Her zaman bir reçeteye ihtiyacınız yoktur

Leila

Global Mod
Global Mod
Günaydın Haberler Cooking ile yeterince zaman geçirin ve sonunda bir tariften sapacak veya hiç tarifsiz yemek yapacaksınız.

Bazıları mecburiyetten yapacak. Tarif tavuk, arpacık soğanı, tütsülenmiş kırmızı biber ve krema gerektirir, ancak sahip olduğunuz şey domuz pirzolası, soğan, un, beyaz şarap ve Lawry’s Seasoned Salt. Ve oldukça iyi gidiyor!

Diğerleri bunu aşina oldukları için yapar. Bunlar, tarifleri o kadar çok yapmış ki, talimatları biliyorlar ve onları kendi zevklerine ve ihtiyaçlarına göre ayarlıyorlar.

Ve bazıları bunu güvenden yapacak. Bu noktada, yeteneklerine inanmaları için yeterince kilerden ve yeterince farklı teknikle yeterince yemek pişirdiler. Bu insanlara birkaç bilgi verin ve tüm ölçümlere ihtiyaçları olmayacak. Sadece yemek pişirip lezzetli bir şeyler hazırlıyorlar.

Onun için, senin için Karamelize Soğanlı ve Krutonlu Piliç’e ne dersin (üstte), tarife gerek yok. Bu akşamki yemek bu. Sana inanıyorum.

Haftanın geri kalanına gelince. …

Pazartesi

Melissa Clark’ın Kaparili Otlu Avokado Salatası tarifi, yumuşak bir keçi peyniri ve bir salata ile yemek isteyeceğiniz türden bir ekmekle eşleştirilmiş bir hafta içi için harika – bu da yeniden ısıtılmış süpermarket bageti olabilir. Yargı yok.

Salı

İşte Yasmin Fahr’dan Brokolili Baharatlı Ballı Tavuk tarifi, onu düzenli rotasyonuma sokabilir. Tavuk – bütün bacakları deneyebilseniz de uyluk çağırır – balda yıkanır, bu da bir kavanoz turşu jalapeno sıvısıyla seyreltilir ve onlara keskin ve keskin-tatlı, belli belirsiz Tex-Mex aroması bırakır. Üzerine kıyılmış kişniş ve doğranmış beyaz soğan ekleyin. Ve belki mısır ekmeği ile servis yapın?

Çarşamba

Arada bir, çocuk menüsüne girip sertçe vurmak akıllıca bir fikirdir. Naz Deravian Bezelyeli Parmak Balık, birinci sınıf çocuk yemidir ve son derece doyurucudur.

Perşembe

Ali Slagle, geleneksel sosis çorbasından daha hafif olması için rezene ve pazarda bulabileceğiniz herhangi bir yeşil sebzeye dayalı bir sucuk tortellini çorbası yapıyor. Buna göre tavuk sosisi de istiyor. Ben kendim domuz versiyonundan vazgeçemem ama yine de oldukça hafif.

Cuma

Yıllar önce Matt ve Ted Lee, bu örnek suşi pirinci tarifini arşivimize getirmek için Kazu Takahashi ve Masakazu Hori ile işbirliği yaptı. Ben en çok Lee kardeşlerin chirashi tarifindeki gibi sarı yüzgeçli orkinos ve doğadan yakalanmış somon karışımı altında seviyorum. Bu, haftasonuna harika bir başlangıç yapmanızı sağlar.

Bu hafta deneyebileceğiniz binlerce tarif, en azından aboneliğiniz varsa, Haberler Cooking’te sizi bekliyor. Abonelikler çalışmalarımızı destekler. Henüz yapmadıysanız, umarım bugün abone olmayı düşünürsünüz. Çok teşekkür ederim.

Teknolojimizle ilgili bir sorununuz mu var? Cookcare@Haber adresinden bize yazın. Kurtulman gereken bir düşüncen var mı? Bana foodeditor@Haber adresinden yaz. Her mektuba cevap veremem. Ama hepsini okudum.

Eh, çok katlı kekler ve yumurtalardan çok uzak, ama Tom Johnson’ın The London Review of Books’ta David Cressy’nin Gemi Enkazları ve Denizin Bounty’si hakkındaki incelemesini beğendim.

David Marchese’nin spor kişiliği Stephen A. Smith ile röportaj yaptığı Haberler Magazine’de çokça eğlence var. (Smith’in ara sıra General Hospital’da göründüğünü fark etmemiştim.)

Son olarak, Bjork’un 1982’de 16 yaşındayken İzlanda’da yaptığı performansın bu görüntüsünün keyfini çıkarmak için biraz zaman ayırmalısınız. Rica ederim. Gelecek hafta döneceğim.