Hafta içi beş (kolay, eğlenceli, hızlı ve kesinlikle lezzetli) yemek

Leila

Global Mod
Global Mod
Şu anda yemek pişirme modundayım, tatil sonrası o keyifli sessizlikte, evde daha çok kalıyorum ve daha çok yemek yapıyorum: waffle ve balkabağı çorbası, kimchi ton balıklı salata ve gökkuşağı keki. (Ve akşam yemeği de elbette. Her zaman akşam yemeği vardır.)

Evde olmak için iyi bir zaman ve yemek pişirme becerilerinizi geliştirmek için daha da iyi bir zaman. Bu nedenle, Haberler Cooking YouTube kanalında, başrolünde Sohla El-Waylly'nin yer aldığı, kusursuz teknikler, leziz yemekler ve bazı gerçek düz konuşmaların evinize getireceği “Cooking 101” adlı yeni bir aylık seriyi başlattık. Peynirli frittata serisinin tarifini aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca, yılı atlatmanız için akşam yemeği tarifi fikirlerinin yer aldığı Hafta Gecesi 100 adı verilen listeyi de geri getirdik. Aşağıda bu listeden bazı yıldızların yanı sıra bazı harika yeni tarifler de bulacaksınız.

Bu ay ne yapıyorsun? İlk kez mutfakta kullanılacak yemek pişirme için Noel hediyeleri aldınız mı? Hava fritözü mü? Stand mikseri mi? (Tortilla prem var!) Bana bu konuda her şeyi Dearemily@Haber adresinden anlatın. Senden haber almayı seviyorum.

2. Kaseyi dürtmek

İşte kolay bir akşam yemeği hazırlamanın son derece eğlenceli bir yolu: Poke kasesinin renkli, taze, çıtır ve havalı unsurlarını sağlayın ve herkese kendi yemeğini yapmasını söyleyin. Naz Deravian'ın tarifi basit ve esnektir ve çiğ marine edilmiş balıktan rahatsızsanız, önce onu kızartabilir veya onun yerine konserve ton balığı veya somon kullanabilirsiniz. Yine de soslarla çılgına dönün – mango, salatalık, avokado, evet, herhangi bir şey!

Bu tarife göz atın.

4. Chana Masala

Chana masala'yı seviyorum ve tüm yemeklerine büyük bir beceri, hassasiyet ve gerçek bir lezzet duygusu katan Zainab Shah'dan bunun için bir tarif aldığım için çok mutluyum.

Bu tarife göz atın.