Kireç yağı ile gevrek tavuk (ooh) (AAH)

Leila

Global Mod
Global Mod
Dürüst olmak gerekirse, tavuğun beyaz mı karanlık mı olduğu umrumda değil. Benim için her şey cildin etrafında dönüyor. (Eh, aynı zamanda ayaklar, kuyruk ve sakatlık ile ilgili, ama bu başka bir zaman için bir bülten.)

Çıtır bir cilt bile olması gerekmiyor – buharda ve sert, kırılgan ve ultrasp veya aralarında bir yerde seviyorum. Herkes tavuk derisinin daha yumuşak, floped tarafını takdir etmiyor, ama kesinlikle Crispy takımının orada olduğunu biliyorum. Ve ikincisiyle, Eric “Kaptan Crunch” Kim çatlak yeni bir tarifi dikkate alıyor Lime tereyağı ile gevrek tavuk.

Şef Paul Bertolli'den orta ateşte bir tavada ödünç alınan bir teknoloji ile cilt tarafı yağ ve et genellikle geçene kadar. Sonra parçaları bitirmek için kısaca çevirir ve tavaya ekler. Kireç, akçaağaç ve biraz tereyağı ile hızlı bir tava sosu, narenciye ile kokulu son, karmaşık bir çiçek açar. Çıtır bir koruyucu ve et de harika.

Sunulan tarif

Lime tereyağı ile gevrek tavuk

Tarif Göster →

Düşünce için daha fazla yiyecek:

Limon Zerdeçal Patates Çorbası limonları: Başka ne çıtır olduğunu biliyor musunuz? Patates cipsi! Ve Zaynab Issa, patates küpleri ile yastıklar gibi yumuşak ve kabarık bir kasede yüzüyor.

Vejetaryen ped Taylandlı: Hetty Lui McKinnon'dan yeni olan bu sebze erişte yemeği, Pad Thai'den çoğu tarifte balık sosunu atlıyor ve bir umami yumruk alan baharatlı bir miso, demirhindi ve soya sosu karışımı ile değiştiriyor. Tofu, kar kalıtımı ve brokoli ile yaysız pirinç eriştelerinden yapılmış bir tavaya atılan, tatlı, asit ve tuzlu notaları mükemmel bir şekilde dengeleyen tatmin edici bir yemektir.

Mantar ve pastırma ile kremsi balık: Bu tarifi M. Sites tarafından patron Hugue Dufour'dan ayarladım. Klasik bir Fransız yemeğine dayanarak, Hugue tarifi, beyaz şarap, pastırma ve kremadan yapılmış rahat ama rafine bir sosda kaynar balık filetoları için konserve ürünlere ve tatlılığa eklenir. Dondurucuda biraz varsa, yapmak için her türlü hafif, beyaz balık kullanabilir veya karides değiştirebilirsiniz.

Charmed Bok Choy ve Cannellini Fasulyesi Salatası: Bu sağlam ana yemek salatasında daha fazla iyiliğimiz var. Bok choy'u (veya Gai Lan veya Kohl gibi başka bir stabil sebzeleri) bir tavada tatmaya başlar ve yerlerde kavrulmuş ve dumanlı lezzetlerle nüfuz edene kadar dayanıklı kök. Daha sonra konserve yiyeceklere fasulye, bir avuç kişniş ve bir zencefil senam yağı pansuman ekler.

Sadece muz ekmeği: Lideey Heuck'ın bu basit mücevheri, mutfak tezgahımdaki kahverengi muzlar için tasvir ettiğim kader. Hafif, nemli bir doku ve sıcak bir tarçın kokusu ile, öğleden sonra kahvaltı veya atıştırmalık için nasıl olduğu veya kavrulmuş ve tereyağlı olduğu çok güzel. Hamura bir avuç çikolata parçacığı eklemek de incinemedi.

Tabii ki bunlara ve diğer on binlerce akıllı tarife abone olmak istersiniz (ve daha önce abone olmuş olan herkese teşekkürler!). Kendinizi teknik problemlere daldırırsanız, yardım almak için crookcare@Haber adresine bir e -mail gönderebilirsiniz. Ve merhaba demek istiyorsanız hellomelissa@Haber'dayım.

Bunların hepsi şimdilik. Pazartesi görüşürüz.