(Çok Sanfer Sesi ile) İşte Eric Kim'in Kimchi çorbası Eric Kims Kimchi

Leila

Global Mod
Global Mod
Yaşlanma, dedikleri gibi bir ayrıcalıktır ve katılıyorum. Daha derin ve daha mantıklı hale gelen hoşgörü, deneyim, ilişkilerin avantajlarını kullanırlar. Size zevk veren küçük şeyler için daha fazla takdiriniz var. Daha güçlü bir benlik ve öncelikler elde edersiniz.

Ayrıca, tüm hafta sonu olmasa bile Cumartesi günü silebilecek olan kafatası, kafatası açılan akşamdan kalma.

Sınıflarım genellikle Conge ve Pho'dur, ancak Eric Kims'in görünüşünde çok yeniyim Hangover Kimchi Çorbası. Beni sarımsak, zencefil, tavuk suyu gibi hayata döndüren malzemeler ve aromalarla doludur; Gochugaru ve Kimchi'den çok fazla baharat var; Ve beyaz fasulyeden basit bir protein itme alır.

“Bu besleyici çorbayı hafta boyunca ekleyin, daha fazla et suyu ve çeşitli gevrek sebzeler ekleyin.” Karides ve tofu gibi hızlı pişirme proteinleri de fasulye yerine harika tadı var. “Başka bir deyişle, bu çorbayı yapmak için vahşi Cuma akşamına sahip olmanız gerekmez-haftadan sonra basit bir yemek olabilir, e-posta kaynaklı tüm baş ağrıları için mükemmel bir merhem olabilir.

Miso-Gazlı Balık: Pazartesi günü bu miso-mirin-pake turşusu içine bir çelik başı alabalığı bifteği koydum. Çarşamba günü kavradığım ve Rice ve Yamitsuki ile servis ettiğimde hatırladım ve bir milyon dolar gibi hissettim. Şimdi bu harika balık yemeğinin tadını çıkarabilmeniz için Nobu Matsuhisa'dan ilham alan bu Martha Rose Shulman tarifini paylaşıyorum.

Tofu rentang: “Bir yemek yaparsanız, hafta sonu, köri zamanla arttığı hafta boyunca yemek için pişirin,” Hetty Lui McKinn, Güneydoğu Asya klasiğinin vegan devralması hakkında yazıyor.

Çikolata burbon troğu: Mutlu Derby Günü! Acı tatlı çikolata, kakao tozu, krem, vanilya, burbon ve tuzunuz ve dondurucuda belki birkaç fındık var mı? O zaman David Tanis'ten sadece 20 dakikalık hazırlık ve biraz buzdolabı süresine ihtiyaç duyan bu keyifli lezzetleri yapabilirsiniz.