Her damla tereyağı ve akçaağaç şurubu içeren kabarık Belçika waffle'ları

Leila

Global Mod
Global Mod
Günaydın, hizmet veren herkese Anneler Günü.

Benimki tatili nefret etti. Buna Hallmark Çiçekçi Sanayi Kompleksi'nin komplosu olarak adlandırdı. Bununla birlikte, bence çocuklardan biri onun yemek için lezzetli olduğunda ya da ona elle konuşan bir kart verdiğinde her zaman gizlice hevesli olduğunu düşünüyorum.

Bu: bugün annelere dönün ve durumunuzu artırın. Kahvaltı için bir Belçika waffle (yukarıda), tuzlu tereyağı, akçaağaç şurubu ve bir kase meyve salatası ile pişirin. Belki bir mimoza veya leke ile? Annelik için yılda bir kereden fazla gerekli olan hem fiziksel hem de duygusal çalışmayı tanımak muhtemelen daha iyi olurdu. Bugün yıllık bir belirteç yerine bir ferahlık bırakın. Teşekkür ederim ve ne olacağını görün.

Sunulan tarif

Belçika waffle'ları

Tarif Göster →

Akşam yemeğine gelince? Belki de annemin en sevdiği yemeklerden biri olan balık pastası ve torunlarının en büyük korkularından biri. Yiyeceklere hizmet ettiğinizde, masada sadece bir kişi için tasarlanan özverilik var. Yüzündeki gülümsemeye bak. (Balık keki sadece yılda bir kez yapmalısınız.)

Haftanın geri kalanına gelince. …

Pazartesi

Daha sonraki Eric Kim Biopic'in fragmanı, 2023'te sahnede ilk kez yemek pişirdiğinden beri Haberler'ın favorisi olan Bal ve Sherry Sirke ile koyu kırmızı tereyağı sosu ile Gochujang tereyağlı erişte inanılmaz tarifi olacak.

Salı

Sığır eti ve brokoli tarifim, annesi küçükken sık sık onun için yemek yapan şef Jonathan Wu ile bir dizi konuşmadan çıktı. Çok fazla testten sonra, benim için tarifim benim oldu, en azından şef Dale Talde'nin tavsiyesini kaydettiğimde ve sonunda sos içine bir buttermacle eklediğimde. Vay canına, bu akıllıydı.

Çarşamba

Anna Frances Gass'ın enginar Carbonara tarifi biraz inanılmaz derecede lüks. Guanciale, Pecorino Romano ve yumurta sarısı makarna için kadifemsi, tuzlu bir battaniye yaparken, enginar kalpleri ve asit teklifinin en ufak bir göstergesi. Çok harika.

Cuma

Ve sonra, muhtemelen mevcut olan en iyi vejetaryen hamburgeri sunan mantar-süth burgerleri için Ali Slagles Bananen-Futes tarifi ile haftayı tamamlayabilirsiniz. Tam olarak eritilmiş peynir, salata, domates, ham kesim soğan ve sağlıklı bir mayonez bulaşması ile pastlet servis edilir. (Türkiye ve Kurttan Şef Mason Hereford hangi konuda New Orleans'ta beni getirdi.

Haberler'ın yemek pişirdiği bu hafta sizi bekleyebilecek binlerce ve binlerce başka tarif var. Bir göz atın ve ne istediğinizi kaydedin. Sonra ne istediğini pişirin.

Hesabınızla ilgili sorunlarınız varsa, lütfen yardımla iletişime geçin: crookcare@Haber. (Evet, bir hesaba ihtiyacınız var. Abonelikler, sevdiğimiz bu işi yapmaya devam etmemizi sağlıyor. Henüz yapmadıysanız, bugün hala düşünmeli misiniz?) Ya da meslektaşlarımı havalandırmak istiyorsanız bana yazabilirsiniz: helloam@Haber. Her mektuba cevap veremem. Ama aldığım herkesi okuyorum.

Şimdi İskoç yumurtaları veya Scotch birimleri ile hiçbir ilgisi yok, ancak New York dergisinde Brock Colyar, Manhattan'da yeni nesil kadınların ilerlemesi konusunda keyif aldım: Beyaz Tanklarında, Lightwash-Jeans ve Adidas Sambas. (“Çalıştıkları çocuklar,” diyor Colyar, “Fratey çeşitliliğine sahip olma eğilimindedir.))

Molly Young'ın en son bülteni “Rüzgar Like” de Times'ı önerir ve meditasyon yerine iki kitap meditasyon yapmayı önerir.

Sarah Goliibart Gorman, acı güney standardında aile ve siyah davulun sevinçleri, yakaladığım ama asla yemediğim bir balık hakkında güzel bir meditasyona sahiptir. Bununla ilgili hikaye harika bir alıntı: “Kimse Maryland hattının kuzeyinde veya Virginia Plajı'nın güneyinde yemiyor.” Bu yaz yalan söyleyeceğim.

Sonuçta, gün için bir film müziği gönderecek 2 PAC var: “Sevgili Anne”. Tahmin edileceksiniz! Önümüzdeki hafta döneceğim.