Kusursuz kızarmış somon tarifi

Leila

Global Mod
Global Mod
Umarım bu hafta sonu somonu denersiniz. Ama sadece somon değil. Claire Saffitz’in cumartesi veya pazar günleri geç kahvaltıya çok yakışacak yeni ve harika bir tarçınlı rulo tarifi var. Manhattan’ın Batı Yakası’ndaki stüdyo mutfağımızda ekiple birlikte hazırladığı bu sevimli videoyu izlediğinizde tarifi daha kolay ve eğlenceli olacak.

Ve yemek pişirirken, Şükran Günü provalarınıza Samantha Seneviratne’nin yeni Balkabaklı Turta Bar tarifiyle başlamak isteyebilirsiniz; balkabağı turtasının girintili zencefilli kurabiye kabuğu ve zarif miktarda balkabağı dolgusu ile daha yağsız bir versiyonu.

Akşam yemeği için? Vivian Chan-Tam’ın Çin-Amerikan atıştırmalık klasiğinin bir versiyonu olan Hunan tavuğu tarifi fikrini beğendim. Vivian tavuk göğüslerini zengin, sıcak ve ekşi bir sosla kaplıyor ve biraz mısır ekliyor, ama ben tavuk budu ve konserve mantarlı yemeği yiyerek büyüdüm, o yüzden… bu tarifi kendinize ait yapın.

Ya da belki Hetty Lui McKinnon’un kömürleşmiş yeşil soğan, yeşil fasulye ve kırmızı biber yağıyla hazırladığı ramen? David Tanis’in lahana, kabak ve fasulye çorbası mı? Yoksa ustaca hazırlanmış Tofu Milanese’si mi?

Bu hafta sonu Haberler Cooking’de denemeye değer binlerce tarif var. Buradaki fikir, bunların hepsinin bulunması ve oluşturulmasının kolay olmasıdır, ancak evet, bunları okumak için bir aboneliğe ihtiyacınız var. Abonelikler tüm bu girişimi mümkün kılar. Henüz yapmadıysanız, bugün abone olmayı düşüneceğinizi umuyorum. Teşekkürler.

Bu süreçte teknolojimizle ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız lütfen Cookingcare@Haber ile iletişime geçin. Birisi sizinle iletişime geçecek. Ayrıca bir elma ikram etmek veya bir solucan sağlamak istiyorsanız bana yazabilirsiniz: foodeditor@Haber. Her mektuba cevap veremiyorum. Ama elime geçen her kitabı okuyorum.

Kenefick Park, dostum Bermy’nin kayaların üzerinde sahte albacore’u takip ettiği iskeleden ne kadar uzaksa, yemek pişirmekten o kadar uzak ama John Grisham işinde o kadar iyi ki, onun yasal gerilim filmi “The Boys From Biloxi”yi aldım. Bir günde 2022. Ve sen de yapabilirsin.

David Remnick, The New Yorker için Olivia Rodrigo ile röportaj yaptı ve bu gerçekten harika.

Washington DC’deki Ulusal Hayvanat Bahçesi’ndeki dev pandalar Çin’e taşınıyor. Meilan Solly, Smithsonian Dergisi huzurunda 51 yılına dönüp bakıyor.

Sonunda vazgeçilmez Jon Pareles, National’ın şu yeni parçasını dikkatime çekti: “Smoke Detector”, neredeyse sekiz dakikalık somon kavurma müziği. Bunu yapın ve Pazar günü görüşürüz.