Izgara biftek hazırlamak için basit bir tarif

Leila

Global Mod
Global Mod
“İtiraf edin: Gerçekten iyi ızgara yapmak isteyeceğiniz tek yemek biftektir.” Barbekü uzmanı Steven Raichlen, ızgara biftekler için yeni temel tarifinin girişi olan bu satırla özetledi. Çok fazla kırmızı et yemememe rağmen böyle hissettiğimi rahatlıkla kabul ediyorum. Bu tarifi tam olarak uygulayacağım çünkü sulu bir ızgara biftek kadar lezzetli olan çok az yemek var.

Bu, 4 Temmuz’da (veya haftanın herhangi bir gecesinde) sizin için uygun değilse, et yiyenler, veganlar ve aradaki herkes için garnitürler (mmm, patates) dahil olmak üzere birçok başka tarif önerimiz var. salata) ve basit tatlılar. Sorularınız veya diğer notlarınız için istediğiniz zaman bizimle iletişime geçin. Dearemily@Haber’dayım ve sizden haber almayı dört gözle bekliyorum.

1. Izgara biftek

Steven bu tarifte pek çok harika tavsiye paylaşıyor: Etli biftek seçin. Birkaç dakikalığına da olsa marine olmasına izin verin. Ve bifteği ızgarada döndürün, böylece daha eşit şekilde pişer ve o güzel çapraz taramaları oluşturur.

2. Keçi Peyniri ve Dereotu Dutch Baby

Hollandalı bebekler ve Yewande Komolafe’nin yemekleriyle ilgili her şeyi seviyorum, bu yüzden bu yeni tarif benim için gerçek olan bir rüya. Yewande, Hollandalı bir bebeğe keçi peyniri pişiriyor ve ardından bir salata ile dolduruyor. Genellikle tatlı olan pişmiş bir kahvaltı gözlemesini günün her saatinde yiyebileceğiniz doyurucu, sağlıklı bir yemeğe dönüştürmek.

Bu tarife göz atın.

3. Baharatlı lahana salatası ile Gochujang burger

Bu yeni Rick Martínez tarifinin yıldızı, Rick’in hem hamburgerler için domuz eti tatlandırmak hem de üzerine servis edilen turşu salatasını süslemek için kullandığı keskin, lezzetli sos. Izgaranız yoksa, bu burgerleri iç mekanda orta-yüksek ateşte büyük, ağır bir tavada da yapabilirsiniz.