Hey, yine ben, ortak dostumuz Nikita’yı temsil ediyorum. Gelen kutumuz okuyucu sorularıyla doluydu ve ben de bazı cevaplar vereceğim. Bu kez şehir merkezinde gece geç saatlere kadar açık restoranlar, hafta içi uygun öğle yemeği mekanları ve Theatre District’te çocuklara uygun mekanlar için talepler aldık.
Her zaman olduğu gibi, herhangi bir öneriniz veya sorunuz varsa, Nikita’ya wheretoeat@Haber adresinden e-posta gönderin. Hazır başlamışken, ona onu özlediğimizi ve onun ışıltısı için çaresiz kaldığımızı söyle, tamam mı? (Önümüzdeki hafta geri dönecek.)
West Village’daki ısırıklar
Bir öğle yemeği randevusunda sıkın
Ayrıca NoHo’da Los Angeles favorisinin ilk New York karakolu var Gjelina. Genişleyen, iki katlı alan, çok Kaliforniyalı bir şekilde “rahat bir öğle yemeğini” çağrıştırıyor ve öğle yemeği öğeleri hafif (Asya armut ve alabaş salatası, avokado filizli sandviç) veya akşam yemeği boyutuna daha yakın (romesco ile kiremit balığı, chorizo -Pizza) olabilir. . Daha da zengin bir şey için şu adrese gidin: Fransızca TriBeCa’da, kuşkusuz akşam yemeği rezervasyonları yapmak için zor bir yer, jambon ve comté ile gnocchi veya öğle yemeğinde ördek haché için.
Keyfini çıkaracağınız yemekleri önceden gösterin
Ve bunda bir şey var Tim Ho WanBir çocuğun seveceğini düşündüğüm Hell’s Kitchen’daki yeri. Daha geleneksel salonlarda bulabileceğiniz fitil dim sum arabalarından hiçbiri olmasa da, bir resim menüsü (eğlenceli!) ve kontrol listesi (etkileşimli eğlence!) var. Ve çocukların pelüş ızgara domuz çöreği veya kızarmış böreklere burun kıvırdığını hayal edemiyorum.
Davet için teşekkürler! Instagram DM’lerimde çok özel restoran sorularını yanıtlamaktan her zaman mutlu olurum.
Diğer haberlerde…
Her zaman olduğu gibi, herhangi bir öneriniz veya sorunuz varsa, Nikita’ya wheretoeat@Haber adresinden e-posta gönderin. Hazır başlamışken, ona onu özlediğimizi ve onun ışıltısı için çaresiz kaldığımızı söyle, tamam mı? (Önümüzdeki hafta geri dönecek.)
West Village’daki ısırıklar
Oradaydım. Bu kadar yoğun bir restoran alanında konaklamak için yer bulmanın daha kolay olacağı düşünülebilir. (Dodai Stewart’ın Eylül’de The Times’da yazdığı gibi New York artık “hiç uyumayan şehir” değil.) Bir dahaki sefere dene ay çiçeği West 11th Street’te, patates cipsi üzerinde tuzlu alabalık ve labneh gibi atıştırmalıklar ve sarımsaklı tost ile tereyağlı karides sunan büyüleyici bir doğal şarap barı. Okul geceleri (Pazartesi hariç) gece yarısına kadar, hafta sonları ise saat 02:00’ye kadar açıktır. B’artusiWest Village’da da her gece gece yarısına kadar açık ve mutfakta Calabrian chili aioli ile arancini ve ayranlı egel crudo ile saat 23: 00’e kadar servis ediliyor.Şehir merkezindeki bir gösteriden sonra West Village’a dönerken, arkadaşım ve ben hafta ortasında masa örtüleri ile sessiz bir yerde bazı ilginç mezeler ve bir kadeh şarap için yen yedik. Saat 10’dan sonraydı ve mutfağın yer yer kapalı olduğu bilgisi bize verildi. Sonunda White Horse Tavern’de daha sessiz bir dış masaya taşındık, ancak oturduğumuzda mezelere ve şarap listesinin olmamasına bir göz atıp başka bir yere gittik. Dante hâlâ gidiyordu ama kalabalık ve gürültülüydü, bu yüzden eve gittik. Herhangi bir seçenek var mı?
