Hızlı yeni bir kiler makarnası

Leila

Global Mod
Global Mod
Bunun tamamen yemek pişirmeyle ilgili olduğunu biliyorum ama The Times, Pete Sites’in New York’taki en iyi 100 restoran sıralamasını yayınladığında, dışarıda yemek yeme zamanı! Liste, diye yazıyor, “New York yemeklerinin çeşitliliğini ve karakterini yakalayan” şehrin birleşik bir portresini oluşturuyor. Favorilerinden birini özledi mi? Hellomelissa@Haber adresinden bana haber verebilirsiniz.

Peki ya rezervasyon almazsan? Korkmayın, Naz Deravian’dan Aglio e Olio’ya (veya onun şüpheli kuzeni, gece yarısı makarnasına) akıllıca bir dokunuş olan kolay ve hızlı yeni bir kiler makarnamız var (yukarıda). Tavaya sebzeler ekleyerek, karbonhidratı etkisiz hale getirmeye yetecek kadar sebze içeren basit bir yemeği tek tavada doyurucu bir yemeğe dönüştürüyor.

Naz, bunun gibi tariflerde göreceğiniz çam fıstığına göre daha ucuz bir alternatif olan cevizi de içeriyor. Virtüöz hareketi, tipik olarak ekmek kırıntıları için kullanılan bir teknik olan sarımsak ve acı biber eklemeden önce fındıkları tavada kızartmayı içerir. Dünyevi cevizler, karışıma ekstra bir derinlik ve zenginlik katmanı ekler. Naz’ın tarifi lahana istiyor ama elinizde ne yeşillik varsa kullanabilirsiniz.

Aslında uzun oyunu oynayalım: Önce Eric Kim’in Citrus Glazed Pancar’ını bir demet tatlı Hakurei pancarıyla yapın ve bu pancar yapraklarını haftanın ilerleyen saatlerinde Naz’ın erişteleri için saklayın. Eric’in tarifinde (New Orleans’taki Nicole Mills of Pêche restoranından uyarlanmıştır), pancarlar kavrulur ve ardından gochugaru, satsuma suyu ve jalapeño dilimlerinden oluşan tereyağlı bir karışımda yıkanır. Onlara, Jalapeño’nuzun geri kalanını tüketecek olan Sam Sifton’ın lezzetli ve kolay tavada kızartılmış somonuyla servis ederdim.

Ardından, Şili sıcağını serinletmek için Kıdemli Video Gazetecimiz Gabriella Lewis bize Brezilya’da klasik bir yaz içeceği olan Limonada tarifini getiriyor. Buz ve tatlandırılmış yoğunlaştırılmış süt ile karıştırılmış bütün limonlardan yapılan köpüklü, ferahlatıcı bir içecektir. Sıcak bir gün için mükemmel, ya da gerçekten buzlu, kremsi bir içecek için can attığınız herhangi bir gün (ki bu benim için bugün, şu an).

Her zaman olduğu gibi, tarifleri almak için abone olmalısınız (zaten abone iseniz, teşekkürler). Teknik yardım için cookcare@Haber adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Solmuş yeşilliklerinizi nasıl canlandırırsınız?

Şalgamlarınızdaki yeşillikler (ve turplar ve alabaşlar) biraz üzgün ve solmuş görünüyorsa, onları atmayın. Onları bir saat buzlu suda bekletin ve anında canlanmalarını izleyin. Gübrelenebilirden pişirilebilir hale dönüşmelerini izlemek büyüleyici. Sık sık benimkini lahana veya ıspanaklı bir tavaya ekliyorum ve getirdikleri tamamlayıcı acılığa bayılıyorum. Çok güzel bir pop ekliyorlar ve yemek israfını azaltıyorlar!