Haberler Instagram'da CooksSunmak FacebookSunmak YouTubeSunmak Tiktok Ve Pinterest. Tarif önerileri, yemek pişirme ipuçları ve alışveriş tavsiyeleriyle Haberler Pişirme'den düzenli güncellemeler alın.