Bir uçurumun tepesinde yeni bir Fransız oteli

Leila

Global Mod
Global Mod
Arkadaşlarıma ne kullandıklarını sorup duruyorum. Rutinim de bazen kiminle çıktığıma bağlı olarak değişir. Bu kişi güzellik hakkında benden daha çok şey biliyorsa, ürünlerini kesinlikle çalar ve her zaman onlar hakkında bilgim varmış gibi davranırım. Süper hafif bir yüz temizleyici, bazen Curology Nazik Temizleyici veya Aesop Arındırıcı Yüz Eksfoliantı Macunu kullanıyorum. Kıl dönmesini önlemek için sakal bölgesini pul pul dökmek için bir konjac süngeri kullanıyorum. Sakalım için kız kardeşimin yaptığı saç yağını seviyorum. Gün aşırı Muri Lelu Mauvaise Herbe Indica Oil ve Costa Brazil Face Serum kullanıyorum. Bunu Algenist Algae Peptide Rejeneratif Nemlendirici ile tamamlıyorum. Geceleri Allies of Skin Retinal & Peptides Repair Gece Kremi kullanıyorum. Büyürken bana siyahi biri olarak güneş kremi kullanmak zorunda olmadığım öğretildi ve bu bir yalan. Şu anda koa mineral güneş kremi kullanıyorum.

Ailem Jamaikalı ve ev ilaçlarının büyük bir hayranıyım. Haftada bir Aztec Secret Clay maskesi uygulayacağım – bu sadece su eklediğim kuru bir toz. Siyah noktalarım olduğunda yüzüme de biraz zerdeçal sürüyorum. Üzüm çekirdeği yağı ile karıştırıyorum. Biraz soğutmaya ihtiyaç duyan hassas bölgelerde aloe vera ve bazen de soğuk kompres kullanıyorum. Bir kesik veya güneş yanığı alırsanız, evinizde bir aloe bitkisinin olması tam bir Jamaikalı büyükanne olayıdır. Güzellik uzmanım, Ingrid Tsung adında harika bir kadın. Ona iki ila üç ayda bir gidip birkaç mikrodermabrazyon ve oksijen tedavisi yapıyorum.

Kafa derisi egzamam (seboreik dermatit) var, bu da onu sürekli tedavi etmem gerektiği anlamına geliyor. İltihabı azaltmaya yardımcı olan tedavilere sahip olmak çok önemlidir. Diyet ve stres yönetimi de yardımcı olur. Bir salisilik asit şampuanı tarifim var ve ben de Sachajuan Saç Derisi Şampuanı kullanıyorum. Saçlarım benim için gerçekten önemli. Eğer uymuyorsa ve iyi görünmüyorsa, kendimi iyi hissetmiyorum. Ablam kuaför, bu yüzden sık sık birlikte saf aloe saç maskesi yaparız. Ayrıca jojoba, avokado veya hindistancevizi yağını ısıttığım ve aloe anından sonra kafa derisine oturmasına izin verdiğim sıcak bir yağ tedavisi alıyorum.

Saipua sabunlarını duşta kullanmayı seviyorum. Ellerim için Aesop Resurrection Aromatique El Balsamı ve Yardy World All Hands Oil kullanıyorum. Bir şef olarak, çoğu zaman pek çok yemek çeşidine yakınımdır, bu yüzden her zaman yanımda Le Labo Tonka 25 ve bir de kıyafet değişikliğim olur.