Bir öğle yemeği randevusunda sıkın
Küçüğünüz için tebrikler! Ve kasabadaki akşamlarınıza RIP. öğle yemeği Atlas, NoHo’da asla bir hayalet kasaba gibi hissetmez – aslında pencereli odanın öğle yemeği planları için akşam yemeğinden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Aguachile, patates flautas ve köstebek kısa kaburga çiftlerinden oluşan bir yemek, tıpkı bir mezcal ve domates kokteyli ile olduğu gibi, hindistancevizi sütlü café con leche ile de.Eşim ve benim ilk çocuğumuz Mayıs’ta oldu ve onun kadar sevimli, akşam 7’de yatma vakti, ziyaret etmek istediğimiz tüm NYC restoranlarını denemeyi zorlaştırıyor. Nadiren büyükanne ve büyükbabalarla bebek nöbetinde biraz boş zamanımız olur, ancak bu, çoğu restoranın kapalı olduğu hafta içi öğleden sonraya denk gelir. Şehirdeki en iyi hafta içi öğle yemeği mekanları için herhangi bir tavsiyen var mı?
Ayrıca NoHo’da Los Angeles favorisinin ilk New York karakolu var Gjelina. Genişleyen, iki katlı alan, çok Kaliforniyalı bir şekilde “rahat bir öğle yemeğini” çağrıştırıyor ve öğle yemeği öğeleri hafif (Asya armut ve alabaş salatası, avokado filizli sandviç) veya akşam yemeği boyutuna daha yakın (romesco ile kiremit balığı, chorizo -Pizza) olabilir. . Daha da zengin bir şey için şu adrese gidin: Fransızca TriBeCa’da, kuşkusuz akşam yemeği rezervasyonları yapmak için zor bir yer, jambon ve comté ile gnocchi veya öğle yemeğinde ördek haché için.
Keyfini çıkaracağınız yemekleri önceden gösterin
Bu benim için zor, özellikle de kendi tiyatro öncesi çocukluk anılarımın sayfası olduğu için. Mart 2112artık yok. Lillie’nin Victoria Kuruluşu, Tiyatro Bölgesi’nde, mermer sütunlar ve vitraylarla süslenmiş büyüleyici temalı bir restoran için can atıyor. Salıdan cumaya çay servisi var, parmak sandviçli üç katlı pasta standı da dahil.Bir çocuğu tiyatro öncesi öğle yemeğine (matine) götürmek için eğlenceli bir yer var mı? Fast food demek istemiyorum, eğlenceli bir şey demek istiyorum. Çocukken Rumpelmayer’e gittiğimi hatırlıyor gibiyim. şimdi böyle bir şey mi
Ve bunda bir şey var Tim Ho WanBir çocuğun seveceğini düşündüğüm Hell’s Kitchen’daki yeri. Daha geleneksel salonlarda bulabileceğiniz fitil dim sum arabalarından hiçbiri olmasa da, bir resim menüsü (eğlenceli!) ve kontrol listesi (etkileşimli eğlence!) var. Ve çocukların pelüş ızgara domuz çöreği veya kızarmış böreklere burun kıvırdığını hayal edemiyorum.
Davet için teşekkürler! Instagram DM’lerimde çok özel restoran sorularını yanıtlamaktan her zaman mutlu olurum.
Diğer haberlerde…
Pete Sites bu hafta bunun hakkında yazdı karmaşık miras ve büyük etki fine dining restoranının nomaJulia Moskin’in bildirdiği gibi, 2024’ün sonunda kapanacak.
Açıklıklar: California yerlisinin 120 kişilik New York karakolu Gjelina şimdi Bond Caddesi’nde açık; Kiyeni bir Sichuan mutfağı destinasyonu, Ninth Avenue ve West 37th Street’te yerini aldı; üç akçaağaç Bedford-Stuyvesant’ta yarın fıçı biralar ve ev yemekleri ile açılıyor.
Şef Kral Phojanakong, birçok Amerikalıyı Filipin mutfağıyla tanıştırdı Clay Risen’in bildirdiğine göre, ilk restoranı Aşağı Doğu Yakası’ndaki Kuma Inn aracılığıyla 2 Ocak’ta öldü. 54 yaşındaydı.
Eric Asimov son köşe yazısı için incelendi Londra’nın giderek daha etkileyici şarap sahnesi.