Cevap Salatalık – Haberler

Leila

Global Mod
Global Mod
Hafta sonu, birkaç arkadaş ve ben bir Glen Powell rom-com-çift özelliğine yerleştik: “onlar dışında herkes” (Columbia Pictures'ın bulguları ve kendi zamanım) ve “kurulum” (şekle bir ode).

İkincisinde, yanlış kullanılan patronlarından defalarca iki asistan oynayan Powell ve Zoey Deutch, kabul etmeyi kabul ediyor – salatalık ve biraz mac ve peynir olan bir hamburger iki parçaya bölündü, böylece işverenlerin hiçbiri aç kalmadı. “Salatalık benim akşam yemeğim!” Deutch çağırıyor, ancak Powell acımasızca iddia ediyor. Salatalıksız sandviç nedir?

Ama asansörden çıkıyor: “Bu salatalık biliyor musun? Yukarıda bahsedilen bu salatalık mı? Bu benim patronum için değildi. Bu benim içindi.” İçeri girer ve kurnaz bir sırıtma yanıp söner. İyi bir salatalık yolunuzu kaybetmenizi sağlayabilir.

Tatlı ve yeni insanlar piklerde cips, badem, patlamış mısır ve pizza akın ederken, gerçek salatalıklar bir yemeğin açıldığı o kadar gizli malzemeler olamayacaklarını bilirler. Bence Hetty Lui McKinnon bu insanlardan biri. Bu kesinlikle çok fazla salatalık tuzu ve kesilmiş salatalık gerektiren sivilce yüklü makarna salatalarını açıklayacaktır.

Taze kızarmış tofudan bahsediyordum ve onlara Pièce de turşu-résistence, çıtır brat-tofu üstünlük sandviç sunmuyordum. Chef Brooks Headley'in reçetesini uyarladığında Lex'e bunun için de teşekkür edebilirsiniz. Dijon -sensf, sıcak sos ve kilise pulları ile terbiyeli, salatalık çözeltisinde kötü tofu brets. Son ürün, doğal olarak daha fazla salatalık ile, ne yediğinizi unutabileceğiniz salatalık kanalı ile klasik bir sandviç için böyle ikna edici bir dupe taçlandırdı. Kim olduklarını unutabilirsin.

Veya salatalık çözümünüzü Ogórkowa gibi çorba için kaydedin. Birçok Polonyalı şefin salatalık çorbasına karşı kendi tutumu vardır ve Kasia Pilat'ın versiyonunda kök sebzelerin doyurucu bir karışımı (havuç, patates, kereviz kökü, sağlık görevlisi) kurulmuş asit dereotu salatalıkları ve bunların etki sıvısı tarafından bağlanır.

Ve eğer gerçekten ihtiyacım olan şey varsa salatalıklara dönebilirim, ama kesinlikle satın almayı unuttum, taze dereotu – Ali'nin yeşil fasulye salatası dereotu salatası ve beyaz fasulye salatasından gelen parlak bir değişim. “Dereotu yerine dereotu salatası kullanımı klasik kombinasyona asit, crunch ve verve katkıda bulunur.”

Belki de salatalıkları salatalarınıza ve sandviçlerinize kesmeniz ve kesmeniz gerektiğini söylemenize gerek yoktur. Ama size Salzlake asidinden hizalanmış Andy Baraghanis turşu kurabiyeleri yapmanız gerektiğini söyleyebilir miyim? Nikita Richardson tarafından uyarlanan Heather Rush'ın asidik ve ferahlatıcı salatalık tuz şeridi margaritaları ne olacak? Her ikisi de onları tutkulu bir salatalık haline getirme gücüne sahiptir.