Bu hafta ne pişirsem

Leila

Global Mod
Global Mod
Günaydın Yıllardır söylediğim bir şeyi abartmak olmasın ama bu haber bülteninin amacı lezzetli olanı aramak ve savunmak. Bazen teselli etmek, öğüt vermek, öğretmek ve pohpohlamak için buradayım. Ama ben her zaman sululuk elçisi olarak, lezzet elçisi olarak buradayım. Yemek yapmanı istiyorum, evet, ama aynı zamanda gerçekten iyi yemek sunmanın – ve yemenin – keyfini yaşamanı istiyorum.

Örneğin, Ali Slagle’ın New York’ta Milu şefi Connie Chung tarafından uyarlanan yeni Zencefilli ve Taze Soğan Buğulanmış Balık tarifine (yukarıda) bir göz atın. Burada, genellikle bütün olarak veya fileto halinde buharda pişirilen balık, bunun yerine, sosun tuzlu müstehcenliğinin tadını çıkarması için küp şeklinde doğranır. (Balığı buharda pişirmek yerine kızartmayı tercih ederseniz, paylaşmak için bazı notlar hazırladım.) Pirinç ve sote sebzelerle servis yapın ve hafta sonunuzu memnun bir gülümsemeyle bitirin.

Haftanın geri kalanına gelince. …

Pazartesi

Kay Chun’un mantar piccata tarifi, bir tavuk veya kılıç balığı piccata kadar doyurucu ve harika ve Kay, daha dumanlı bir bükülme için mantarları ızgara yapmak için güzel bir öneri sunuyor. (Bunu karnabahar piccata ile deneyebilirim.)

Salı

Bu Bulgogi Sloppy Joes’u Manhattan restoranı Danji’de kaymaklı versiyonlar sunan şef Hooni Kim’den yapmayı öğrendim. Aşırı derecede lezzetliler, sıkıcı paket servisin düşmanı.

Çarşamba

İşte gerçek bir bahar ziyafeti: Melissa Clark’ın Kuşkonmaz ve Bezelyeli Makarna Primavera’sı, en iyisi kabarık yumurtalı erişte ile, hafifçe az pişmiş. Tarif, taze İngiliz bezelyesi gerektirir. Her zaman donmuş kullanırım, hiçbir yan etkisi yoktur.

Perşembe

Samin Nosrat’ın yemek kitabı yazarı Jessica Battilana’nın En Yeşil Yeşil Salata tarifinden uyarlaması, özellikle haşlanmış yumurta, tost ve tuzlu tereyağı eşliğinde lüks bir hafta sonu ikramıdır. Bir abone notta “Kutsal inek” yazdı. “Bu salata o kadar iyiydi ki neredeyse kendi adımı unutuyordum.”

Cuma

Ve sonra Ali Slagle’ın inanılmaz Çıtır Fırında Tavuk tarifi var, yumuşak et ve çıtır deri ile sonuçlanan yavaş ve yavaş pişirmenin bir başyapıtı. Haftayı bitirmek için ne bir yol!

Haberler Cooking’te bu hafta pişirebileceğiniz binlerce tarif daha sizi bekliyor. Evet, onları okumak için bir aboneliğe ihtiyacınız var. Abonelikler, yaptığımız işi mümkün kılar. Lütfen, henüz yapmadıysanız, umarım bugün abone olursunuz. Teşekkürler.

Yalnız değilsiniz. Teknolojimizle ilgili herhangi bir sorununuz varsa bize cookcare@Haber adresinden yazın. Veya bir elma sunmak veya dart atmak isterseniz foodeditor@Haber adresinden bana e-posta gönderin. Her mektuba cevap veremem. Ama herkesi okudum.

Pekala, yemekle ilgili herhangi bir şey yapmak için çok fazla matematik ve anlatı dansı yapmanız gerekir, ancak Lauren Oyler’ın Harper’s’taki Goop at Sea gezisinden mesajını okumalısınız: “Gerçekten gitmek istemedim.”

The Bitter Southerner için Michael Adno, Orta Florida’nın Orkide Kralı Robert Palmer’ın akıllı bir profiline sahip.

Times’ın yemek eleştirmeni Pete Sites, “New York City’deki En İyi 100 Restoran”ın kesin listesini sundu ve bu müthiş – New York’un bir restoran güç merkezi olarak heyecan verici bir savunması ve şehrin çeşitli mutfağının parlak bir portresi.

Son olarak Billy Woods ve Kenny Segal’in “FaceTime” şarkısını dinleyin. Samuel T. Hering ile. Yolda hayat: “Kıta kahvaltısı, sopa ve dokuma, kıvırma ve yuvarlama.” Ve haftaya döneceğim.