Bu hafta ne pişirsem

Leila

Global Mod
Global Mod
Günaydın Şef Chintan Pandya bize tavuk tikka için harika bir tarif verdi (yukarıda), yoğurtta marine edilmiş, şişlenmiş ve ardından ızgara veya ızgarada pişirilmiş terbiyeli tavukla yapılan klasik Hint yemeğine kendi yorumu.

Bu öğleden sonra tavuğumu marine edip bu gece pişireceğim ama Chintan’ın istediği gibi değil. Bunun yerine, eti biraz az pişiriyorum ve diğerlerinin yanı sıra Bay Area ve Edison, NJ Indian turtalarına benzer tarzda bir pizzada bitiriyorum: zencefil ve sarımsakla hafifletilmiş bir domates sosu; bir demet rendelenmiş mozzarella ve çedar; normal fesleğen yerine biraz kişniş yaprağı; hepsi tavuk tikka ile biberli.

Ah adamım. Bence bu harika olacak. bana eşlik etmek istiyorsun Değilse, her zaman mantarlı lazanya vardır veya yemek pişirmekten sıkıldıysanız, Julia Moskin’in hakkında yazdığı ve geçen hafta bazı meslektaşlarıyla birlikte test ettiği birinci sınıf dondurulmuş pizzalardan biri.

Haftanın geri kalanına gelince. …

Pazartesi

Ali Slagle’ın tempeh tacos tarifini, tempeh’in baharatların ve sosun tatlarını emmesi ve yumuşaklıkla tezat oluşturmak için sert kabuklu ekmeği kullanması nedeniyle seviyorum. Çok iyi.

Salı

Sadeliğin kendisi: Hetty McKinnon’ın Yumurtalı Tek Tava Kremalı Ispanak. Önce ıspanakları bir tavada hazırlıyorsunuz, ardından ocakta buharı çıkacak olan yumurtalar için bezeler oluşturuyorsunuz. Sadece tost ekleyin – ya da açıkçası, sade, kavrulmuş bir biftek.

Çarşamba

Hawaii’nin yemek kamyonu mutfağının bir tadı olan Ligaya Mishan Sarımsaklı Karides, çıtır çıtır ve sarımsaklıdır ve evde yapılması son derece kolaydır. Yap bunu!

Bu hafta pişirilecek daha binlerce tarif için Haberler Cooking’e göz atın. Ancak, onları okumak için bir aboneliğe ihtiyacınız var. Abonelikler, sevdiğimiz bu işe devam etmemizi sağlar. Henüz yapmadıysanız, umarım bugün abone olursunuz. (Ve eğer öyleyse? Teşekkürler.)

Teknolojimizle ilgili sorunlarınız varsa yardım için yazın: cookcare@Haber. Bağıracak bir şeyiniz varsa veya sadece merhaba demek istiyorsanız bana yazın: foodeditor@Haber. Hepsini cevaplayamam. Ama aldığım her mektubu okurum.

Hamur işi veya et suyuyla hiçbir ilgisi yok ama işte The New York Review of Books’ta Marianne Boruch’un yeni bir şiiri olan “ICE”.

Ve burada Kris Bordessa’nın National Geographic’te, sıvıyı Frizbi benzeri disklere dönüştüren katılaştırıcılar kullanarak kullanılmış yemeklik yağları atmanın yeni bir yöntemi hakkında büyüleyici bir hikaye var.

Monica Lewinsky’nin halkın bilincine varmasından 25 yıl sonra, Vanity Fair bu ay süreçte öğrendiği 25 şeyi paylaşıyor.

Son olarak, iki haraç grubu bu gece Brooklyn Bowl’da çalıyor: Dark Streets (the Pogues) ve Straight to Hell (the Clash). Gitmezseniz, internette gerçek şeyin tadını çıkarabilirsiniz. İşte 1988’de “Sally MacLennane” ile Pogues ve 1981’de “London Calling” ile The Clash. İyi eğlenceler ve bu hafta görüşmek üzere.