Elotes gibi tadı olan bir mısır pudingi

Leila

Global Mod
Global Mod
Merhaba. Ben Kim Severson! Benden başka herkesin tatile gittiği yaz mevsimi. Bu, arkadaşlarımın ve ailemin uzun süredir duymak istemedikleri bir şey hakkında konuşabileceğim anlamına geliyor; bu, Haberler’ın en iyi köşesinde yaptığımız her şeyi yönlendiren haber gücüdür.

Franklin sonrası barbekü dünyasında barbekü ortodoksisini bozan yeni nesil Teksaslılar hakkındaki bu hikayeyi düşünün.

Brett Anderson bu projeye iki yıl önce başladı. New Orleans’ta yaşıyor ve 30 yıldır Texas barbeküsü yiyor. Bu hikaye için yedi haber gezisine çıktı ve Dallas’ta büyüyen meslektaşımız Priya Krishna ile birlikte çalıştı. O da birkaç sos lekeli defterle Teksas’tan döndü.

Teksas’taki en iyi 20 yeni barbekü yeri listesini kesin ve mıknatıslı bir boomer gibi buzdolabına yapıştırın.

Mükemmel geçmişleri, Teksas tarzı döş veya bu Elotes aromalı sokak mısır pudingini (yukarıda) kentsel bir şekilde deneme arzusuna ilham verebilir. Brett ve Genevieve Ko tarafından Seguin, Teksas’taki Burnt Bean Co.’nun Yönetici Aşçısı Ernest Servantes’ten uyarlanmıştır.

Önerilen tarif

sokak mısır pudingi

Tarifi görüntüle →

Bu akşam yemek için size iki harika tarifim var: Birincisi, harika domatesleriniz olduğunda yapmanız gereken Eric Kim’in Domatesli Soğuk Makarnası. Muhtemelen malzemelerin geri kalanına zaten sahipsiniz. Tuzlu, sulu domateslere buz eklemek, lezzetli soğuk bir et suyu oluşturur. Buna Sıcak Soğuk Erişte Yazı diyebilir miyiz?

Ayrıca bu hafta Ham El-Waylly’nin Yabanmersinli Kavrulmuş Tavuk Uyluklarını da ekliyorum çünkü çok fazla yaban mersinim var ve onları hiç tam tahıllı hardallı bir sos haline getirmedim. Profesyonel ipucu: Bu zor pişirme tekniğini kullanarak tavuk butlarının çıtır çıtır olduğundan emin olun: sabır.

Ailenizi sihirbaz olduğunuza inandırmak istiyorsanız, tatlı olarak tek bileşenli bir muzlu dondurma alın. Muzların olgun olduğundan emin olun ve daha fazlasını istiyorsanız, birkaç kızarmış badem veya çikolata parçaları ekleyin.

Çok öfkeli! Burada neredeyse bitti, yani bir içki zamanı. Alkol almayı bıraktım ama bu, arkadaşlarım için içki yapmayı bıraktığım anlamına gelmiyor. Tinto de Verano yaz rotasyonuna giriyor. Gelenekçiler yalnızca kırmızı şarap, buz ve İspanyol narenciye sodası La Casera veya Sprite kullanırlar, ancak Rebekah Peppler’den bir ipucu alın ve bitkisel bir dokunuş için biraz vermut ekleyin. Kendime papatya-kireçli bir Rickey yapıyorum ve gülüyoruz, bardakları tokuşturuyoruz ve boş bardaklarımızı kırıyoruz.

Haberler Cooking’te çok daha fazla tarif var. Bir abonelik için minnettar oluruz. Kapsamlı gıda raporlaması maliyetlidir. Teknik yardıma ihtiyacınız varsa, beni aramayın (LOL) ama cookcare@Haber ile iletişime geçin. İpuçlarını ve eleştirilerini foodeditor@Haber adresine gönder.

Sonuna kadar okuduğunuz için teşekkürler! Julia Moskin bir dahaki sefere yine orada olacak.