Mutlu bağımsızlık Günü! Bu, şehirdeki en sevdiğim günlerden biri. Havai fişekler (hem yasal hem de yasadışı), büyük “dışarıdayız” enerjisi, geniş park yerleri. onu görmeyi seviyorsun Bu nedenle, en başta neden bağımsızlığı istediğimizi hatırlatmak için sadece uzanıp ‘Love Island UK’ hakkında sohbet ediyor olsanız bile tatillerden en iyi şekilde yararlanın.
Ama bugün bu ayın okuyucu sorularından bahsediyoruz. Oğlumuzu ve yeni damadımızı Brooklyn’deki bir kutlama yemeğine nereye götüreceğimize dair bir sorumuz var. Modern Sanatlar Müzesi yakınında başka bir öğle yemeği seçeneği; ve harika bir bageti nerede bulacağını bilmek isteyen bir okuyucu. İstemeden, bu haber bülteni biraz Fransızca!
Her zaman olduğu gibi, lütfen kendi sorularınızı veya cevaplarınızı wheretoeat@Haber adresine gönderin ve burada görebilirsiniz.
Brooklyn’de bir kutlama
İyi bagetler nerede saklanır?
Birini kolunuzun altına sokun ve eve giderken kemirin.Kredi…Le Fournil aracılığıyla
Diğer haberlerde…
Ama bugün bu ayın okuyucu sorularından bahsediyoruz. Oğlumuzu ve yeni damadımızı Brooklyn’deki bir kutlama yemeğine nereye götüreceğimize dair bir sorumuz var. Modern Sanatlar Müzesi yakınında başka bir öğle yemeği seçeneği; ve harika bir bageti nerede bulacağını bilmek isteyen bir okuyucu. İstemeden, bu haber bülteni biraz Fransızca!
Her zaman olduğu gibi, lütfen kendi sorularınızı veya cevaplarınızı wheretoeat@Haber adresine gönderin ve burada görebilirsiniz.
Brooklyn’de bir kutlama
Paula, sen çok havalı bir annesin ve Mazel! Bu çılgın çocuklara iyi şanslar diliyoruz. Brooklyn restoranları hakkındaki ani bilginizle onu gerçekten etkilemek istiyorsanız – benden bahsetmenize gerek yok – onu uygun bir şekilde adlandırılmış restoranda akşam yemeğine çıkarmayı düşünebilirsiniz. Place des Fetes, Clinton Hill’de. Peskataryalılar için iyi seçenekler var: Menünün soğutulmuş kısmı, midye en verde ve tütsülenmiş tereyağlı sardalya tostu da dahil olmak üzere tüm deniz ürünleridir. (Meze olarak kahverengi tereyağlı pisi balığı?) Ve tüm Brooklyn’deki en sevdiğim caddelerden biri olan Greene Avenue’da, yaz akşam yemeğinden sonra yürüyüş yapmak için mükemmel.Oğlum ve uzun süredir birlikte olduğu partneri geçen hafta Belediye Binasındaki harika düğün haberleriyle beni şaşırttı! Resmi bir düğün ya da resepsiyon yapmadığımız için, ona özel bir yerde bir kutlama yemeği ile sürpriz yapmak istiyorum. Onlar uzun süredir Brooklyn’in sakinleri ve onları Georgia’dan ziyaret ettiğimde beni her zaman lezzetli restoranlara götürüyorlar. Yeni damadım pesketaryen ama oğlumun hiçbir kısıtlaması yok. Lütfen yardım edin, nereden başlayacağımı bilmiyorum. —Paula R.
Çok kısa bir hikaye için zamanınız var mı? Lisansüstü okuldayken, profesörlerimden biri bizi çok sıcak ve arkadaş canlısı şef Eric Ripert ile tanışmamız için Le Bernardin’e götürdü. Bay Ripert oraya gitmemizi tavsiye etti. La Bonne Çorbası, öğle yemeği için West 55th Street’te (ve MoMA’nın sadece iki blok kuzeyinde). Bu yüzden nezaketine teşekkür etmek istiyorum ve tam olarak alışılmışın dışında olmasa bile aynısını yapmanızı tavsiye ederim: aşırı telaşlı olmayan, ortalama bir Fransız soğan çorbası, croque madame servis eden son derece büyüleyici bir Fransız restoranı ve yeni sahibi, 1973’ten beri popüler bir öğle yemeği mekanı haline getiren cazibesinden ödün vermeden menüyü tazelemek için Fransız doğumlu yeni bir şef tuttu.DC’den okul arkadaşlarım geliyor ve Georgia O’Keeffe’yi görmek için MoMA’ya gidiyoruz. Altı kişiyiz ve onu her zaman alışılmışın dışında bir yere götürürüm. Öğle yemeği için ne önerirsiniz? İster inanın ister inanmayın, hepimiz her şeyi yiyoruz! — Madly W.
İyi bagetler nerede saklanır?
Birini kolunuzun altına sokun ve eve giderken kemirin.Kredi…Le Fournil aracılığıyla
Güzel, burada harika bagetlerimiz var! Şehir merkezinde, bir ziyaret tavsiye ederim Le Fournil, Doğu Köyü’nde. Adı ve soyağacı (Félix ve Café du Soleil) olan güvenebileceğiniz bir adam olan Jean-François Hebert tarafından yönetiliyor. Şehir dışında, bunun hakkında düşünebilirsiniz Julien Boulangerie, New York küp kruvasanın evi, ama aynı zamanda çok, çok iyi bir baget. Yukarı Doğu Yakası’nda üç ve Brooklyn, Park Slope’de bir lokasyonları var.Fransa kadar iyi Fransız bagetlerini Manhattan’ın neresinden alabilirim? Veya: “ça n’existe pas?” —Anthony L.
Diğer haberlerde…
Bu hafta Pete Sites, Musket Room şeflerinin restoranı Raf’s’ı değerlendiriyor “Mutfak o kadar çeşitli ki, aynı kişinin sorumlu olduğuna inanmak genellikle zor” diye yazıyor. Raf’taki bolluk, hemen hemen her şeyin pişirildiği ekmek fırınıyla açıklanabilir.
Açıklıklar: Adrienne, geçen yaz vefat eden genç bir şefin adını taşıyan bir aile restoranı, Rockaways’e Güney İtalya’nın bir lezzetini getiriyor; Dan Kluger genişletiyor gri rüzgar Hudson Yards yakınlarında bir fırına sahip şirket; Ve AnneShuckers Pier 57 yemek salonunda stant açtı.
Bu ay, Roma’da küçük bir mutfak imparatorluğu yöneten etkili Roscioli ailesi, SoHo’da bir yer açacak, Julia Moskin’i bildirir. Şirketin bu ilk karakolu, tamamı Roma klasiği olan ünlü makarna yemeklerini Manhattan’a getirecek.
“Tabiri caizse köpek yavruları ve gökkuşakları gibi.” Amelia Nierenberg “Ayı”nın neyi doğru yaptığını öğrenmek için şeflerle konuşuyor – ve bu da onu gerçeklikten çok daha pembe yapar – bir gurme restoranda staj yoluyla.