Temmuz doğumlu Y kuşağına doğum gününü sorarsanız, günün korkularıyla dolu bir çocukluktan söz edeceklerdir: sınıfta kek yok, hediye dolabı yok ve herkes yurtta, plajda ya da büyükannesinin evinde olduğu için partinize kimsenin gelemeyeceği korkusu.
Yengeç mevsimi sona ererken (ve benim için önemli bir doğum günü yaklaşırken), bu haftanın haber bültenini doğum günleri hakkında karmaşık duygular besleyebilecek Yengeçler, Aslanlar ve Başaklar’a adıyorum. Aşağıda yazlık makarna olarak yazın zodyak işaretlerini bulacaksınız – pratik, rahatlatıcı, biraz abartılı ve tıpkı sizin gibi kutlamaya değer.
Yengeç
: Kay Chun’dan kızartılmış patlıcan, hızlı domates sosu, serinletici mozzarella peyniri ve parmesan dolgulu galeta unu ile yapılan bu zengin erişteler eğlenceli ama rahatlatıcıdır ve rahatlık arayan su burcu için idealdir. Tanıdık olanı özleyen Yengeçliler, bu haftaya uygun patlıcanlı parmigiana’nın geleneksel versiyonu anımsatmasına özellikle ilgi duyabilir. Burada sürpriz yok, sadece İtalyan klasiğinden bekleyeceğiniz çıtır çıtır, kremsi ısırıklar ve servis edebileceğiniz makarna zaten yerleşik.
Aslan
: Kırk diş sarımsak çok mu fazla? Anlamsız. Güneşin yönettiği ateş burcuna benzeyen Ali Slagle imzalı bu makarna, göz alıcı zenginlik ve kendine güvenen cesaret arasında bir denge kuruyor. Biraz dikkat ile sarımsak yumuşar ve tatlanır, daha yumuşak kenarları parlar. Sonuç bir yahniye benzer ve aslanlar bu kadar az malzemeyle elde edilen karmaşıklığı takdir edeceklerdir. Tarif, doğranmış veya bütün konserve domatesleri gerektirir, ancak isterseniz soyulmuş taze yaz domatesleri kullanabilirsiniz. Sen nesin.
Başak
: 20 dakikalık tek bir öğünde Alexa Weibel, bu çalışkan dünya burcunun pragmatik havasını mükemmel bir şekilde özetliyor. Tek kap kabak fesleğenli makarnalarının her adımı düşünceli, mantıklı ve gerekli, görünürde hile yok. Makarna için pişirme sıvısı – sebze suyu – aynı zamanda sosun temelidir ve bu sofistike yaklaşım, sıvıyı kalın bir kremsi hale getirirken makarnanın pişmesini sağlar. Ve Virgos her ayrıntıya dikkat ettiğinden, süslemek için renkli bir gremolata da var.
Yengeç mevsimi sona ererken (ve benim için önemli bir doğum günü yaklaşırken), bu haftanın haber bültenini doğum günleri hakkında karmaşık duygular besleyebilecek Yengeçler, Aslanlar ve Başaklar’a adıyorum. Aşağıda yazlık makarna olarak yazın zodyak işaretlerini bulacaksınız – pratik, rahatlatıcı, biraz abartılı ve tıpkı sizin gibi kutlamaya değer.
Yengeç

Aslan

Başak