Sicilya spesiyallerini ve diğer okuyucu sorularını nerede bulabilirim?

Leila

Global Mod
Global Mod
Bu haftaki haber bültenine, geçen haftaki Sevgililer Günü haber bültenine katkıda bulunan The Times’daki insanlara içten bir teşekkürle başlamak istiyorum. Onlar en yoğun personel arasında yer alıyorlar ve bu tür düşünceli tavsiyeleri paylaşmak için zaman ayırdıkları için minnettarım. Bunu kesinlikle tekrarlayacağız!

Bugün Okuyucu Soru Zamanı: Bu ay ziyaretçiler Dumbo, Brooklyn’de nerede ne yenir merak ediyorlar; bölgesel İtalyan spesiyaliteleri arayan biri; ve Aşağı Manhattan’da açık havada yemek yeme talebi. Her zaman olduğu gibi, herhangi bir sorunuz varsa veya kibar bir yorumda bulunmak isterseniz bana wheretoeat@Haber adresinden e-posta gönderin.

Rıhtımda eski okul Sicilya

Ben ve arkadaşlarım, Sarde, Bottarga, Merluzzo gibi Sicilya ve İtalyan spesiyalitelerinin ve kırmızı et içermeyen alışılmadık malzemelerle hazırlanan ilginç makarnaların tadını çıkarıyoruz. Buna odaklanan restoranlar çok uzak ve geniş görünüyor. Herhangi bir tavsiye? —Marc T
Umarım sakıncası yoktur, ama şimdi ricanın Sicilya kısmına odaklanalım. Seni 119 yaşındaki çocuğa yönlendireceğim. Ferdinando’nun Focacceria’sı, Brooklyn’in Columbia Street Waterfront semtinde. Altıgen karo zeminler, büyükanne tabakları ve uğrayan ünlü kişilerin – Christopher Meloni, Martin Scorsese ve en az iki New York belediye başkanının resimleriyle kaplı bir duvarla ev gibi bir tesis. Kırmızı sosla kaplanmış ve son zamanlarda yediğim en taze ricottalardan bazılarıyla kaplanmış softball büyüklüğünde özel arancini sipariş edin, ardından can attığınız o makarna con le sarde’yi alın. Alternatif olarak tatlı (altın kuru üzümler sayesinde) ve harika bir şekilde korkak (sardalya), elbette al dente pişmiş bucatini ile.

Dumbo’da yemek

Kocam ve ben Mart ortasında bir konser görmek için Dumbo bölgesinde kalacağız. İki günümüz ve gecemiz var ve bazı akşam yemeği önerilerini takdir ediyoruz. Eklektik restoranları severiz ve Uber veya taksi yerine yürümeyi tercih ederiz. — Maureen P.
Dumbo, restoran sohbetlerine yeterince dahil olmuyor, bu üzücü çünkü bazı güzel seçenekler var! Her zaman güvenilir olanı övmek zorundayım süper ince, yirmili yaşlarımda U-Haul kamyonundan yeni çıkmış birkaç mutlu saatin tadını çıkardığım Front Street’te. Mütevazı, geniş bir menüsü var ve çarşamba gecesi giderseniz canlı caz var. Burada şehirdeki en iyi kömürle çalışan pizzalardan bazılarını bulacaksınız. Julianas. Ve 15 yıl sonra hala kimin elinde olduğunu biliyor musunuz? Sirke Tepesi Evi, ilçenin eteklerinde. Geçenlerde orada çok güzel bir kuzu paçavrası yedim, tavuk ciğeri köpüğü, huysuz ekmek ve baharatlı hardalla servis ettim. Ve gerçek zafer? 24 saatten daha az bir süre önceden haber vererek rezervasyon yaptırabildim.

Kışa uygun açık havada yemek yeme

Aşağı Manhattan’da ısıtmalı açık teraslı bir iş yemeği için herhangi bir öneriniz var mı? Hâlâ evden çalıştığımız ve meslektaşlarımdan biri pandeminin ardından içeride yemek yemekten rahatsız olduğu için ekibim ayda bir öğle yemeği için buluşuyor. — Hannah M.
Yakın gelecekte covid bilincine sahip yiyeceklerle uğraşacağım ama şimdilik iki tavsiyem var. Ancak birçok restoran, açık hava yemek alanlarını kışa hazırlamamaya karar vermiş görünüyor. Fairfax, West Village’da, sizi ve grubunuzu burgerleriniz ve Old Bay tots’unuzla sıcacık tutmak için güçlü üst ısıtıcılara sahip “yurtları” hala var. Ve onlara ısıtıcının altında Boon Amca’nın khao pat puu’sunu (kızarmış yengeç pilavı) ve kırmızı körili pirinç salatasını ikram ettiğinizde ekip sizi sonsuza kadar sevecek. Tayland yemeği, Mott Caddesi’nde. Bu sadece bilim.

Diğer haberlerde…

• Pete Sites bu hafta inceledi Le Bernhardin 2012’den bu yana ilk kez restoranın sektörü kasıp kavuran bir pandemi sürecinden güçlenerek çıktığını kaydetti.

• Açıklıklar: atmosferik dil suşiiki Michelin yıldızlı Chicago bira fabrikası ve restoranı Cuma günü West 10th Street’te açılıyor; Goa New YorkToronto restoran işletmecisi Hemant Bhagwani tarafından , bir zamanlar Tetsu’nun bulunduğu alanı devralacak; ve Şef Greg Baxtrom’un Prospect Heights’taki Maison Yaki’si yeni yerine dönüştü, Küçük köftelerbir Fransız bistrosu.

• HBO Max şovu “The Last of Us” büyüledi mantar temelli bir korku dalgası. Ancak Tejal Rao, bu korkunun çoğunun doğada oynadıkları mistik ve gizemli rolden kaynaklandığını yazıyor.

• Geri dönüşü olmadan Kükreyen 2020’ler olmazdı Arı Dizleri kokteyliRobert Simonson bildirdi.

• Muhabir Brittany Loggins, One if by Land, Two if by Sea, Greenwich Village restoranı hakkında yazdı. Haftada 10 öneri Şubatta.
Bize e-posta gönderin neredetoeat@Haber. Bültenler arşivleniyor Burada. Takip etmek TikTok’ta NYT yemekleri Ve Instagram’da NYT Cooking, Facebook, Youtube Ve Pinterest.