Raventli pound kek artı daha fazla bahar tarifi

Leila

Global Mod
Global Mod
Günaydın Ravent her zaman büyüdüğü çitin üzerinde başlar, ancak yine de lezzetli ergenliğinden birkaç hafta uzaklıktadır. Sorun değil. Onu zorlayan çiftçiler olduğunu biliyorum ve işleri için onlara ödeme yapmayı seviyorum. Aylardır ravent pound kekleri, tereyağı benzeri tatlılığa karşı büzülme, baharın mükemmel bir tadı hayal ediyorum.

Sunulan tarif

Ravent pound kek

Tarif Göster →

Yani bu, bugün için belgede, kuzu ve bezelye ile mevsimlik bir makarna Bolognese festivalini ve traşlı kuşkonmaz ve Radich salatası takip etmek için bir tatlı. Umarım bana katılırsın.

Haftanın geri kalanına gelince. …

Pazartesi

Birkaç hafta içinde mutfakta doğaçlama yapmayı, ayrıntılı tarifleri bir kenara koymayı ve bunun yerine bir giriş isteğinden pişirmeyi seviyorum. Örneğin, kolayca üretebileceğiniz Bulgogi tarzında Tofu için belirsiz talimatlarımı alıyoruz. Pirinç, salata bardakları, kimchi ve susam yağı ve toprak beyaz biberden yapılmış bir daldırma sosu ile servis yapın.

Salı

Zaynab Issa bize Malai Chicken, sıcak bir baharat ve geleneksel olarak tandorda pişirilmiş veya köri olarak servis edilen yoğurt marine edilmiş akşam yemeği için harika bir tarif getirdi. Bununla birlikte, her şey fırında bir metal tavada, çıtır patates ve tabaklanmış tavuğun yanında hassas soğan ve sonunda güzel, baharatlı bir sos oluşturmak için eklenen krem ve limon suyu ile hazırlanır.

Çarşamba

Bu omuz mevsiminde havalı gecelerde Alexa Weibel'in pırasa, tarhun ve limon kabuğu ile kremsi İsviçre -chard makarna tarifiyle yanlış bir şey yapamazsınız. Bu bir vejetaryen tarifidir, ancak Lex'in sonunda makarnayı giydiren pankoyu genişletmek için tereyağında doğranmış bir şeyi eritmek için önerisini seviyorum.

Perşembe

Melissa Clark, bu tarifi, Long Island City, Queens'te M. Sites'e gittiğinde Şef Hugue Dufour'un hizmet ettiği benzer bir yemek anısına mantar ve pastırma ile kremsi balık için geliştirdi. Basit, doyurucu ve ev pişirme, sosundan silmek için kesilmiş bir baget ile mükemmel.

Cuma

Ve sonra Kay Chuns, tavuk -katsu için mükemmel bir tarif, traşlı lahana, pirinç ve çok sayıda Tonkatsu sosu için Japon konforu yiyecekleri ile haftaya çıkabilirsiniz. Hafta sonu Katsudon için kalmanız için çok fazla schnitzel yapın.

Hesabınızla ilgili sorunlarınız varsa lütfen yardımla iletişime geçin: crookcare@Haber. (Bir hesaba ihtiyacınız var. Abonelikler fırınlarımızdaki yakıttır. Henüz yapmadıysanız, bugün hala düşünmeli misiniz?) Ya da azarsanız veya övgü: helloam@Haber. Her mektuba cevap veremem. Ama aldığım herkesi okuyorum.

Şimdi yoğurt veya hamur mayasının hazırlanmasıyla ilgili olan her şeyden uzak, ancak Emily McCcrary'nin Oxford American'daki oyununu Alabama'daki Auburn Üniversitesi'ndeki James E. Foy Bilgi Switch'i hakkında sevdim. Öğrencilerin orada sağladığı eski bir okul hizmetidir, internetin önünde, kendisine soran bir soruya cevap almak için kütüphaneyi arayabileceğiniz bir dönemin bir anısıdır: “Cefuroxime ne için?” “Teksas'taki hektarlık bir ülkenin ortalama maliyetleri nelerdir?” “Çeşme Cress nedir?” 1953'ten beri oradaydın.

New York'taki ülke şarkıcısı Megan Moroney'de Kelefa Sanneh'den keyif aldım. Classic K: “Neredeyse tüm şarkıları aşkla ilgilidir, ancak esas olarak yokluğuna veya farklı türlere saygı duyulmasına bağlıdır.”

Haberler Kitap İncelemesinde Dwight Garner, Titan Keith McNally Restaurant'ın anısına büyük bir değerlendirmeye sahip: “Neredeyse her şeyden pişmanım”. Occite. (Dwight, McNally'nin restoranlarından biri olan Schillers Liquor Bar'ın 2008 yılında Richard Price, “Lush Life” tarafından mükemmel bir roman için ilham kaynağı olarak yayınlandığını ve yayınlandığını belirtiyor.)

Sonuçta, şef ve aktör Matty Matheson'un artık bir punk grubu Pig Pen var. Son zamanlarda Toronto'da (Sneaky Dee's'de!) İlk görünüşüne sahip ve 1980'lerin başında zaman içinde bir yolculuk gibi. Mosh çukurunda görüşürüz. Önümüzdeki hafta döneceğim.