Öğle yemeğinde tekrar yemeyi seveceğiniz akşam yemeği tarifleri

Leila

Global Mod
Global Mod
Eylül ayı yeni başlangıçlar ve sonbahar bereketi vaat etse de, çocuklarımızı okula bırakırken, ofise giderken ya da sadece yaz sonu rahatsızlığıyla mücadele ederken her zaman kendimizi yenilenmiş hissetmiyoruz veya fazla zamanımız olmuyor.

Ancak giderek yoğunlaşan programlara ve artan sorumluluklara rağmen hâlâ günde üç öğün yemek hazırlamak ve yemek için zaman bulmak zorundayız. Sadece düşünmek bile yorucu olabilir.

Verimlilik bu noktada çok önemli. Sadece yemek pişirme becerilerimi geliştirmekle kalmıyorum, aynı zamanda çabalarımı çifte görev yapmak için kullanmam gerekiyor. Geriye kalanları övgüye değer bir masa öğle yemeği haline getiren basit akşam yemekleri ilk sırada gelir.

Alexa Weibel’in Kavrulmuş Beyaz Fasulye ve Domatesli Makarnası çok başarılı. Makarna pişirmek, konserve fasulyeleri ve kiraz domatesleri bir tepside kızartmak ve ardından her şeyi bir araya getirmekten biraz daha fazlasını gerektirir. 30 dakikada hazır olan bu ürün, yılın bu yoğun zamanı için mükemmeldir ve özellikle ısıtıldığında çok iyi dayanır. Ancak benim sözüme değil, okuyucu Katherine’in sözüne güvenin:

Bu, oğlumuzun akşam futbol antrenmanı yaptığında yapmayı en sevdiğimiz yemek. Harika bir şekilde ısıtıyor! İşten eve koştuktan sonra, ödevleri denetleyin, piyano çalışmasını kontrol edin, çocuğun üstünün değiştirildiğinden ve kramponlar, toplar ve su ile doldurulduğundan emin olun, pratik yapmaya başlayın ve eve döndüğünüzde bunları buzdolabından çıkarın ve ısıtın. Gevrek bir salata ile yiyin. Lezzetli.
Ayrıca Hetty Lui McKinnon’un, beş bileşenli (tuz veya zeytinyağı içermeyen) ve ağırlığının üzerinde bir vegan tarifi olan ve birçok okuyucunun tercih ettiği kadar cömert porsiyonlar sunan Hoisin-Tahini Soslu Levha Tava Tofu ve Brüksel Lahanası’nı da düşünüyorum. ikiye kesmek için. Ama – dinle beni – yapma bunu! Gelecekte, özellikle ertesi gün öğle saatlerinde son derece minnettar olacaksınız.

Geleceğinize yatırım yapmak söz konusu olduğunda, ikinci gün tadı daha iyi olan bir yemekten daha değerli bir şey olmayabilir. Ali Slagle’ın Cızırtılı Nane ve Beyaz Peynirli Kabak Salatası, buzdolabında bir süre bekletildikten sonra kabak za’atar benzeri baharatları gerçekten emebildiği için tam isabetli. Sizi daha yavaş, daha basit bir zamana, yani yaza geri götürecek doyurucu bir yemek için farronun üzerine veya üzerine nohut ekleyerek servis yapın.