Maksimum yaz havası için ızgara sebzeler

Leila

Global Mod
Global Mod
Bir Eau de Summer yapmak istediğimde, birkaç nota çok önemlidir: üzerine püskürtülen güneş kremi, fırtına sonrası petrichor ve taze ızgara sebzelerin tatlı dumanı.

Ancak, açık alan diyebileceğim yalnızca küçük bir yangın merdiveni ile, bina kodları ve uyanık bir gözetmen, açık havada ızgara yapma tutkularımı sınırlıyor. endişeli değilim Canım yanmış kabak veya patlıcan çektiğinde, dökme demir ızgaramla o gıpta ile bakılan perdahlı çapraz taramaları hâlâ başarabiliyorum.

Kendi ızgara kurulumunuz ne olursa olsun – üstü açık bir ada veya portatif bir kamp ızgarası – bir ızgara sebze tabağı, genellikle sahilde uzun günler için ayrılan türden bir yaz neşesini en basit akşam yemeklerine bile ekleyebilir.

Izgaraya hafifçe yağlanmış bazı ürünler atıp bir gün diyebilirken, ben her zaman yaz kaprislerimi en üst düzeye çıkarmak için çabalıyorum. İşte tam da bunu yapmak için birkaç teknik.

şiş bebek Çubukta yediğinizde daha mı lezzetli oluyor? Bence bu kesinlikle patlıcan ve kabak için geçerli. Peynir bile! Tahta şiş kullanıyorsanız, tel ızgaranın üzerine düşürmeden önce 30 dakika suda beklettiğinizden emin olun. Eşit pişirme elde etmek için, farklı hızlarda pişen bir dizi sebzeyi istiflemek yerine, sebzelerinizi eşit parçalara ayırın ve malzemeleri doku ve kalınlığa göre gruplandırın.

Terbiye etmek… ızgaradan sonra. Sebzeleri ızgaraya koymadan önce sadece tuz, karabiber ve zeytinyağı ile çeşnilendirmek lezzetten ödün vermeden size zaman kazandırır. Çünkü sebzeler cızırdarken zeytinyağı, şeri sirkesi, tam buğday hardalı ve arpacık soğanı ile hızlı bir daldırma yaparak her şeyin içinde dinlenmesini sağlayabilirsiniz. Turp, brokoli ve patlıcan gibi sebzeler kızarıp yumuşadığında keskin sosu emecektir.

sebze ile servis yapın Agrodolce sos ve krem peynir. Izgara domates, mısır, kuşkonmaz ve biberden oluşan bir tabak, tatlı ve keskin bir altın kuru üzüm sosuyla gezdirildiğinde ve yığınlarla burrata ile servis edildiğinde, gündelik bir akşam yemeği partisinin anında odak noktası haline gelir. Bu tarif yukarıda ve ötesinde ve okuyucular yorumlarda onu övdü: “Vay canına,” diye yazdı bir okuyucu, Rianne. “Daha önce NYT yemek tariflerini denedim ama hiçbiri beni bunun kadar şaşırtmadı.”

Gelecek ayki doğum günüm için onun yerine kömürleşmiş narenciye sularına batırılmış ve üstüne kömürleşmiş narenciye kompostosu, granola benzeri susamlı çıtır çıtır ve kızarmış susamlı tereyağlı kremalı katmanlı vanilyalı şifon kek tarifi yapabilir miyim? İşaretler evete işaret ediyor.

Pastadaki birçok malzemeye rağmen, Haberler Cooking YouTube kanalındaki sevimli video eğitimi, her şeyi yalnızca yapılabilir değil, aynı zamanda son derece eğlenceli kılıyor.

Okuduğunuz için teşekkürler ve haftaya görüşürüz!

Bize e-posta gönderin theveggie@Haber. Bültenler arşivleniyor Burada. adresindeki meslektaşlarımla iletişim kurun yemek pişirme@Haber hesabınızla ilgili herhangi bir sorunuz varsa.