Mükemmel bir yaz pestosu

Leila

Global Mod
Global Mod
Yaz geldi ve pesto moduna geçtim, sezon boyunca yetecek kadar sosu hazırlayıp dondurdum. Pesto satın almak elbette kolaydır. Ancak çoğu ev yapımı sos, mağazadan satın alınan muadillerinden daha iyi olsa da, süpermarket pesto ile ev yapımı pesto arasındaki kalite farkı özellikle büyüktür. Hiçbir şey ev yapımı ile kıyaslanamaz.

Neyse ki, kendiniz yapmak için tek yapmanız gereken beş malzemeyi bir mutfak robotuna atmak. Bu kadar! (Geleneksel yöntem bir havan ve tokmak gerektirir, ancak teknoloji çağında yaşıyoruz.) Malzemeleri toptan alıp bitmiş ürünü “yeşil erişte” diyen ve doyamayan çocuklarıma yediriyorum.

O halde pesto tarifimizi yapın ve bana kendi yazın vazgeçilmezlerinizden bahsedin. Dearemily@Haber’dayım ve önerilerinizi memnuniyetle karşılıyorum ve mutfak sorunlarınızı çözmenize yardımcı oluyorum.

1. Sade pesto

Florence Fabricant’ın bu zahmetsiz pesto tarifi, izin verirseniz yazınızı ateşleyecek. İki katına, üç katına, hatta dört katına; Pesto mükemmel şekilde donar. Küçük partiler halinde donduruyorum, böylece bir seferde yalnızca ihtiyacım olanı çözebiliyorum.

2. Salsa verde salatası ile etek biftek

Kendinizi bir yaz akşamı o yemekte dışarıda bir yerde oturduğunuzu hayal edin. Oldukça iyi, değil mi? Tarif Lidey Heuck’tan geliyor ve onun önerdiği gibi salata için çam fıstığını kızartmak hiç şüphesiz daha lezzetli olsa da, zamanınız kısıtlıysa atlamaktan çekinmeyin.

Bu tarife göz atın.

3. sebzeli pilav

Bu pulao, yapabileceğiniz en güzel kokulu yahnilerden biridir. Pirinç, sebze ve zengin baharat çeşitlerini birleştirir. Tarif, Priya Krishna’dan geliyor ve yoğurtla doldurulmuş harika bir şekilde doyurucu ve esnek bir akşam yemeği.

Bu tarife göz atın.