Bahar için mükemmel olan Bräiener somon tarifi mükemmel

Leila

Global Mod
Global Mod
Günaydın kuş besleyicisini tamir ettim ve doldurdum ve Bay Cardinal bir saat içinde kuruldu, Gracker'ı itti ve tohuma tırmandı. Balıkçılık başlamadan önce balık avlamadan önce tekneye gitmesi gereken şeylerin istiflenmesi üzerine, istiflemek zorunda olan bir odun yığınında köpekler tarafından yok edilen bir çim üzerinde çalışırken etrafta yattı. Sezonun başında, yeniden büyüme zamanı vaatleri ve beklentilerle dolu bir haftasonuydu.

Akşam yemeği için: Kuşkonmaz ve otlar ile kızarmış somon (yukarıda). Alaska King'den, geçen yaz hasattan, derin dondurucudan avlanan yeni kuşkonmaz ve narin otlarla birlikte çözülmüş bir tahta kullanıyorum. Kafiye seviyorum – aylar önce kalanların ve ilkbahardan gelenlerin bir öngörüsü – ama vahşi somona erişemeseniz bile yemek çok iyi. (Balık hissetmiyorsanız, bunun yerine bu fantastik bahar akşam yemeğinden birini yapın.)

Sunulan tarif

Kuşkonmaz ve otlar ile kızarmış somon

Tarif Göster →

Ve Sıralı Pazar ile haftanın geri kalanıyla iletişime geçebiliriz. …

Pazartesi

Eleanore Parks'ı ıspanak ve bezelye ile miso seyahat için yeni tarifi seviyorum Süngerimsi tteok sosu nasıl emiyor ve tatlı sebzelere ve otlara karşı tuzlu bir ağırlık sağlıyor. Parlak ve kapsamlı (ve vegan) ve çok, çok iyi.

Salı

İşte karnabahar Alfredo Makarna için harika bir yeni tarifi olan Eric Kim, bir muskutlu kalın, kremsi, sevimsiz sos ile. Yemeği chives ve bir atış ricotta ile yönetir ve limon rucola salatası ile servis eder. Ben de aynısını yapacağım.

Çarşamba

Muhtemelen Tayvan limanlarında ve limanlarında olduğu gibi üç fincan olan tavuk için çok farklı tarifler var, ancak bu bana ait. Ve ona yapışıyorum: zencefil, sarımsak, yay soğan ve kırmızı biber pulları, kahverengi şeker, pirinç şarap sirkesi ve soya sosu ile birlikte, fesleğen çıkarma ve pirinç ile servis yapma zamanı gelene kadar tavuk bacakları olmayan tavuk bacakları olmayan kemik parçalarıyla birlikte olan her şey.

Perşembe

Yeni minimalizm kraliçesi Alexa Weibel, bize Gochujang karides makarna için bu olağanüstü tarifi verdi. Karidesleri dalgalandırır, böylece şekli, aynı zamanda mahkemede bulunan yarı yarıya kiraz domateslerini taklit eder, bu da bitmiş yemeğin her ısırığının bir düğme sağlamasını sağlar. Harika!

Hesap sorunlarınızla ortaya çıkıyorsanız lütfen yardım için yazın: coothcare@Haber. (Bir hesabınız var, evet? Abonelikler yelkenlerimizdeki rüzgardır. Henüz yapmadıysanız, bugün hala düşünmeli misiniz?) Yoksa bir iltifat göndermek veya iltifat etmek istiyorsanız bana yazabilirsiniz: helloam@Haber. Her mektuba cevap veremem. Ama aldığım herkesi okuyorum.

Şimdi olağandışı sirke veya emaye Hollandalı fırınlarla ilgisi yok, ama onları Emma Pattes ilk “Tilt” e doğru yönlendirmek zorunda kaldım. (Ben sadece ben değilim. İşte Alexis Schaitkin'in Haberler kitap incelemesindeki değerlendirmesi.)

Çekin! İşte Michael Wolff, New York Magazine'deki Warner Bros. Discovery'nin genel müdürü David Zaslav hakkında.

Haberler dergisinde komedyen Nate Bargatze ile David Marcheses röportajını beğendim.

Sonunda, Julien Baker ve Torres, yeni bir albüm “A Dua My Way” ile: Aşk, Uyuşturucu, Din. Başka bir deyişle ülke müziği. Yemek pişirirken bunu dinleyin ve önümüzdeki hafta dönüyorum.