Taco Çorbası Tarifi – Haberler

Leila

Global Mod
Global Mod
Merhaba! Resmi tatil haftasonuna yaklaştık. Bazı e-postaları görmezden gelip yemeği düşünelim.

Sezon dışı bu güzel mavi gökyüzü beni açgözlü bir canavara dönüştürüyor. Yazdan vazgeçmek istemiyorum ama aynı zamanda sonbaharın tüm konforlarının da tadını çıkarmak istiyorum: Plaj gezileri ve tavan kaleleri istiyorum. Keten kaftanlar ve kaşmir kazaklar. Şeftalili kekimi ve Teddie’nin elmalı turtasını alıp onları da yemek istiyorum.

Bu yüzden piyasadaki rengarenk domates, mısır ve biberlerden en iyi şekilde faydalanırken aynı zamanda bana hygge yüksekliği verecek tarifler arıyorum. Naz Deravian’ın Taco Çorbası (yukarıda) tam da bu noktayı yakalıyor ve tek kasede hem rahatlık hem de parlaklık sunuyor. Şu anda bunu taze mısır ve poblano ile yapıyorum ve üzerine doğranmış domatesleri, püre haline getirilmiş tortilla cipslerini, rendelenmiş çedar peynirini ve kırmızı soğan turşusunu ekliyorum. Yüzümde güneş, omuzlarımda hırkayla dışarıda yiyorum ve hepsini yediğim için kendimi tebrik ediyorum.

Önerilen tarif

Taco ÇORBASI

Tarifi görüntüle →

Kadifemsi ve ağızda eriyen patlıcan, Melissa Clark’ın Baharatlı Patlıcan ile Domates ve Akıntılı Yumurta’da bir araya geliyor; shakshuka’nın tüm mevsimleri aşan dahice bir yorumu. Baharat baharat karışımı (veya garam masala) yemeğe sıcak, hafif bir baharatlılık verir; Taze otlar ve domatesler oldukça yazlıktır.

Sonbaharla ilgili bir şeyler bende biraz daha düzenli olma isteği uyandırıyor; belki de sevimli günlükleri ve dizin klasörleriyle o okula dönüş reklamları yüzündendir bu. Lise ruhuna girmek için, haftanın ilerleyen saatlerinde Kay Chun’un Sırlı Tavuk ve Brokoli tarifindeki hindistan cevizi gochujang sosunu ikiye katlayıp tavada kızartılmış tofu veya erişte üzerine yayacağım. Ayrıca güne sağlıklı bir kahvaltıyla başlayabilmem için buzdolabına bir miktar chia tohumlu puding stoklayacağım. Benim için altın yıldızlar!

Ancak sonbaharı uzak tutmak istiyorsanız, Mark Bittman’ın beş yıldızlı esnek mısır, kabak ve domatesli makarna tarifini burada bulabilirsiniz. Mark’ın tarif notlarında belirttiği gibi patlıcanı kabakla değiştirin, yeşil fasulyeyi ekleyin ve tarhun yerine fesleğen kullanın. Bir okuyucu olan Alex, bunun CSA çözümüyle iyi bir makarna olduğunu belirtiyor: “Kabak yok, bu yüzden sarı kancalı kabak kullandım ve işe yaradı… kesinlikle tekrar yapardım.”

Bunu ve diğer birçok mükemmel Haberler yemek tarifimizi okumak için abone olmanız gerekir. Eğer abone iseniz, teşekkür ederiz! Abonelik istiyorsanız buradan satın alabilirsiniz. Herhangi bir teknik sorunla karşılaşırsanız lütfen yardımcı personele Cookingcare@Haber adresinden e-posta gönderin.

Bugünlük benden bu kadar! Pazartesi görüşürüz ve Melissa gelecek çarşamba sizinle olacak.