Geçen yıl, otel şirketi Experimental Group, Biscay Körfezi’ne bakan bir uçurumun üzerine tünemiş bir Belle Époque güzelliği olan 1907 Regina Hotel & Spa’yı satın aldı ve onu önümüzdeki ay açılacak olan Regina Experimental Hotel’e dönüştürdü. Fransız tasarımcı Dorothée Meilichzon, Bask Bölgesi’nin Art Deco hareketlerinden ve kıvrımlı şekilleri, uzun çizgileri ve denizcilik özellikleriyle karakterize edilen paquebot’tan (veya okyanus gemisinden) ilham alarak iç mekanları yeniledi. Orijinal cam tavanlı atriyum, bir lounge alanı ve merkezi piyanolu bir bara ev sahipliği yaparken, yukarıdaki sarmal koridorlar otelin 72 odasına çıkar. İçeride, oda tasarım detayları arasında lacivert şeritler, Japon hasır ayna çerçeveleri ve Meilichzon’un imzası olan kaprisli yatak başlıkları (bu sefer açık mavi boyalı ahşap) yer alıyor. Dışarıda bir havuz, limonluk ve Golf du Phare golf sahası bulunmaktadır. Ama belki de en çok ilgi çekenlerden biri, aynı zamanda grubun Paris’in Pigalle bölgesindeki ve İsviçre Verbier’deki otelleri için Experimental ile çalışan Paris merkezli şef Gregory Marchand’ın en yeni karakolu Restaurant Frenchie Biarritz. Marchand, Banka köyünden alabalık ve Gaskonya’dan siyah domuz eti de dahil olmak üzere bölgenin dört bir yanından gelen malzemeleri kullanarak menüde Bask mutfağına odaklanmayı planlıyor. Ve Regina rezerve edildiğinde, Deneysel’in sadece kısa bir yürüme mesafesinde ikinci bir mülkü var: eski bir klasik otoparktan dönüştürülmüş ve 2022’de açılacak olan 27 odalı Le Garage. Deneysel Regina 7 Temmuz’da açılıyor; gecelik 320 dolardan başlayan fiyatlarla, reginaexperimental.com.

bunu al

Çiçeklerle boyanmış çarşaflar ve girdaplı cam eşyalardan oluşan bir koleksiyon

Tasarımcı ve aksesuar stilisti Kalen Kaminski, en son sofra takımı koleksiyonu için 200 yıllık bir okul binasından ilham aldı. 2011 yılında Upstate ev ve giyim hattını kuran Kaminski, açık kat planına ve geçmişine ilgi duyduktan sonra Berkshires binasını satın aldı. “Ev olması gerekmeyen bir alanda yaşama fikrini her zaman sevmişimdir” diyor. Koleksiyona adını önceki sahibi Avalon Okulu verirken, mülkü çevreleyen ormanın mevsimsel tonları renk şemasını belirtiyor. Peçeteler ve masa örtüleri, Seattle merkezli boya evi Botanical Colors tarafından ağaç kabuğu, kök boya, kokineal ve kadife çiçeği gibi doğal malzemeler kullanılarak elle boyanıyor. İstiflenebilir şarap bardaklarından bordo, pembe, sarı, mor ve yeşil girdaplı sürahilere kadar uzanan cam eşyalar, Brooklyn’deki cam üfleyiciler tarafından el yapımıdır. Kaminski, bu ayın ilerleyen saatlerinde Chinatown stüdyosunda bir lansman yemeğine ev sahipliği yapacak. Menüde: pembe renkli cam tabaklarda servis edilen yenilebilir çiçekler serpilmiş mevsimlik yaz domates dilimleri ve lavanta yeşili soğanlı sürahilerde mantarlı margaritalar. 32 dolardan başlayan fiyatlarla seninupstate.com.

New York Şehri AIDS Anıtı, West Village’da adını onu gölgede bırakan eski hastaneden alan bir trafik adası olan St. Vincent’s Triangle’da yer almaktadır – yakında teşhis konulduktan sonra 1984’te AIDS tedavisi için kendi koğuşunu kuran ilk hastane olacak. hastalığın AIDS sonucu ölen 100.000’den fazla New Yorklu’nun hayatını anan parkın kendisi 2015 yılında açıldı ve New York stüdyosu Ai tarafından Walt Whitman’ın ” Anıtın kaldırımında 1855″ şiiri “Kendi Şarkım” düzenlendi. Bu yıl, üçgenin küçük çimenliğine sanatçı Jim Hodges’ın heykelsi bir enstalasyonu eklendi. Craig’s Closet adlı çalışma, Hodges’ın 2016’da öldüğü sırada birlikte yaşadığı müzisyen Craig Ducote’u onurlandırıyor. Hodges, Ducote’un gardırobunun içeriğinin aslına sadık bir şekilde yeniden yaratımı olan parçayı yaratmak için, tüm ayrıntıların doğru olduğundan ve kendi deyimiyle “özünün tuhaflığından” emin olmak için gerçek versiyonun fotoğrafları ve 3D taramaları üzerinde çalışmaya başladı. ” Eşyalarının tam yerleşiminde ortaya çıktığı gibi onu korumak için.” Heykelin çoğu, İtalya’nın Garfagnana kentinde granitten oyulmuş, diğer kırılgan parçalar ise Washington’daki Walla Walla Foundry’de bronzdan dökülmüştür. Sonuç, tek renkli siyah bir duvardır; arkası tişörtler, kitaplar ve kutularla dolu kalabalık bir dolabın enine kesitini gösterir ve sonunda bir yığın kullanılmayan askı bulunur. Buradaki enstalasyonu evrensel hissettiriyor; yol boyunca toplanan nesnelerle yaşanmış hayatların hatırlatılması. Craig’s Closet, Mayıs 2024’e kadar devam edecek. nycaidsmemorial.org.

