Şimdi Yapabileceğiniz Karides Tacos

Leila

Global Mod
Global Mod
Gri havanın meh ve blah arasında değiştiği, güneşin öptüğü Miami’den New York’a yeni döndüm. Okuyucu, aştım. Bahara hazırım.

Çorbaları ve yahnileri severim – Julia Moskin’in farklı mutfaklardan dana yahni tarifleri ve püf noktalarıyla dolu hikayesi harika – ama bu hafta ağır tatlardan ve kış klasiklerinden uzaklaşan yemekler arıyorum. . Ve yıl boyunca kıskanılacak derecede sıcak bir yerde yaşayanlarınız için, umarım bu yemekler size de hitap eder.

Ve bir şey daha, sınırlı bir süre için, tam erişim teklifimiz sırasında Haberler Cooking dahil The Times’ın tüm sayılarında tasarruf edebilirsiniz. The Times’ın sunduğu her şeye ek olarak tariflerimize sınırsız erişim elde etmek için şimdi kaydolun. (Kraliçe Arı’yı hiç yapmamış olmama rağmen şahsen Spelling Bee’yi seviyorum!)

1. karidesli tacolar

Yewande Komolafe’den gelen bu tacolar şu anda tam da istediğim şey: hafifçe baharatlı kızarmış karides, hızlı lahana turşusu ve her tarafı sıcak mısır tortillasında boğulmuş. Karidesleri pişmiş gibi görünmeden yaklaşık bir dakika önce ocaktan almayı seviyorum; aşırı pişmiş, lastiksi karideslere karşı bir sigorta poliçesi olan kaynayan sıcağa son verir.

Bu tarife göz atın.

2. Baharatlı yoğurt soslu terbiyeli kızarmış tavuk

Baharatlı tavuk ve yoğurt sosu, bu Kay Chun yemeğinde görüldüğü gibi lezzetli bir kombinasyon. Malzemelerin listesi uzun görünüyor, ancak bunun sizi ertelemesine izin vermeyin – bunun hazırlanması kolaydır ve hızlı bir şekilde bir araya gelir. Pirinç, pide ile takas edilebilir.

Bu tarife göz atın.