Daha çok bir kase malin iseniz, alis ıspanak ve beyaz lensler, yemeye hazır olduğunuzda bento tarzı bir kutuya paketleme ve bir araya getirmek için idealdir. Profesyonel İpucu: Masanızda güzel bir seramik kabuk tutun. Saatte yemek yeme deneyimine biraz daha katlanılabilir.
Ama kahvaltı için Naz Deravian'ın süzme peynir yumurta barı olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen size disko, kot pantolon ve 1970'lerin diğer favorileri gibi süzme peynirin oldukça daha uzun bir geri dönüş elde ettiğini söylemenize gerek yoktur. Harika bir protein kaynağıdır ve bir mikserle neredeyse tespit edilebilir.
CSA kutunuz çalışır
Yossy arefis veganer soğan daldırma biraz daha rahat. Ve zengin bir sebze varsa, çörekler menüde olmalıdır. Christina Morales tarafından uyarlanan Palak Patel'in çıtır ve baharatlı soğanı Bhajiya tabağını çok isterdim, bazı kişniş tarihi Chutney dalış yapmak için.
Lauren için yukarıda belirtilen tarifler kesinlikle burada uygulanacak olsa da, başka bir nohut Yunan yoğurt durumu atacağım: Hetty Lui McKinnons tzatziki nohut salatası. Bir pide torbasında mı? Sıralanabilir ve lezzetli.“Ben bir üniversite öğrencisiyim ve sabah derslerim sırasında kendimi dolu tutmak için pratikte yemek yemek ve yemek yemek ve yemek yemesi kolay bir kahvaltı/öğle yemeği tarifi çok isterim.” – Rebeca
Ama kahvaltı için Naz Deravian'ın süzme peynir yumurta barı olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen size disko, kot pantolon ve 1970'lerin diğer favorileri gibi süzme peynirin oldukça daha uzun bir geri dönüş elde ettiğini söylemenize gerek yoktur. Harika bir protein kaynağıdır ve bir mikserle neredeyse tespit edilebilir.
CSA kutunuz çalışır
“Soğan dışındaki” inanılmaz bir reçel bant adı yapacaktı. Neden safran pirinç, antep fıstığı, altın kuru üzüm ve kuru kirazlarla doldurulmuş birkaç soğanı doldurmuyorsunuz? Çarpıcı, eğlence için harika.Sonunda yerel CSA kutumdan (muhtemelen 12 £?) Soğan bir baskınım vardı ve zaten biraz aldım ve Fransız soğan çorbasının vejetaryen versiyonumu yaptım. Kalan (hala büyük) yığınla ne yapabilirim? Yumurta yemiyoruz, ama bazen bazı süt ürünleri yiyoruz. ” – Kelly
Yossy arefis veganer soğan daldırma biraz daha rahat. Ve zengin bir sebze varsa, çörekler menüde olmalıdır. Christina Morales tarafından uyarlanan Palak Patel'in çıtır ve baharatlı soğanı Bhajiya tabağını çok isterdim, bazı kişniş tarihi Chutney dalış yapmak için.
Kays Spring Minestrone'da brokoli veya yeşil ve brokoli veya brokoli rabe gerektiren beyaz fasulye güveçinin Alison Romanes'i filizledim. Ya da Eric Kim'in gevrek elması ve brokoli salatasında brokoli çiğ ve taze tadını çıkarın.“CSA'm Collard, Kohl ve Purple Sproutenbrokkoli'den pound (pound!) Teslim etti. – Cara