Bu tavuk -Satay harika

Leila

Global Mod
Global Mod
Günaydın Naz Deravian, bir Cook Book yazarı ve YouTube kişiliği Pailin Chongchitnant tarafından geliştirilen YouTube'un yazarı tarafından geliştirilen Chicken -Satay (yukarıda) için harika bir yeni tarif getirdi.

Tavuk yerine marine edilmiş biftek uçları veya domuz eti ile yapabilirsiniz. Sağlam bir tofu ile yapabilirsiniz. Dürüst olmak gerekirse, pembe silinen silgi ile bir kutu ile yapabilir ve çok iyi bir yemek olabilir.

. sos Burada mı? Kavrulmuş fıstık, hindistancevizi sütü, kırmızı köri macunu ve demirhindi ile zengin ve kremsi, inanılmaz sevgi dolu, çorba gibi cazip. Ve ajaad olarak bilinen baharatlı, hızlı salatalıklarla harika bir şekilde evlendi. (Naz, sos için bir tarif sunar.) Bu ikisine sevdiğiniz bir protein (veya latekssiz bir kauçuk) ile servis yapın ve her ay başka bir mücevher, bir tabakla repertuarınızda olacaksınız.

Sunulan tarif

Tavuk -tay

Tarif Göster →

Bu Pazar günü sıralandı. Haftanın geri kalanına gelince …

Pazartesi

Kabukluların marinasyonunun, bir felez içinde yağlanmadan bir cumin, cayen, soğan tozu, sarımsak, karabiber, bir kedi tuzu ve bir masa kaşığı karışımının bir karışımının bir karışımını yapan, karides tacolarımda kısmen karided karides içindeydim. Hızlı lahana ve guacamole ile ılık mısır ekmeği ile servis yapın. Oh benim.

Salı

Hetty Lui McKinnon, Yuzu-Miso Soba şehriye çorbası için mükemmel bir yeni tarif hazırladı. Çoğu Asya pazarında ve her zaman çevrimiçi olarak yuzu suyu alabilirsiniz. Ancak onsuz iseniz, bunun yerine limon suyu kullanın ve dengeli ve taze tadı olana kadar Miso et suyuna artımlı olarak ekleyin. Sonra süsleyin ve limon dilimleri ile gidin.

Çarşamba

Salisbury biftek tarifi, siyah beyaz bir televizyonun önünde katlanır bir masada bir akşam yemeğini hatırlamayı başaran Eric Kim olarak neşeli grubumuzun nostaljik bir üyesi olmayabilir. Gerçekten lüks ve zengin, gerçekten lüks ve zengin, en büyük patates püresi ve emmek. Eski okul ve bazen bu doğru okul.

Perşembe

Martha Rose Shulman'ın bezelye ile mantar risotto tarifini seviyorum çünkü basit ve şaşırtıcı derecede lüks. Martha, ince doğranmış soğan veya arpacıkların temel olarak kullanılmasını gerektirir. Bence doğru çağrı arpacıklardır, çünkü esas olarak mantarlara harika bir şekilde eklenirsiniz.

Cuma

Ve sonra hafta sonuna Orta Batı'nın güzel bir tadı ile gidebilirsiniz: pişmiş citi'ye benzeyen, ancak her zaman kırıntılar ve parmesan ile taçlandırılmış en pürüzsüz mustaccioli erişteleriyle yapıldı, pişmiş mostaccioli için Dan Pelosis tarifi. Durumu St. Louis kullanabilirim ve bazı kanıtlar orada.

Bu hafta Haberler'ı pişirmenizi bekleyebilecek binlerce başka tarif daha var. Ne bulduğunuza bir göz atın. (Tabii ki bir aboneliğe ihtiyacınız var. Abonelikler tüm süreci etkinleştiriyor. Henüz yapmadıysanız, bugün hala düşünmelisiniz? Teşekkürler.)

Hesap sorunlarınızla ortaya çıkıyorsanız lütfen yardım için yazın: coothcare@Haber. Birisi sizinle iletişime geçecek. Ya da neşelendirmek veya şikayet etmek istiyorsanız bana yazabilirsiniz: helloam@Haber. Her mektuba cevap veremem. Ama aldığım herkesi okuyorum.

Şimdi Bresse-Hühner veya sert kabuklu Maine ıstakozu ile önemli bir kaldırılıyor, ancak Haberler kitap incelemesinde okumak gerçek bir zevkti, Dwight Garner'ın “The Last Management”, John W. Miller'ın Efsanevi Earl Weaver des Baltimore Orioles biyografisi. Miller, Dwight üzerinden “Bilgisayarlar geldiğinde, bir yöneticiye bile ihtiyaç duymadılar” diye yazıyor. “Onları sadece Earl Weaver gibi programlayabilirsiniz.”

New York dergisi için Chris Crowley, yakın zamanda kuş gribi salgını nedeniyle 100.000 kuşu kaybeden Deep, Long Island'daki son ördek üreticisi Doug Corwin ile derinleşti. Geri dönmeye yemin ediyor. “Ördekleri seviyorum,” dedi Crowley.

Tate'deki bu Leigh Bowery şovunda modern almak için yakında Londra'ya uçmak eğlenceli olurdu.

Sonuçta, Method Man'ın bir doğum günü. O 54 yaşında. 1993'ten itibaren “Yöntem Man” daki Wu-Tang klanıyla birlikte. Dinle ve gelecek hafta döneceğim.