Bu hafta sonu ne pişirilir

Leila

Global Mod
Global Mod
Günaydın Önümüzdeki hafta sonu Super Bowl var ve insanlar maçı izlerken, ilk kez bir şeyler pişirmek isteyeceğiniz son şey. (Sence Patrick Mahomes bu hafta sonu antrenman yapmayacak mı?) Hiçbir şeyi şansa bırakmayın. Önümüzdeki birkaç gün içinde ne yapmak istediğinizi planlayın ve daha önce hiç denemediğiniz bir tarif içeriyorsa hemen yapın. Bu, 12’sinde, oturma odanız dolu olduğunda karşılığını verir.

Eric Kim’in yeni Tatlı ve Ekşi Kaburga tarifini alın (yukarıda). Haberler Cooking’deki tarif testi ekibimiz, tarifi tekrar tekrar kurşun geçirmez hale getirmeyi başardı. Ama henüz denemedin. Ve işte bir gerçek: Harika bir aşçı olsanız bile, pişirdiğiniz her yeni yemek ikinci seferde daha iyi olur.

Bu arka arkaya iki hafta sonu kaburga anlamına mı geliyor? Sanırım öyle.

Bu hafta sonu için bir başka güzel yenilik, önümüzdeki haftalarda çıkacak: Ali Slagle’ın karalahana pizzası, lezzetli bir yeşil tepesi olan peynirli beyaz bir turta ve yer yer çıtır çıtır oluyor.

Kay Chun’un hafif bir tofu yahnisi olan beyaz Soondubu Jjigae gibi bazı eski mücevherleri de kaçırmayın; Margaux Laskey’nin olağanüstü hindistancevizi karidesleri; ve Tejal Rao’nun yüce quesabirria tacoları.

Pazar sabahı uzun bir yürüyüşten önce ve öğleden sonra bir miso akçaağaç somun pastası veya bu harika keklerle yemek için Cumartesi günü bir gecede yulaf yapmak istiyorum. Pazar öğle yemeği için fasulye ve peynirli burrito? Belki. Chimichurri ile bu mayonezli marine edilmiş tavuk için gerçekten can atıyorum.

Bu hafta sonu Haberler Cooking’te yapılacak binlerce başka tarif var. Evet, onları almak için bir aboneliğe ihtiyacınız var. Abonelikler işimizi destekler ve devam etmesine izin verir. Henüz yapmadıysanız, umarım bugün abone olursunuz. (Zaten abone olduysanız: Teşekkürler!)

Teknolojimizle ilgili herhangi bir sorununuz varsa bize cookcare@Haber adresinden yazın. Merhaba demek veya şikayette bulunmak istersen bana foodeditor@Haber adresinden yaz. herkese cevap veremem Ama aldığım her mektubu okurum.

Şimdi bir porsuğun şiir hakkında olduğu gibi yemek hakkında: The New Yorker’da Rachel Symes’in komedyen Kate Berlant ile yaptığı röportajı okuyun.

Jonah Hill ve Kenya Barris’in yazdığı ve Barış’ın yönettiği Netflix filmi You People, mini dizi olarak daha iyi olabilirdi ama oyuncular o kadar çok eğleniyor ki pek önemi yok.

Edison, NJ’deki pis bir otel kompleksindeki Harold’s New York Deli’de servis edilenden daha büyük bir pastrami sandviç var mı? Şüpheliyim. Ve o salatalık çubuğu! Raritan Center’a yaklaştığınızda, yoldan sapmaya değer.

Son olarak, Times’ın “Çalma Listesi” sütununda, Jon Pareles beni Rickie Lee Jones’un Betty Comden, Adolph Green ve Jule Styne’in “Tam Zamanında” adlı ince ince bir yorumu olan son versiyonuna getirdi. Rip yaparken bunu dinleyin. Pazar görüşürüz.