Anneler Anneler Günü'nde Ne İstiyor?

Leila

Global Mod
Global Mod
Annemler Günü'nde annemle birlikte olmayacağım (bu 11 Mayıs Pazar; tabii ki bunu biliyordun). Ama tam olarak ne yapacağımı biliyorum: bu Fransız tost töreni. Bu lide saman tarifi aslında farklı bir adla ekmek puding, çok fazla Fransız tost hazırlamak için daha basit bir yol, vanilya koku ile iki el derin bir kase, minibüs mal cömertlik mi? Evet, evet ve evet.

Tabii ki yemeği zevkinize uyarlayacağım. Brioche kullanırdım, yani Caddede Vietnam fırınından Kokosnuss -biyoche (Mama hindistancevizi seviyor). Tarçın güveç içine atlar ve tepesinde biraz zemin zencefil kullanırdım, kesinlikle bazı kakule (anne kakule seviyor). Ayrıca, böreğin azalacağını söylemeliydim çünkü satış tarihinden bir gün sonra. Bu tarif, etrafta yatan bayat ekmekin büyük bir kullanımıdır (annem yiyecek boşa harcamamayı sever).

Fransız tost güveçinizi çiçeklerle ve tam noktalar için el yazısı bir kartla servis edin. Ve daha sonra temizlemeyi unutmayın.

Sunulan tarif

Fransız tost töreni

Tarif Göster →

Anne bu Anneler Günü'nü başka ne istiyor? Haberler'ın bazı annelerine kendilerine hazırlanmak istediklerini sordum:

Sosis sosu Ve Hamur işleri ile Meyve salatası Telafi etmek için (i). Margaux Laskey

Mochi Kek! Eleanore Parkı

3 yaşındaki oğlum Seb'i izlemek istiyorum, Andy Baraghani'nin mükemmel olması yapışkan miso somon kabuğu Çünkü içerdiği her adımı seviyorum. (Mahkeme evimizde “tatlı bir sebby somonu” olarak bilinir; üzgünüm, Andy!) İlk Seb, Zojirushi seyahat sobamızın melodisine küçük bir dans dans ediyor. Sonra somonun sırını karıştırır. Hizmet etmek için, Seb gururla kendi salatalıklarını sallarken birkaç ev yapımı kimchi çıkardım. Ben erimiyorum! Alexa Weibel

Yossy AreaFi'yi talep edeceğim/talep edeceğim Limon Ahududu Kek KekBu da bütün hafta atıştırmalık olacak kadar iyi tutar. Adina Steiman

. Furikake atıştırmalık karışımıLütfen! Böylece bir film izlerken veya bir dizi bükerken hepimiz birlikte yiyebiliriz. Genevieve Ko