Vejetaryen Kahvaltı Tarifleri – Haberler

Leila

Global Mod
Global Mod
Kız patron endüstriyel kompleksinin ayrılmaz bir parçası, erken uyanmanın sizi ahlaki açıdan üstün kılacağı fikridir. Geçmişte bu zihniyetin tutsağı oldum: Sadece bir saat önce uyanırsam, sonunda günlük tutabilir, meditasyon yapabilir veya daha iyi bir insana dönüşebilirim!

Ama becerebilirsem erken kalkmaktan gerçekten zevk alıyorum. Şafağın yumuşak ışığı, üretkenlik fırsatlarıyla değil, başka türlü elde edilmesi çok zor olan daha sessiz, daha yavaş anların tadını çıkarma şansıyla önüme yayılıyor.

Başka bir deyişle, beni yataktan kaldıran, harika bir kahvaltı vaadi. Ancak her gün kendine özgü bir zaman penceresi sunar, bu nedenle işte size kendi sabah hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olabilecek haftalık bir rutin örneği.

Pazartesiden Çarşambaya: Kahvaltınızı hazırlayın

Pazartesi günleri bir “takip” akşamdan kalma ile gelir. Salı ve Çarşamba günleri, sağlam bir masa öğle yemeği sağlamaya adanmıştır. Bu nedenle, haftanın erken saatlerinde oturup kahvaltımın tadını çıkarmak istersem, en kolay yolu Pazar günü ön sipariş vermek.

Yossy Arefi’nin Bircher Müsli’sinin hazırlanması sadece 10 dakika sürer, ancak yulafın yumuşaması için buzdolabında en az bir saat gerekir ve buzdolabında dört güne kadar hazır kalır. (Vegan bir versiyon için hindistancevizi yoğurdu ve en sevdiğiniz bitki bazlı sütü deneyin.) Oda sıcaklığında iki haftalık raf ömrüne sahip olan Ali Slagle’ın Big Cluster Vegan Chocolate Granola’sı, granola gibi yenebilir ve bazı çok bulamaçlı çikolata bırakır. kasenizdeki süt.

Perşembe ve Cuma: Bir şey tara

Kahvaltıda vegan çırpılmış yumurta yapmak için 15 ila 20 dakika yeterlidir: Bu tarif, tofuya kahvaltılık sosisin sıcak, tatlı ve tuzlu tatlarını verirken, yoğun bir şekilde soya sosu, kimyon ve zerdeçal ile tatlandırılmış bu çırpılmış yumurtalar birkaç dal yeşillik atıldı ve bir tortillaya yığıldı.

Cumartesi ve Pazar: Acele etmeyin

Tembel bir hafta sonu sabahında, ne zaman uyanırsanız uyanın, kendinize Kay Chun’un lezzetli huevos rancheros’undan büyük bir tabak veya Gena Hamshaw’ın kabarık vegan kreplerinden bir yığın yapabilirsiniz. Güne başlamak için daha iyi bir yol düşünemiyorum.

İster bir şeyler hazırlamak için 10 dakikanız, ister mutfakta oyalanmak için bir saatiniz olsun, bu lezzetli kahvaltı, en derin uyuyanları (bir nevi) sabah insanlarına dönüştürme gücüne sahiptir.

Sadece bir şey!

Haberler Cooking Instagram’da, takipçilerin çok özel tarif isteklerini gönderdikleri (“ekmek veya çörek olmayan kabak tarifi” veya “fasulye ama seksi bir şekilde düşünün!”) “Tarif Çöpçatanı” adlı bir diziye ev sahipliği yapardım. ) ve onları veri tabanımızdaki tabaklarla eşleştirirdim. Bunu zaman zaman The Veggie’de buraya getirmeyi çok isterim.

O halde deneyelim: (kısa, lütfen) talebinizi theveggie@Haber adresine “Tarif Çöpçatanı” konusuyla gönderin, ben de gelecek haftaki haber bülteninde bunlardan bazılarına yer vereceğim.

Ve bu tür mutfak konsiyerj hizmetini seviyorsanız, meslektaşım Nikita Richardson’ın ayda bir restorana özel okuyucu sorularını yanıtladığı Nerede Yenir: New York City haber bültenine göz atmanızı şiddetle tavsiye ederim (bu hafta bir tane yaptı!) . . Haberler aboneleri için gerçek bir zevk.

Okuduğunuz için teşekkürler ve haftaya görüşürüz!

Bize e-posta gönderin theveggie@Haber. Bültenler arşivleniyor Burada. adresindeki meslektaşlarımla iletişim kurun cookcare@Haber hesabınızla ilgili herhangi bir sorunuz varsa.