Izgara peynirinizin tome ihtiyacı var

Leila

Global Mod
Global Mod
Günaydın Bugün nostaljik hissediyorum, bir ilçede büyümüş olmama rağmen hiç yaşamadığım bir Brooklyn'i anıyorum. Gazoz çeşmesindeki yumurta kremasını, eski moda bir metro vagonunun rattan koltuklarında uzun bir yolculuğu, ardından Coney Adası'ndaki mekanik at yarışlarını, ardından da karartma pastası için Ebinger's ziyaretini hayal edin. Beni sivri uçlu balon şapkamla görün!

Akşam yemeğinden önce belki de sarımsaklı ekmek üzerinde Çin domuz rostosu? Hardallı ve lezzetli buharda pişmiş sosisli sandviç mi? Bilmiyorum. Belki sadece bir dilim salata yeterlidir. Proteinimi kekle birlikte içtiğim büyük bardak sütten alıyorum.

Ham El-Waylly için nostalji, sarımsak, limon suyu, tuz ve yağdan yapılan bir sos olan toum (yukarıda) ile kaplanmış ızgara peynirli sandviçtir. Karışım, Doha, Katar'da gençliğinde yediği akkawi peyniri ve manakeesh sandviçlerini anımsatıyor. Toum, sanki sarımsaklı ekmek Munster'la doldurulmuş gibi bir ses çıkarıyor. Çok iyi.

Önerilen tarif

Izgara tom peyniri

Tarifi görüntüle →

Pazar günü bu sorun çözülecek. Haftanın geri kalanına gelince. …

Pazartesi

Jorim, zencefil ve sarımsak içeren soya soslu kızarmış sığır etinden yapılan bir Kore yemeğidir. Kay Chun'un tarifi, sığır etinin yerine baharatlı sosu güzelce emen tofu ve mantarları koyuyor. Öğle yemeğinde kalanları soğuk tutabilmek için daha fazlasını yapın.

Salı

Melissa Clark'ın Sosisli ve Ricotta'lı Peynirli Fırında Makarnası, fırında ziti ile sosisli lazanyanın karışımı gibidir, ancak hafta içi hazırlık ve maksimum lezzet için optimize edilmiştir. Ben bunu orecchiette makarnayla pişiren okuyucuların örneğini takip ediyorum ama midye veya farfalle de işe yarayabilir.

Çarşamba

Miso salata sosu, Hetty Lui McKinnon'un beyaz fasulyeli miso pırasa tarifini tamamlıyor; bu, bir şarap barında güzel bir kuruş ödeyeceğiniz vejetaryen bir ana yemek, reçelli buharda pişirilmiş ziyafetlerle süslenmiş. Lahana da dahil olmak üzere pırasanın tamamını kullanıyor ve onları yumuşatmak için eşit ısı sağlıyor. Sen de yapmalısın.

Perşembe

Sığır eti arpa çorbası lezzetlidir, ancak hafta içi en iyi yemek değildir. Ali Slagle'ın Kielbasa Arpa Çorbası, tarife gerçek karmaşıklığı ve lezzet derinliğini hızlı bir şekilde eklemek için füme bir bağlantı kullanıyor. Dereotu ve sirke baharat katar ve ısırır.

Cuma

Sonra hafta sonunuza kuru üzüm ve zencefilli yavaş pişirilmiş domuz tacosu tarifimle başlayabilirsiniz. Gününüz başlamadan önce ayarlarsanız, hemen unutamayacağınız erken bir akşam yemeğinden önce saatlerce gevezelik edebilir.

Haberler Cooking'de binlerce ve binlerce tarif daha sizi bekliyor. Evet, bunları okumak için aboneliğe ihtiyacınız var. Abonelikler çalışmalarımızı destekliyor ve devam etmesini sağlıyor. Henüz çıkarmadıysanız, bugün bunu yapmayı düşünebilir misiniz? Teşekkürler.

Teknolojimiz konusunda kafanız karıştıysa lütfen yardım için yazın. Cookingcare@Haber adresinden bize ulaşabilirsiniz; birisi size geri dönüş yapacaktır. Veya bana öfkeden veya sevinçten yazabilirsiniz: foodeditor@Haber. Her mektuba cevap veremiyorum. Ama elime geçen herkesi okuyorum.

Erik sosu ya da fırında kavrulmuş domuz pastırması içeren herhangi bir şeyden çok farklı ama işte New Yorker'dan Ronan Farrow, RuPaul'un profiliyle.

Molly Young'ın sevimli ve sevimsiz insanlar hakkındaki kitaplar hakkındaki bu mükemmel Rüzgar Gibi Oku haber bültenine bir göz atın. (Ayrıca Norman Rush'ın “Mating” adlı romanını da tavsiye ediyor, ben de bunu yapıyorum.)

Allison Stewart, Margaret Wappler'in melez anıları ve aktör Luke Perry'nin biyografisi, A Good Bad Boy: Luke Perry ve How a Generation Grew Up hakkında Washington Post'ta güzel bir eleştiri yazdı.

Sonunda yeni bir St. Vincent şarkısı var: “Broken Man”. Yemek yaparken bunu dinle, ben de gelecek hafta döneceğim.