Leland Yeme İçme Evi'nde akşam yemeği öncesi katliam

Leila

Global Mod
Global Mod
Geçtiğimiz hafta, Brooklyn'deki Prospect Heights'taki Leland Yeme ve İçme Evi'nin bodrum katındaki atölyesinde ve fırınında yaşlı bir domuzun yarısının kesilmesini ve çeşitli parçaların nasıl kullanılacağını gösteren bir gösteri başladı. Daha sonra şarap mahzeninde domuz etinin başrolde olduğu beş çeşit tadım menüsü vardı. Elbette kendi mezbahasını işleten restoranın, yıl boyunca her ay planlanan ek dersleri var; bir sonraki ders 21 Şubat'ta ve bir sonraki ders 13 Mart'ta, her ikisi de domuz eti odaklı. Yılın ilerleyen dönemlerinde ördek ve balık temalı oturumlar düzenlenecek. Dersler ve akşam yemeği saat 18.00'de başlıyor ve ücreti 100 dolar artı vergi, bahşiş ve içecekler.

Leland Yeme ve İçme Evi, 755 Dean Caddesi (Underhill Bulvarı), Prospect Heights, Brooklyn, lelandbrooklyn.com, resy.com. .

Sliders, Smashburger ve daha fazlası için Peter Luger Sığır Eti

Mangal sezonu hâlâ çok uzakta ama Super Bowl 11 Şubat'ta, bu yüzden elinizde biraz burger malzemesi bulundurmak faydalı olabilir. Restoran spesiyalitelerinin ulusal çevrimiçi pazarı Goldbelly, kısa süre önce Brooklyn'deki Peter Luger Steak House'un yalnızca öğle yemeğine özel burgerlerini ürün yelpazesine ekledi. Birinci sınıf kuru olgunlaştırılmış dana bonfile, sığır filetosu ve kıyma karışımından oluşan burgerlerin her biri 240 gram ağırlığında; Bir parti için onları yeniden şekillendirebilir ve paketteki 18 porsiyon yerine onlarca kaydırıcıya yetecek kadar alabilirsiniz. Ya da tavayı ısıtıp 36 adet modaya uygun 4 onsluk şut burger hazırlayabilirsiniz. İki şişe biftek sosu, çikolata ve Peter Luger imzalı soğutucu içeren burgerler, taze olarak gönderiliyor ve kullanılmadan veya dondurulmadan önce bir haftalık raf ömrüne sahip.

Peter Luger Steak House USDA Prime Burger 18'li paket, 179,95 dolar, goldbelly.com.

İsviçre merkezli 80 yıllık şirket Bodum'un mutfak eşyaları onlarca yıldır MoMA Tasarım Mağazası'nda satılıyor. Bodum Bistro Pop-Up ile artık daha geniş bir ürün yelpazesi 1 Nisan'a kadar açık kalacak mağazalara eklendi. Bodum'un ayrıca MoMA ile pazarını diğer mağazalara genişletmek için bir lisans anlaşması var. Kahve yapma ve servis ekipmanları, cam eşyalar, kesme tahtaları ve bardak altlıkları müzedeki, Midtown, SoHo'daki ve internetteki mağazalardaki ürünlerden bazılarıdır.

Bodum Bistro Pop-Up,store.moma.org.

Şampanya flütünü atla

Şampanya veya diğer köpüklü şaraplar söz konusu olduğunda soru sadece beyaz mı yoksa roze mi değil, aynı zamanda flüt mü yoksa coupe mi? Eski moda coupe'ye giderek artan bir ilgi var ve bu beni mutlu ediyor çünkü ailede uzun süredir iki coupe setine değer verdim. Williams-Sonoma bir düzineden fazlasını sunuyor; bunların çoğu vintage tarzda, özellikle de yeni Modern Optik tasarımı, dördü 79,95 dolara. 1818'den bu yana züccaciye üreten şirket Libbey, çevrimiçi mağazasında “uzun süredir şampanya flütünün gölgesinde kalan coupe camın geri dönüş yaptığını” iddia ediyor. Le Bernardin'in şarap direktörü Aldo Sohm gibi uzmanlar, normal şarap bardaklarını maytap olarak kullanmayı tercih ediyor ancak coupe'nin bir moda ifadesi haline geldiğini kabul ediyor. Eli's List şarap dükkanının müdürü Germán Calle, flütü hiç sevmediğini çünkü şarabın içinde dönmesinin zor olduğunu söyledi. “Coupe veya normal bir şarap kadehi daha iyidir” dedi. Coupe aynı zamanda flütten daha çok yönlüdür çünkü kokteyller için ve çikolatalı mus veya ceviche gibi yiyeceklerin servis edilmesi için de kullanılabilir.

Şampanya Kupaları, shop.libbey.com, williams-sonoma.com.

1399'muş gibi yiyin

Kavrulmuş tavus kuşu, yemek tarihçisi Francine Sagan'ın 25 Ocak'ta 92. Cadde Y'nin Yuvarlak Masa Serisi kapsamında “Tavus Kuşları ve Armutlar: Ortaçağ Ziyafetlerinin İhtişamı” adlı sanal konuşmasına eşlik edecek tarifler arasında yer almayacak. Ancak Bayan Sagan bundan ve hayvan pençeleriyle süslenmiş lezzetli turtalar ve zamanın kralları ve prenslerinin mazgallı kalelerinde konuklara ikram ettiği baharatlı şarap çeşmeleri gibi diğer mutfak aşırılıklarından ve çalma listesindeki ozan müziklerinden bahsedecek. Modern mutfaklara uyarlanmış tarifler online olarak satışa sunulacak.

“Tavus Kuşları ve Armutlar: Ortaçağ Ziyafetlerinin İhtişamı,” 25 Ocak, 6:30-7:30, 34 Dolar (üyeler için 29 Dolar), 92NY Roundtable, Roundtable.org.

Yüzlerce Fransız peyniri arasında en ünlüsü muhtemelen Brie ve Roquefort'tur. Ancak Fransız uzmanlar, özellikle şefler için peynirlerin kralı, doğu Fransa'da Lorraine ve İsviçre sınırlarına yakın bir bölge olan Franche-Comté'nin Jura dağlarında yüzlerce yıldır yapılan çok yönlü bir Gruyère peyniri olan Comté'dir. Şimdilik sadece birkaç haftalığına Murray's Cheese'de stok var. Olgun Comté, Queens'teki mağaralarında altı ay daha yaşlandı. Peynir altın renginde, sert ama esnek, kristalimsi bir çıtırlık ve aynı zamanda fındıksı ve bitkisel bir tada sahip. Tadı zengin, tereyağlı ve biraz bitkiseldir. Comté, katı düzenlemelere uygun olarak Alplerdeki inek sütünden yapılır. Genç Comté'ler çorbanızı à l'oignon ile tamamlayabilir veya ızgara peynir veya örnek bir makarna ve peynirle eşleştirebilir. Bu bir kadeh şarapla fark edilir.

Comté Reserve, pound başına 38 dolar, murrayscheese.com.

Takip etmek Haberler Instagram'da Yemek Pişirme, Facebook, Youtube, Tik tak Ve Pinterest'te. Tarif önerileri, yemek pişirme ipuçları ve alışveriş ipuçlarıyla Haberler Cooking'den düzenli güncellemeler alın.