Sadece büyük bir salataya ihtiyacınız varsa doğranmış bir salata tarifi

Leila

Global Mod
Global Mod
Sonunda ağaçların ilk yeni yapraklarına koyduğu gün bulanık şapkamı ve eldivenlerimi çıkarabileceğim gün, salata-akşam yiyen sezonunun resmi açılışını işaret ediyor. Salata yiyorum ile Tabii ki tüm yıl boyunca akşam yemeğim, ama uzun sürmüyorum gibi Merkür eğilimi aşırı derecede yükselene kadar akşam yemeği. Sonra en büyük salata kasem için çorba tenceresini değiştiriyorum ve taze yeşil bir sebze ve salata mevsiminde müjdeledim.

Bu yıl Alexa Weibel'in güçlü, gökkuşağı husches ile bir şeyler başlıyorum Jalapeño-çerçeveli pansuman ile mediye salata. Çıtır turp, Romaine kalpleri ve bir avuç tortilla cips ile uyarılan avokado ve cotija peyniri gibi yumuşak ve zengin malzemeler karışımı ile güneşli Kaliforniya klasiğinin canlı, çoğalmış bir yinelemesidir.

Sunulan tarif

Jalapeño-çerçeveli pansuman ile mediye salata

Tarif Göster →

Bugünün spesiyalleri:

• Tzatziki nohut salatası: Hetty Lui McKinnon, bir Yunan yoğurt yoğurtunu dereotu ile kremsi bir salata sosu haline getirir ve bal ile yumuşaktır. Göster gevrek salatalık, kasede teneke kutudan atılabilen kadife nohut verir (iyi, tamam, önce boşaltın) pişirmeden.

• Karides ve beyaz penisli inci kuskus salatası: Doyurucu ve sadece biraz dahil olan Yossy Aryfis tarifi aslında sobayı gerektirir, ancak sadece kısaca. Temizliği azaltmak için, karidesleri sote etmek ve kuskus pişirmek için aynı tavayı kullanabilirsiniz. Cornsters, taze nane ve kişniş ile yuvarlandı ve limon ile aydınlatıldı. Kolay, ama aç olmana izin vermiyor.

• Knoblauch SCallion Tavuk Sandviç: Sandviçte salata ne dersin? Christian Reynoso, rotisserie bir tavuğu, krema ve fermuar için gevrek ve mayonez veya aioli için tatlı, kavrulmuş çam çekirdeği veya badem için sirke-goal meyvelerle dolu Zuni Café'den esinlenen harika bir tavuk salatasına dönüştürür. Rucola ile dolu sağlam bir bagette istifleyin ve özensiz yapmadan salatalarınızı ellerinizle yeme yeteneğinin tadını çıkarın. Bu saladwich aynı zamanda park yamaçları ve piknik için de mükemmeldir.

• Romesco Eggalat: Ali Slagles'daki Paskalya'dan bırakılan haşlanmış yumurtaları salla. Mayo'ya bağlı preparatların aksine, bu elementler klasik bir Katalan sosu-baharatlı şeri sirkesi, bir tutam füme kırmızı biber, biraz maydanoz ve sarımsak içerir. Bir avuç kavrulmuş, tuzlu badem güzel bir çıtırtı verir. Keskin salata sosu her damlasını yakalamak için crostini veya gözleme ile servis yapın.

• Ambrosia Salatası: Tatlı için salata bile alabilirsin. Naz Deravian'ın, Maraschino kirazları ile dolu ve şekerli ekşi krema ile dolup taşan teneke kutular, ananas ve mini marshmallow'daki Mandarin turuncu segmentlerinin ölümsüz karışımına ilişkin tutumunun hala Olympus Dağı'nda öfke olduğu söyleniyor.
Tabii ki, Haberler'taki tüm tarifleri pişirmek için abone olmak istersiniz (ve zaten yapıyorsanız saygıcı). Teknik desteğe ihtiyacınız varsa, Kochcare@Haber adresinden Genius Minds'a bir e -Mail gönderebilirsiniz. Ve merhaba demek istiyorsanız hellomelissa@Haber'dayım.

Bunların hepsi şimdilik. Pazartesi görüşürüz.