Burada kal

Fas’ta sakin bir sahil beldesi

Ailesiyle birlikte 27 Haziran’da açmayı planladıkları otel olan La Fiermontina Ocean’ın bir parçası olan bir villanın terasında oturan Yasmina Antonia Filali, “Bildiğim en huzurlu yer burası” diyor. Otuz yıl önce kurulan erkek kardeşi Fouad Giacomo, Fas’ın Tangier kentinin 45 dakika güneyindeki sahil kasabası Larache’ye gitti ve bir aile evi inşa etmek için arazi satın aldı. Şimdi ev, 11 süitten oluşan okyanus kıyısında bir kompleks, özel havuzlu iki villa ve La Fiermontina Ocean’ı oluşturan dört geleneksel evden oluşuyor. Rabat ajansı Laboratoire Design tarafından yönetilen iç mekanlar, 50’ler ve 70’lerden kalma antikalarla vurgulanan geleneksel ve çağdaş Fas mobilyalarıyla döşenmiştir. Filali ve ailesi, Fas’ta yeni bir kırsal turizm türü için model teşkil edebilecek bir eko-tatil yeri yaratmak için yola çıktı. Akdeniz’in kuzey ve güney kıyıları arasındaki kültürel alışverişi teşvik etmek için kurdukları Orient-Okzident-Vakfı’nın içgörüsüyle Filalis, bölgenin milli park olarak korunması için kampanya yürüttü ve bir kadın kooperatifi kurmayı planladı. bal, reçel ve kuskus gibi ürünler üretip satacak olan. Otelin kalbinde, İtalyan-Fas tarihine ve Filali ailesinin mirasına adanmış bir anma galerisi olan Maison du Cadi yer almaktadır – Yasmina’nın büyükannesi Antonia Fiermonte, Puglia Katolik eğitimi almış bir ressam ve bir profesör olan Cadi Thadi Filali ile evlidir. Kuran hukuku. Otelin kültürlerarası temasına uygun olarak, otelin restoranında İtalyan ve geleneksel Fas yemeklerinin leziz bir kombinasyonu sunulmaktadır. Gecelik yaklaşık 687 $’dan başlayan fiyatlarla, lafiermontinacollection.com.

burada ye

Raoul’s’un sahibinden Fransız esintileri taşıyan bir SoHo lokantası

SoHo’daki 179 Prince Caddesi’nde, yeni öğle yemeği Revelie, 1950’lerin tüm Amerikan lokantalarını anımsatıyor: Eski tabureler, siyah-beyaz çizgili kabinler, karo zeminler ve preslenmiş teneke tavanlı bir tezgah var. Manhattan restoranı, sokağın karşısındaki efsanevi (şimdi yaklaşık 50) Fransız bistrosu olan Raoul’s’un yan ürünüdür. Ortak sahip Karim Raoul, bir zamanlar New Mexico’da yediği yeşil acılı çizburgerin hayalini yıllarca kurdu; Şimdi adını çocukları Amelie ve Reve’den alan Revelie’nin menüsünde, yeni alanı Jillian Fracassi yönetiyor. “Fikir, SoHo’ya bir mahalle dairesi getirmekti çünkü gerçekten çok uzun zamandır bir dairemiz olmadı” diyor. Menüde ayrıca patty melt ve BLT gibi temel yiyeceklerin yanı sıra croques (mösyö ve madam) gibi Fransız lezzetleri, bakır tencerede servis edilen peynirli soğan çorbası ve karamelize arpacık soğanı ve püresi ile azaltılmış şarap sosunda askı biftek yer alıyor. sarımsaklı patates ve taze ıspanak. Tezgahın üzerinde bir yığın jambon böreği olan bir pasta standı var – jambon, tereyağı, baget, mükemmellik. instagram.com/revelienyc.