Hamsi ve karnabahar ile süper hızlı bir Sicilya makarnası

Leila

Global Mod
Global Mod
Haftanın geri kalanına gelince. …

Pazartesi

Alexa Weibel’in limonlu bezelye ve ıspanak çorbasının nüanslarını, kereviz, pırasa ve pelin otunun bezelye ve ıspanağın tatlılığına defalarca ulaşan ama asla onu alt etmeyen çimenli tatlarıyla seviyorum. Abonelerimizin tarifle ilgili notlarını mutlaka okuyun. Çok fazla malzeme değiş tokuşu var!

Çarşamba

Ali Slagle’ın Yeşil Körili Sırlı Tofu Tarifi, tofuyu çıtır çıtır yapmak için yeni bir teknik kullanıyor ve birlikte yediğiniz pirinci pişirmek için gereken sürede hazırlayabileceğiniz birinci sınıf bir hafta içi akşam yemeği. Çok iyi.

Perşembe

Bir başka mükemmel Ali seçeneği: Bir tavuk şnitzelini ekşi krema ve soğan sosuna bulamak, panko ile ekmek yapmak ve tamamen çıtır çıtır olana kadar sığ kızartma yapmakta yanlış gidemezsiniz.

Cuma

Ve sonra haftasonuna Julia Reed’in 2002’de karayla çevrili Sewanee, Tennessee’de keşfettiği karides ve irmik tarifi ile hiçbir yan etkisi olmadan başlayabilirsiniz. İrmikleri eşit miktarda su ve sütle hazırlıyorum, bir tutam yoğun krema ve bir tutam taze çekilmiş karabiberle bitiriyorum. Karides için talimatları aynen uyguladım.

Haberler Cooking’te binlerce ve binlerce tarif sizi bekliyor. Onları okumak için bir aboneliğe ihtiyacınız var, bu doğru. Abonelikler tüm bu girişimi mümkün kılar. Henüz bir tane tamamlamadıysanız, umarım bugün kaydolmayı düşünürsünüz. Çok teşekkür ederim!

Teknolojimizle ilgili bir sorununuz mu var? Olur. Cookingcare@Haber adresinden bize yazın, birisi size geri dönecektir. Merhaba demek mi yoksa bir şeyden kurtulmak mı istersin? Bana foodeditor@Haber adresinden yaz. Her mektuba cevap veremem. Ama elime geçenleri okuyorum.

Kurabiye pişirmekten veya ördek yağı işlemekten çok farklı ama dünyada kayda değer bazı şeyler var ve bunlardan biri de Teju Cole’un Amsterdam’daki Rijksmuseum’daki Vermeer sergisi üzerine Haberler Magazine makalesi. Güzelliğinden ayrılmaz olan görüntülerdeki sorunu görüyor.

Fırıncı Rick Easton’ın geçen hafta Grub Sokağı için hazırladığı yemek günlüğü hoşuma gitti.

İşte Madeline Fitch’in Harper’s Magazine’de okumanız gereken kısa bir hikayesi: Seeing Through Maps.

Son olarak, Jon Pareles’imiz beni Squid’in yeni parçası The Blades’e getirdi. Bunu dinle, Cuma günü döneceğim.