Spring'in Kuşkonmaz Tarifleri – Haber

Leila

Global Mod
Global Mod
Mutlu Kuşaklama Ayı – Bazen “Mai” gibi olmayan insanlar için de bilinir.

Ay, geçen hafta sonu Çiftçi Pazarı'ndaki Çiftçi Pazarı'ndaki ilk mor yemeklere baktığımda resmen başladı. Şu anda akşam yemeğimi (ve öğle yemeğimin çoğunun) geçici -restoran eleştirmenleri olarak kabul etmeme rağmen, hala bir el arabasının çimenli saplarını giyiyordum. Kahvaltıda onu sevdim, tereyağında kızarttım ve kızarmış yumurta ile taçlandırdım. Bu yüzden onları akşam yemeğinde seviyorum. Bazen atıştırmalık olarak bir çift yapabilirim. İşimi ve işimizi çok ciddiye alıyorum.

Yumurtalı kuşkonmaz klasik bir eşleşmedir ve kuşkonmaz ve makarna yeterince alamadığımdan farklıdır. Ali Slagle's Lemony Orzo, kuşkonmaz ve sarımsak ekmek kırıntıları ile kendini baharatlı, gevrek, doyurucu kalitesine adamış hayranların lejyonlarına sahiptir ve yapılması sadece 20 dakika sürer. Onun yutturmacasına adil bir şekilde mi yaşıyor? Beş yıldız ve 11.000'den fazla inceleme ile işaretler evet gösteriyor. Bu sadece bilim, insanlar.

Sunulan tarif

Kuşkonmaz ve ekmek kırıntıları ile limon orzo

Tarif Göster →

Düşünce için daha fazla yiyecek:

Burrata ve furikake ile ızgara kuşkonmaz: Ali'den daha fazla kuşkonmaz makas, bu sefer yay soğanlarıyla eşleştirildi ve kömürleşmiş olarak ızgara. Tatmin edici bir yemek için gösteri (belki de ızgara tavuk veya balıkla) veya mercimek veya tahıllarla bir garnitür olarak servis yapın.

Miso bal tavuğu ve kuşkonmaz: Bu kuşkonmaz partisinde bir yerde sac metal tava olacağını biliyordunuz. Yossy alanfi, kuşkonmaz ve marine edilmiş tavuk bacaklarının bu basit yemeğinde Sparky'ye ızgara yapılır ve daha sonra sarımsak, şili ve zencefil ile bir miso bal sosu ile işgal edilir.

Bahar sebzeleri ile Schweinbulgio: Kore Bulgogi'nin bu derin aromalı, derin aromalı ortamında özellikle kuşkonmaz çağırmamama rağmen, tavadaki kar yağışları, turplar ve mantarların yanında harika çalışıyor. Ve değiştirirken, domuz eti için tavuk, tofu veya geleneksel olarak daha fazla sığır eti değiştirebileceğinizi unutmayın.

Kaju fıstığı ile pan-kuru kuşkonmaz: Geçen bahar bu yemeğe geldim ve bu yıl tekrar yapmayı bekleyemedim. Bu pürüzsüz mızraklar, kavrulmuş hindistancevizi pulları, fındık ve tohumlar ve soya sosu ve büyük bir presli limon suyu ile yeniden canlandırılır ve kızarmış yumurta için başka bir mükemmel iniş planı oluşturur. Tüm yumurta sarısını yakalamak için bunu bir baget veya pirinç ile servis ettiğinizden emin olun.

Brauned tereyağı ravent gevrek: Hadley'deki muhteşem kuşkonmaz dondurma hakkında hikayeler var. Duydu, ama oraya biraz kendim denemek için gelene kadar, tatlılarım oldukça tasarruf ediyor. Bu yüzden Yossy'ye geri dönüyoruz ve ravent ile nubby, ceviz gevrekliğine bakıyoruz – doğal bir büzüşmenin sapları – doğal olarak, ama tıpkı bahara harika bir şekilde bağlı.

Her zaman olduğu gibi, tüm bu akıllı tariflere ve çok daha fazlasına erişiminiz varsa abone olmak istersiniz (oh, sadece on binlerce daha). Teknik yardıma ihtiyacınız varsa, parlak insanlar sizin için kochcare@Haber adresinde sizin için var. Ve merhaba demek istiyorsanız hellomelissa@Haber'dayım.

Bunların hepsi şimdilik. Çarşamba günü görüşürüz.